- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
iPad Air 2 - iPadOS 13.1
Szóval a sebességgel nincs gond, szerintem jobb is, mint az iOS 12 szubjektív érzetre. Viszont az AppStore továbbra sem kíván megnyílni, a gyári visszaállításon kívül mindent megpróbáltam, amit szerintem lehet, de nem. Másik hiba, hogy a beállításoknál a naptár fül alatt lefagy az egész, szóval azt sem fogom most módosítani. Neten nem találtam másnál ilyen hibát, tehát szerintem egyedi, elszigetelt eset az enyém (ettől függetlenül kellemetlen), de ha majd nagyon kell az AppStore valami miatt (automatikus app frissítés az megy a háttérben), akkor majd resetelem az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest