Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
Nem tudom srácok. Nekem fenntartásaim vannak ezzel a csere dologgal. Tehát beviszek gari lejárat utáni gépet 4 évvel (2018-ban még csak 1 év volt), majd arra hivatkozok, hogy túl sokat degradálódott az akku, így kifizetem az újat, viszont mivel az apple nem javít, így kapuk egy teljesen újat? Számomra ez furcsa. Nem azt állítom, hogy nem így van, csak, hogy 2022(2023)-ben szinte hihetetlen.
A mai fejemmel, így, hogy az M1 üzemideje siralmas, lehet, hogy 45.000,- ért inkább kicseréltettem volna a 2.gen pro-t és azt használnám tovább.
150.000-ért vitték el (isamurai által cserélt akkuval), makulátlan állapotban. A durva az, hogy még így is filóztam azon, hogy inkább a 2 hetes M1-et hirdetem meg…
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Synology NAS
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest