- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipad air M4 13, pencil pro, goodnotes, notabilty, myscript problémám van. Számomra nagyon zavaró a latency. A gyári appban tökéletesen sima a pencil használat, de ezekben mind nagy a késleltetés. Valami beállítás gond lehet, vagy ez ilyen és kész?
-
válasz
szaszyka
üzenetére
Nekem pont ilyen 100W-os UGREEN töltőm van kb. 1 éve. Vettem pár Baseus Cafule kábelt hozzá és pár gyárival is használom felváltva, sőt erről megy az Apple watch töltése is. Töltök vele iPad-et, iPhone-t és androidos telót is. Régebben a Raspberry Pi is ment róla. Na az kényes volt a kábelre, nem indult el mindegyikkel. Töltés szempontjából viszont nem volt problémám egy kábellel sem. Néha ránézek iMazing progival, hány W-ot vesz fel és valóban szép lassan megy fel a teljesítményfelvétel a progi szerint is.
-
Air 2 támogat egyáltalán bármilyen pencilt?
-
Nekem Samsung S8 ultrám volt, szerintem szinte mindenben veri a mostani Ipad Pro M1-esemet, legalábbis amire én használtam. (Üzemidőben, média fogyasztásban, jegyzetelésben, office, DeX).
Mégsem váltanék vissza, mert a különböző apple termékek együttmőködése és a terméktámogatás páratlan. -
Az miért lehet, hogy néha nem tudok írni a ceruzával? Ez akkor fordul elő, ha közben a kezem is hozzáér a képernyőhöz.
-
Adott egy IPad pro M1 wi-fi only és egy iPhone 14 plus. Mindkettő a legújabb szoftverrel. Az a problémám, hogy a telefonálás gyakran megszakad, ha az iPad-en veszem fel a bejövő hívást, vagy arról kezdeményezek. Van ötlet, hogy mi lehet a probléma, ez így használhatatlan sajnos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest