- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
kislaci #42212 üzenetére
A feleségemmel közös, megosztott tárhelyünk van, de nem látjuk egymás fényképeit, mert mind a kettőnknek külön-külön van appleID.
És szerintem e miatt, mármint a két külön ID miatt nem lesz meg az iPaden. Én legalábbis nem látom azokat a képeket, amiket a feleségem csinál. -
umfrider
senior tag
válasz
kislaci #41829 üzenetére
Beállításokban a hozzáadott mail fiókoknál (Mail->fiókok->az a fiók, amelyhez a számok rendelve vannak) engedélyezve van, hogy a kontaktokat is megjelenítse? Ugyan ezt a funkciót a Kontaktok pont alatt is eléred
Ha szeretnéd átvinni a kontaktokat, én megpróbálnám Google-ból mindek exportálni, utána berakni őket icloudba. De tuti gépen, az online felület irányába mennék. Még ezt biztosabbnak érzem…
Hátha van, aki ezekhez a folyamatokhoz jobban ért it -
hun2005
tag
válasz
kislaci #41382 üzenetére
+1
Ugyanezzel kapcsolatban keresgélek én is a neten. Megrendeltem az iPad-ot, amit nyilván többen is használnánk a családban, de azt azért nem szeretném hogy minden üzenetemhez, e-mailemhez stb. hozzáférjenek. Nem gondoltam, hogy ez úgy működik, hogy vagy mindenki lát mindent vagy senki -
Süvi
őstag
válasz
kislaci #29933 üzenetére
Szia!
Véleményem szerint, ha átállunk digitális oktatásra, akkor legkésőbb az alsósok fognak (oktatási és gazdasági okokból is), szerintem csak emiatt még nem kellene venni.
Nekem van fent Google Classroom, eddig még jól tudtam használni.
Magyarósi Csabának volt egy videója tanul, hogy az ő kislánya Ipad + billenytűzet kombinációval tanul és nagyon szereti (nem találtam meg sajnos)
Az hogy milyen rendszert használnak majd az iskola határozza meg, nem nagyon van egységes állásfoglalás, ajánlás az EMMI részéről.
Ipad-on egyébként nagyon jó Microsoft 365 programcsomag oktatási verziója (E1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Kerékpársportok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest