- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
-
-
brekiisti
tag
-
audi100td
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari #35656 üzenetére
Abból ki lehet számolni mennyit menne teljes akkuval. Erre vagyok kíváncsi, vajh' az én gépem kevesebbet tud-e. Nekem úgy látom 6 óra a reális alulfeszelés és cpu beszabályzás után W7 energiakímélő módban x200-nál.
Alulfeszelés kb annyi letöltöd rmclock nevű sw-t. Ott látni fogod mi a minim fesz. amit a legalsó órajelhez rendel, azt a feszt. 99%-ban használhatod a max órajelhez is. Mivel sl9400 eleve kisebb feszt kap, úh esetedben sztem nem sokat fog számítani. Cpuz-vel most is meg tudod nézni mennyi a 800mhz-hez tartozó feszültség.rizso: Jó gép, nekem annyi nem tetszik benne hogy ddr2-es. És lehet a hdd is 1.8-as, vagy keverem valamivel. Annak érdemes lenne utánajárni az x200 féle ips panelt bele lehet-e rakni, úgy tényleg jó gép lenne
szerk: x220 tabról van valami negatív amit érdemes tudni? Pl nem hangoskodik nagyon?
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari #34606 üzenetére
Sztem továbbra is rendben van. De -27 fok honnan jött az passz. Tényleg állítsd át az 5%-ot. Mért annyin volt? Ha jól rémlik én 1x találkoztam pittyegő akkuval, az egy teljesen új panasonic akku volt 0% töltöttséggel, rám is jött a para hogy mi van
De aztán feltöltődött rendesen.
mitulabattyi: És tényleg, az nálam kiesett a látótérből. Köszi az infot
-
Chaser
legenda
válasz
kulcsari #34599 üzenetére
A panelos kérdés nem neked ment mint láthaod
Sajnos 14-es géppel nem tudok segíteni. 700+ ciklus az nagyon szépÉs nem is nagyon csökkent le a kapacitás, ha jól látom 6 cellás. Próbálj neki olyat amit fentebb mondtak, vagy egy perform resetet. Ezt a battery maintenance pontnál tudod megcsinálni. Jó lenne másik akkuval is megnézni a gépet mit produkál. De sztem az akkuval nem lesz gond, elektronikája biztos működik, ha behalt 1-2 cella akkor is töltené még.
szerk: mitulabattyi: igen arra
Azt hol látod hogy 5% alatt kezdené tölteni az akkuját
brekiisti: Panasonic akkunál nem 200 ciklust adnak meg standardnak hanem 5-600-at vagy többet
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Billentyűzet gondom van
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i5-1135G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS!
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest