- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
srow
csendes tag
Nekem olyan gondom lenne, hogy win telepítésnél a végén fogja magát és kikapcsol, ergo nem megy végig a telepítés teljesen. Ibm thinkpad t41es gépem van. Mi lehet a gond?
-
srow
csendes tag
bocsi rosszul fogalmaztam. a gépre értettem összességéen, hogy IBM és ezért nem kellene vele hogy gond legyen.
-
srow
csendes tag
igen az oprendszerre énis gondoltam. de nemrég volt ujratelepítve de elképzelhető, hogy a windows a bünös. vagy a melegedés. a melegedést nem néztem még. amitől félek, hogy a procival van baj de kétlem hiszen ez IBM
-
srow
csendes tag
Hello!
Olyan problémám lenne, hogyvan egy IBm Thinkpad t41-es notebook-om, és érhetetlen módon sokszor fogja magát és kikapcsol. Mi lehet a probléma vevel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged