Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok. Az eMag ajánlata tűnik most a legjobbnak, úgy látom, hogy idehaza hivatalos Apple viszonteladó. Nagy értékű eszközt még nem vettem tőlük, van valakinek gyakorlati tapasztalata pl. garanciális, szervizes ügyben az eMag-gal kapcsolatban? Ha megosztaná, azt megköszönném.
Szóval a nekem legjobban tetsző ajánlat: mikor a Mobilarénán megjelent a cikk az új, 2021-es iPad Miniről, azonnal elkapott a must have érzés, már majdnem vakon megrendeltem a megjelenés előtt. Figyelemmel kísértem a megjelenés óta a készüléket, és aztán sajnos beütött ez a jelly scroll bug. A YT videókon (normál sebesség mellett) nagyon zavaró számomra, személyesen megnézve a készüléket már kevésbé tűnt annak. Viszont ott a tüske, hogy 300k HUF értékben (Cellular és 256GB tárhely) egy nem tökéletes eszközt vegyek meg?! Letettem róla. Aztán az Air 4-nél kötöttem ki, az Apple Pencil támogatás itt is adott, kézbe véve is meggyőző, még az 50k HUF felárat is kifizetném, hosszútávra tervezek, emiatt számolok a 256GB tárhellyel is. Viszont tegnap este böngészés közben az eMag oldalán kötöttem ki, ahol a 2021-es iPad Pro 11 jött szembe, Cellular modell és 128GB tárhellyel. Jelenleg 360k HUF, és itt kezdtem el vakarni a fejem. Ilyen teljesítményre jelenleg nincs szükségem, bőven elég lenne az Air 4, viszont a kijelző, az 5G modem mind a hosszútávú használat felé mutat, a 128GB tárhely már úgy gondolom elegendő lenne. Alszom még párat, megnézem még egyszer a Pro modellt, mint lehetséges befutó, és hamarosan remélhetőleg boldog tulaj leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi