- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
-
-
brekiisti
tag
-
audi100td
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari #35656 üzenetére
Abból ki lehet számolni mennyit menne teljes akkuval. Erre vagyok kíváncsi, vajh' az én gépem kevesebbet tud-e. Nekem úgy látom 6 óra a reális alulfeszelés és cpu beszabályzás után W7 energiakímélő módban x200-nál.
Alulfeszelés kb annyi letöltöd rmclock nevű sw-t. Ott látni fogod mi a minim fesz. amit a legalsó órajelhez rendel, azt a feszt. 99%-ban használhatod a max órajelhez is. Mivel sl9400 eleve kisebb feszt kap, úh esetedben sztem nem sokat fog számítani. Cpuz-vel most is meg tudod nézni mennyi a 800mhz-hez tartozó feszültség.rizso: Jó gép, nekem annyi nem tetszik benne hogy ddr2-es. És lehet a hdd is 1.8-as, vagy keverem valamivel. Annak érdemes lenne utánajárni az x200 féle ips panelt bele lehet-e rakni, úgy tényleg jó gép lenne
szerk: x220 tabról van valami negatív amit érdemes tudni? Pl nem hangoskodik nagyon?
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari #34606 üzenetére
Sztem továbbra is rendben van. De -27 fok honnan jött az passz. Tényleg állítsd át az 5%-ot. Mért annyin volt? Ha jól rémlik én 1x találkoztam pittyegő akkuval, az egy teljesen új panasonic akku volt 0% töltöttséggel, rám is jött a para hogy mi van
De aztán feltöltődött rendesen.
mitulabattyi: És tényleg, az nálam kiesett a látótérből. Köszi az infot
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari #34599 üzenetére
A panelos kérdés nem neked ment mint láthaod
Sajnos 14-es géppel nem tudok segíteni. 700+ ciklus az nagyon szépÉs nem is nagyon csökkent le a kapacitás, ha jól látom 6 cellás. Próbálj neki olyat amit fentebb mondtak, vagy egy perform resetet. Ezt a battery maintenance pontnál tudod megcsinálni. Jó lenne másik akkuval is megnézni a gépet mit produkál. De sztem az akkuval nem lesz gond, elektronikája biztos működik, ha behalt 1-2 cella akkor is töltené még.
szerk: mitulabattyi: igen arra
Azt hol látod hogy 5% alatt kezdené tölteni az akkuját
brekiisti: Panasonic akkunál nem 200 ciklust adnak meg standardnak hanem 5-600-at vagy többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest