Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
iPad Air 2 - iPadOS 13.1
Szóval a sebességgel nincs gond, szerintem jobb is, mint az iOS 12 szubjektív érzetre. Viszont az AppStore továbbra sem kíván megnyílni, a gyári visszaállításon kívül mindent megpróbáltam, amit szerintem lehet, de nem. Másik hiba, hogy a beállításoknál a naptár fül alatt lefagy az egész, szóval azt sem fogom most módosítani. Neten nem találtam másnál ilyen hibát, tehát szerintem egyedi, elszigetelt eset az enyém (ettől függetlenül kellemetlen), de ha majd nagyon kell az AppStore valami miatt (automatikus app frissítés az megy a háttérben), akkor majd resetelem az egészet.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, frissítettem egy IPad Air 2 - t, vagyis elkezdtem, de tegnap este óta kb 1 mm van a csíkból, hogy végigmenjen, de megállt, és nem történik semmi immár 6 órája. Mit tehetek? (Soha életében nem volt jailbreakelve, vagy ilyesmi, legfrissebb szoftver volt rajta mindig, IPad Air 2 128GB WiFi).
-
malnabokor
senior tag
Használ valaki nem magyar feliratozású Bluetooth billentyűzet iPaddel? Én most megyek próbálni egyet, a képek alapján a billentyűk száma megfelel a magyar kiosztásnak, de ha mégsem találnám az "í" karaktert, valamilyen kombinációval elő lehet csalogatni (mint pl winen a ctrl+alt+i/j). Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs