Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Hasonlóan jártam iPhone 11-el, SN alapján az enyém is érintett a kijelző esetleges meghibásodásában. Beszéltem a hivatalos supporttal, ők azt mondták, hogy itt Mo-n kb catch and dispatchet csinálnak, azaz megnézés nélkül egyből küldik ki külföldre, talán Csehországot? mondtak. Amennyiben nem jelentkezik a hiba, nem nyúlnak hozzá és visszaküldik. Mivel valóban nem jelentkezett a hiba, így inkább nem küldtem el, ez már közel egy éve és azóta is boldogan használom.
Meglepődnék, ha az iPadnél máshogy lenne. Ha nem tapasztalod a hibát, akkor nem vinném be, de egy telefont megér az Apple.
-
válasz
C4mp3r
üzenetére
írta hogy főleg stream - gondolom főleg Netflix
teljesen feleslegesen beszéled rá a nagyobb tárhelyre, ha egyszer nem kell neki
nekem világéletemben alap tárhelyes iPadjeim voltak mert egész egyszerűen, elég volt mindig - annyi a titka, hogy nem játszok iOSen - vagyis ha nem kell játék, akkor bőven elég
ha pedig mégis offline filmet kell letölteni, én simán a DIVX 700MB filmeket töltöm, ilyen kis kijelzőn teljesen jól néznek ki
-
SidCorky
őstag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Be van kapcsolva, meg az optimalizálás is, pont így nem kéne az iPaden lennie, nem? Most kikapcsoltam meg vissza, legalább annyit elértem, hogy már Fotóknak írja a tárhelynél és nem rendszeradatnak. Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely.
-
gaben0211
tag
válasz
C4mp3r
üzenetére
köszi. és a jailbreak?sok találat van 14.4.2-re hogy lehet, de az unc0ver csak 13.5ig teszi a checkra1n meg minden újraindításnál újra kéne csinálni és nemis biztos hogy működne ha igaz amiket olvastam 14.4.2-őn. jailbreak nélkül próbáltam az altstore-t de ezen a firmwaren az sem támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó nekem az egy év gari is csak legyen 2 darab