Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikkamokka
tag
Haszálja valaki a beépített Ericsson WWAN modemet T-mobilos sim kártyával?
Nekem nem ismeri fel a hálózatot, és a W7 alatt a kártya beállításaiban sem volt T-s hálózat, csak Voda-k meg Telenorok. -
bikkamokka
tag
válasz
Mészike #7762 üzenetére
A BOIS-t visszatettem gyári beállításokra. Ezután a win7 nem látta a HDD-t. Kissé megijedtem, de aztán sikerült visszaállítani a megfelelő kapcsolót, és újra elindult. Ez nem oldotta meg a problémát.
Ezután a modemet kiszereltem, és elindítottam a win7-t. (csak ez az op. rendszer van rajta)
Szépen bejött, szuper. Kikapcsolás, modem visszaépít. Probléma megmaradt. (Fn+F5 ugyanúgy nem látja, az Eszközkezelőben ugyanaz látszik, mint fent írtam.) Majd este még foglalkozom vele... -
bikkamokka
tag
Sziasztok!
Javaslatot szeretnék kérni, az alábbihoz:
Adott egy T400 (2726-2KG) Win 7-tel amibe a beépített 3G modemet még a win 7 feltelepítése előtt tették bele. Akkor a modem jól működött. Amikor a win7-t telepítettem feltettem az Access Connections-t /AC/, aztán leszedem, a 3g modemet nem használtam. (Csak korábban még XP alatt, AC-vel, vagy Ericsson segédprogival.)
Most tettem bele egy sim kártyát, a ledje azóta a kijelző alatt folyamatosan világít de a modemet azt Fn+F5-tel nem tudom ki-be kapcsolni, míg a másik kettőt (BT és wifi) igen. A drivert telepítettem 3g modemhez.
Nem szeretném használni a SE modemkezelő programját, sem az AC-t, ha nem muszáj. A win 7-t sem szeretném újra tenni.
Mit javasoltok?
/Ha más megoldás nincs, ráijeszthetek egy ubuntuval, mint Csiktor a 7466-ban de ezt is kerülném, ha lehet./ -
bikkamokka
tag
válasz
kingabo #3617 üzenetére
Ezt is be akartam írni, de kimaradt:
T400, 27262KG. A support oldalon a modellt emlékszem többször is beírtam a jobb felső sarokba. Valószínű, hogy szombaton nekifutok mégegyszer, előre letöltöm a drivereket mondjuk egy pendrive-ra, és úgy már barátságosabb lesz.Most már látom, hogy ha a "Downloads and drivers" fülre klikkelek, akkor elég jól le lehet szűkíteni a kört. És minden ott is van, win7-hez is.
Türelmetlenség, figyelmetlenség... Majd a hétvégén felteszem...
Köszönöm a segítséget, a "w7et választok" volt itt nekem a kulcsszó.
-
bikkamokka
tag
Aki már feltette a Win7-t, ahhoz lenne egy pár kérdésem:
Én XP-t használtam eddig (volt ez a downgrade opció), és erre tettem fel a Win7-t formatálás után. Nekem nem ment minden simán:
- a videokártya driver hiányzott,
- az access connections hiányzott,
- a hangerőszabályzó gombok nem működtek,
- az fn F* gombok (easyeject, ultranav settings...) nem működtek.
- a Ericsson F3507g 3G modem meghajtóját sem tudtam feltenni. (A hivatalos lenovo oldalról próbálkoztam.)
Egyesével megpróbáltam feltelepíteni ezeket, de a videókártánál tovább nem jutottam. Toolbox nekem is volt.
Mit csinálhattam rosszul?Végül visszatettem a Vistát, de egy win7-nek jobban örülnék, így ha valaki tud segíteni linkkel vagy tanáccsal, azt megköszönöm. (a drivereket a lenovo support oldaláról szedtem össze, már amelyikhez volt win7-es.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest