Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Hasonlóan jártam iPhone 11-el, SN alapján az enyém is érintett a kijelző esetleges meghibásodásában. Beszéltem a hivatalos supporttal, ők azt mondták, hogy itt Mo-n kb catch and dispatchet csinálnak, azaz megnézés nélkül egyből küldik ki külföldre, talán Csehországot? mondtak. Amennyiben nem jelentkezik a hiba, nem nyúlnak hozzá és visszaküldik. Mivel valóban nem jelentkezett a hiba, így inkább nem küldtem el, ez már közel egy éve és azóta is boldogan használom.
Meglepődnék, ha az iPadnél máshogy lenne. Ha nem tapasztalod a hibát, akkor nem vinném be, de egy telefont megér az Apple.
-
válasz
C4mp3r
üzenetére
írta hogy főleg stream - gondolom főleg Netflix
teljesen feleslegesen beszéled rá a nagyobb tárhelyre, ha egyszer nem kell neki
nekem világéletemben alap tárhelyes iPadjeim voltak mert egész egyszerűen, elég volt mindig - annyi a titka, hogy nem játszok iOSen - vagyis ha nem kell játék, akkor bőven elég
ha pedig mégis offline filmet kell letölteni, én simán a DIVX 700MB filmeket töltöm, ilyen kis kijelzőn teljesen jól néznek ki
-
SidCorky
őstag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Be van kapcsolva, meg az optimalizálás is, pont így nem kéne az iPaden lennie, nem? Most kikapcsoltam meg vissza, legalább annyit elértem, hogy már Fotóknak írja a tárhelynél és nem rendszeradatnak. Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely.
-
gaben0211
tag
válasz
C4mp3r
üzenetére
köszi. és a jailbreak?sok találat van 14.4.2-re hogy lehet, de az unc0ver csak 13.5ig teszi a checkra1n meg minden újraindításnál újra kéne csinálni és nemis biztos hogy működne ha igaz amiket olvastam 14.4.2-őn. jailbreak nélkül próbáltam az altstore-t de ezen a firmwaren az sem támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó nekem az egy év gari is csak legyen 2 darab