Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adams55
tag
Üdvözlet. Hozzászólnék az előttem szólókhoz, akik negatívan jellemezték a telefont. Pár APRÓ dolog, amivel ha kompromisszumot kötsz, akkor legjobb vétel ez a telefon:
- Garanciáztatás kicsit lassú
- Akksi -> Vásárláskor látod mit veszel, és akár milyen hiper készüléket veszel, a Lenovo P780-on kívül minden telót fel kell dobni este töltőre, ha nyüstölöd. Érdekes mód nekem mobilnettel Viber + FB , 3 google fiók+youtube fiók sync + netezés kevés játékkal estig kibírja az akksim. Más készülék is így merült.
- Lila kijelző: Valami silány rendelés volt amit vettetek, vagy nyomás érte az IPS-t . Nem betonból van a készülék, hogy erősen kell nyomogatni. Nekem 2 hónapja megvan, nincs lilásodás, sem más probléma
- Szoftverezettség -> A készüléknek nincs akkora androidos háttere, hogy minden hibát megjavítsanak napok alatt, de ennyi pénzért nem is kell többet várni. Mellesleg gyári rommal minden megy nekem személy szerint, az óra crash-en kívül. De ezt a telefon a hálózatról kéri, akkor miért a beállítás?Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről. Ennyi pénzért Best Buy , akárki akármit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest