-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
iPad Air 2 - iPadOS 13.1
Szóval a sebességgel nincs gond, szerintem jobb is, mint az iOS 12 szubjektív érzetre. Viszont az AppStore továbbra sem kíván megnyílni, a gyári visszaállításon kívül mindent megpróbáltam, amit szerintem lehet, de nem. Másik hiba, hogy a beállításoknál a naptár fül alatt lefagy az egész, szóval azt sem fogom most módosítani. Neten nem találtam másnál ilyen hibát, tehát szerintem egyedi, elszigetelt eset az enyém (ettől függetlenül kellemetlen), de ha majd nagyon kell az AppStore valami miatt (automatikus app frissítés az megy a háttérben), akkor majd resetelem az egészet.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, frissítettem egy IPad Air 2 - t, vagyis elkezdtem, de tegnap este óta kb 1 mm van a csíkból, hogy végigmenjen, de megállt, és nem történik semmi immár 6 órája. Mit tehetek? (Soha életében nem volt jailbreakelve, vagy ilyesmi, legfrissebb szoftver volt rajta mindig, IPad Air 2 128GB WiFi).
-
malnabokor
senior tag
Használ valaki nem magyar feliratozású Bluetooth billentyűzet iPaddel? Én most megyek próbálni egyet, a képek alapján a billentyűk száma megfelel a magyar kiosztásnak, de ha mégsem találnám az "í" karaktert, valamilyen kombinációval elő lehet csalogatni (mint pl winen a ctrl+alt+i/j). Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- További aktív témák...
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest