Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Optimus 3D-m volt, az LG sosem ismerte el, hogy a térerő jelzős, de nem elérhetős probléma létezik. 4.0 jött ki rá, amikor az összes hasonló kategóriás telóra már a 4.1-et kezdték el kiadni. Én "csak" 80-at adtam érte, mindez már 2 éve volt. Na akkor és ott megfogadtam, hogy soha többet nem veszek LG-t, de talán még más hasonló brandet sem. Az LG-s szíváshoz képest eddig talán még a legrosszabb kínai teló problémái is eltörpülnek ,csak sokan felnagyítják, mert féláron csodákat várnak Kínából...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Új 2 ciklus Gari 2028.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest