- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csab2
veterán
-
zolikaDB
veterán
Nem ismerem a Mini 4-et. De amikor tabletet vettem, flagship Androidok után akartam egy olyan hw-el rendelkező táblagépet venni, ami a piacon az elérhető egyik legerősebb, számomra nem kompromisszumos, és mivel volt már iOS készülékem, tudtam, ha a komoly vason ez fut, akkor nem kell aggódnom.
Eleinte kicsit kényelmetlen volt a 9.7", sőt, de utólag (fél év) azt mondom, h nagyon megérte az Air 2.
Mini 2-t is sokan használnak, 9.3-al is rendben van, tehát ilyen irányba tekintve vagy jól optimalizált az új iOS, vagy a hw olyan, h simábban veszi az akadályokat és egy Mini 4 újabb is, gond ott sem lesz. Mert ugye egy iPad 1-2-3-ra ne tegyél friss rendszert, lehal...
Mindezek ellenére Air 2-ben komoly proci, GPU és 2GB (!!!) RAM van, az akksi pedig bitang. Jópárunknak 16-18 órákat hoz rendszeresen kijelzőidőben a készülék, de ritkán jön a 20 óra is.
Én mindenképpen ezt javaslom, a nagyon erős hw miatt.
Hol érdemes megvenni? Ha teheted, akkor APR-ben vedd. Media Markt, istyle stb.
Nagyon dzsunka, sosem hallott GSM boltokat hagyd.
PH-n van pár ember, aki szintén foglalkozik Apple cuccokkal, aprón megtalálod őket, tőlük is sokan vásárolnak, megbízhatóak abszolút. -
vadászcsiga
félisten
iMediaShare appal pl
-
Auratech
őstag
Azért nem mindegy, hogy sima youtube linket, levélcsatolmányt, vagy felhős letöltési hivatkozást kell érteni a kaptam egy videót alatt.
Tegnap én is kaptam egy (küldök egy zenét üzenet) zenét, ami youtube link volt, tehát egy weboldal címe.A 9-es IOS-nél jó esetben a videóra tattantva a felfele nyilas négyzeten tapizva felkínálja a letöltést és akkor simán a fotók ikon alatt található videók mappába kerül letöltve. A csapóra hasonlító ikon alatt csak a hivatalosan elérhető (megvett) tartalmakat látod alapesetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Csillagászati távcső és (d)SLR fényképezőgépek természetfotózásra
- Synology NAS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest