Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csab2
veterán
-
zolikaDB
veterán
Nem ismerem a Mini 4-et. De amikor tabletet vettem, flagship Androidok után akartam egy olyan hw-el rendelkező táblagépet venni, ami a piacon az elérhető egyik legerősebb, számomra nem kompromisszumos, és mivel volt már iOS készülékem, tudtam, ha a komoly vason ez fut, akkor nem kell aggódnom.
Eleinte kicsit kényelmetlen volt a 9.7", sőt
, de utólag (fél év) azt mondom, h nagyon megérte az Air 2.
Mini 2-t is sokan használnak, 9.3-al is rendben van, tehát ilyen irányba tekintve vagy jól optimalizált az új iOS, vagy a hw olyan, h simábban veszi az akadályokat és egy Mini 4 újabb is, gond ott sem lesz. Mert ugye egy iPad 1-2-3-ra ne tegyél friss rendszert, lehal...
Mindezek ellenére Air 2-ben komoly proci, GPU és 2GB (!!!) RAM van, az akksi pedig bitang. Jópárunknak 16-18 órákat hoz rendszeresen kijelzőidőben a készülék, de ritkán jön a 20 óra is.
Én mindenképpen ezt javaslom, a nagyon erős hw miatt.
Hol érdemes megvenni? Ha teheted, akkor APR-ben vedd. Media Markt, istyle stb.
Nagyon dzsunka, sosem hallott GSM boltokat hagyd.
PH-n van pár ember, aki szintén foglalkozik Apple cuccokkal, aprón megtalálod őket, tőlük is sokan vásárolnak, megbízhatóak abszolút. -
vadászcsiga
félisten
iMediaShare appal pl
-
Auratech
őstag
Azért nem mindegy, hogy sima youtube linket, levélcsatolmányt, vagy felhős letöltési hivatkozást kell érteni a kaptam egy videót alatt.
Tegnap én is kaptam egy (küldök egy zenét üzenet) zenét, ami youtube link volt, tehát egy weboldal címe.A 9-es IOS-nél jó esetben a videóra tattantva a felfele nyilas négyzeten tapizva felkínálja a letöltést és akkor simán a fotók ikon alatt található videók mappába kerül letöltve. A csapóra hasonlító ikon alatt csak a hivatalosan elérhető (megvett) tartalmakat látod alapesetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de utólag (fél év) azt mondom, h nagyon megérte az Air 2.