- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi.tomi
tag
válasz
McRae81 #10228 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés: nem gond a garanciában, ha ujjlenyomat olvasó nélkülit cserélnénk leolvasósra? Tudom, hogy CRU-ról van szó, de mégis csak egy másik "modellé" alakítanánk a gépet a változtatás által. Vagy ez csak olyan, mintha nagyobbra cserélnénk a merevlemezt? -
gecsoz
aktív tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
McRae81 #9971 üzenetére
ja, akkor már tökre megéri!
a felsoroltak közül szerintem egyedül a magyar billentyűzet lehet sarkalatos (magyar papír? doboz?), de az utólag még drágán is megúszható 15 rugóból.
egyébként az is növelheti az árat, hogy egy playmate adja át, nem valami szakállas kocka fazon, de nekem utóbbi is megfelel, ha 30-al olcsóbban méribizonytalan eredetű gépet amúgy senkinek nem ajánlanék, meg nem is vennék, pont elegen kínálnak errefelé tiszta, leinformálható gépet a bolti ár töredékéért. Mikor x301-eket nézegettem tavaly októberben, 250-ért mentek, a számomra maximálisan nélkülözhető magyar papír, doboz, magyar bill. nélkül, cserébe vadiújan, 3 év garanciával. Az egy dolog, hogy a csóka mennyiért vette anno, ez pont olyan, mint evone esete a T61-el, IBJ. Ha a piacon 250-ért kapsz eggyel újabb típust, akkor nehéz tekintettel lenni rá, hogy a tulaj még drágán vette a régit.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
McRae81 #9918 üzenetére
Nem én spórolnék rajta, hanem a lenovo.
Tisztázzuk:
A T61-ben nincs top rollcage?
A T400/s-ben van?
A T410-ben ismét nincs?
X300/301-el mi újság?
(x200 kicsi, ezért nem játszik)Csak halkan kérdem, hátha valaki tudja:
A HP Elitebook szériában van hasonló?
Mod: Terminus_:
A nagyobb felbontású kijelzővel venném, de az integrált vga-val...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
McRae81 #9866 üzenetére
hogy csináljátok? biztos, hogy nem keveritek a 9 cellást a 6-ossal?
"In our tests with the wireless active, the system in balanced mode, and screen brightness set to 67% the T400 with the 6-cell battery managed to stay on for 5 hours and 58 minutes. With the 9-cell battery option this notebook should have no problem staying on for 9 hours, or 10+ hours with some tweaking."
-
bwoay
nagyúr
válasz
McRae81 #9816 üzenetére
hát azért az x300/301 több sebből is vérzik. egyrészt az egyetlen gép az X-ek, T-k között, ami nem dokkolható, ennek az okát a mai napig nem tudom. aztán ez az egyetlen X, amiben ugyan van ODD, de az valami saját méret, 7.5 (?) mm-es magassággal, vagyis a slot nem kompatibilis a többi ultrabay tartozékkal. a kijelző legendásan rossz (rosszabb, mint a T400s-é), plusz 13.3-as méretben egyeseknek már sok az 1440x900, és az üzemidő sem hasonlítható össze a többi X szériás masinával. Processzor terén sem egy világbajnok, vagy legalábbis jócskán elmarad a többi géptől a teljesítménye. Nomeg az ár, valóban. Ettől függetlenül egy nagyon szerethető gép, nekem is tetszik, de a felsorolt dolgok nem olyasmik, amik felett bárki nyugodtan szemet hunyhat.
-
adnoctum18
senior tag
-
Drughi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest