Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
-
person
senior tag
Sziasztok,
E535 -ön a ventilátort tudom valamivel szabályozni?
Fel le változtatja a fordulatot pár másodpercenként és elég zavaró. -
person
senior tag
Sziasztok.
Alany ThinkPad A8 4500M-el.
Biosból nem tudok semmit sem állítani CPU-ra vonatkozóan.
Régen foglalkoztam a témával nem vagyok képben.
Mivel tudom Windows alól húzni vagy akár alul feszelni illetve a fan sebességet konfigolni?
O.D. szintén nem enged semmit. -
person
senior tag
Én asztalin használom a gyári windowsos lemezképet. Kb 1.5 évente visszaállítom amióta win7 kijött. 5 perc az egész és semmi extrát nem igényelt csak ezen a notin szivatott meg ez a Lenovo_dos partíció.
Egyébként miért is van szükség erre a partícióra?Ha recoveryt nyomok akkor a windowsos helyreállító jön be.
Hogy tudom használni a Lenovos OneKey Recoveryt ha elszáll a rendszer?
Újrarakni nincs kedvem mert így is szívtam vele mire felment minden driver rendesen.
Direkt csináltam egy partíciót a C méretével megegyezően amire a lemezkép elférne.
-
person
senior tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék.
Alany E535, Win7-et feltettem driverekkel és szeretnék egy "szűz" lemezképet csinálni c-ről de nem engedi mert a LENOVO_DOS rejtett partíciót is hozzávágja alapból de az FAT, ezért nem engedi a lemezkép létrehozást. Viszont a rejtett particiót nem lehet kizárni a mentésből. Mi a megoldás?
Ha nem a beépített win7-es megoldást választom lemezkép létrehozásra hanem az OneKey Recovery-t akkor hogy hozom elő a recovery menüjét boot-nál? Lehet full képet csinálni a C-ről?
Nekem első verzió szimpatikusabb lemezkép létrehozáshoz, régóta használom másik gépen, így az a megoldás jobba érdekelne.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest