- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
C4mp3r #36620 üzenetére
Hasonlóan jártam iPhone 11-el, SN alapján az enyém is érintett a kijelző esetleges meghibásodásában. Beszéltem a hivatalos supporttal, ők azt mondták, hogy itt Mo-n kb catch and dispatchet csinálnak, azaz megnézés nélkül egyből küldik ki külföldre, talán Csehországot? mondtak. Amennyiben nem jelentkezik a hiba, nem nyúlnak hozzá és visszaküldik. Mivel valóban nem jelentkezett a hiba, így inkább nem küldtem el, ez már közel egy éve és azóta is boldogan használom.
Meglepődnék, ha az iPadnél máshogy lenne. Ha nem tapasztalod a hibát, akkor nem vinném be, de egy telefont megér az Apple.
-
válasz
C4mp3r #36598 üzenetére
írta hogy főleg stream - gondolom főleg Netflix
teljesen feleslegesen beszéled rá a nagyobb tárhelyre, ha egyszer nem kell neki
nekem világéletemben alap tárhelyes iPadjeim voltak mert egész egyszerűen, elég volt mindig - annyi a titka, hogy nem játszok iOSen - vagyis ha nem kell játék, akkor bőven elég
ha pedig mégis offline filmet kell letölteni, én simán a DIVX 700MB filmeket töltöm, ilyen kis kijelzőn teljesen jól néznek ki
-
SidCorky
őstag
válasz
C4mp3r #36436 üzenetére
Be van kapcsolva, meg az optimalizálás is, pont így nem kéne az iPaden lennie, nem? Most kikapcsoltam meg vissza, legalább annyit elértem, hogy már Fotóknak írja a tárhelynél és nem rendszeradatnak. Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely.
-
gaben0211
tag
válasz
C4mp3r #36230 üzenetére
köszi. és a jailbreak?sok találat van 14.4.2-re hogy lehet, de az unc0ver csak 13.5ig teszi a checkra1n meg minden újraindításnál újra kéne csinálni és nemis biztos hogy működne ha igaz amiket olvastam 14.4.2-őn. jailbreak nélkül próbáltam az altstore-t de ezen a firmwaren az sem támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest