- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
adams55
tag
Üdvözlet. Hozzászólnék az előttem szólókhoz, akik negatívan jellemezték a telefont. Pár APRÓ dolog, amivel ha kompromisszumot kötsz, akkor legjobb vétel ez a telefon:
- Garanciáztatás kicsit lassú
- Akksi -> Vásárláskor látod mit veszel, és akár milyen hiper készüléket veszel, a Lenovo P780-on kívül minden telót fel kell dobni este töltőre, ha nyüstölöd. Érdekes mód nekem mobilnettel Viber + FB , 3 google fiók+youtube fiók sync + netezés kevés játékkal estig kibírja az akksim. Más készülék is így merült.
- Lila kijelző: Valami silány rendelés volt amit vettetek, vagy nyomás érte az IPS-t . Nem betonból van a készülék, hogy erősen kell nyomogatni. Nekem 2 hónapja megvan, nincs lilásodás, sem más probléma
- Szoftverezettség -> A készüléknek nincs akkora androidos háttere, hogy minden hibát megjavítsanak napok alatt, de ennyi pénzért nem is kell többet várni. Mellesleg gyári rommal minden megy nekem személy szerint, az óra crash-en kívül. De ezt a telefon a hálózatról kéri, akkor miért a beállítás?Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről. Ennyi pénzért Best Buy , akárki akármit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Gumi és felni topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest