- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
remélem kínában máshogy tudják. ingyé nyállal ráadásul.
ugye ez megint ES (engineering sample), itt még nem döntötték el pontosan milyen módon szivassák a júzer base-t. szóval ez gyári tűs verzió, mégcsak nem is kézzel lábforrasztott.
mindenképpen beszámolok, és köszönöm a sok infót mégegyszer.
nálam olyan nincs, hogy nincs.
-
bwoay
nagyúr
ööö... nem, asszem, hogy nem
téged akartalak egy kicsit piszkálni, amikor írtam, hogy a régi Samsung SSD benchmark eredményeit közöld inkább az új toshiba helyett, de az sem járt sikerrel
komolyra fordítva: a T400 6 cellás akksija asszem 56 Wh-s (T410: 57 Wh), a T400s-é meg 44, ez meg is mutatkozik az üzemidőben, de asszem nem arányosan, mert a T400s procija más fajta, tudtommal az kevesebbet fogyaszt. Arra vagyok kíváncsi, hogy rankesz mekkora üzemidő csökkenést tapasztalt a korábbi géphez képest, lehet, hogy alig észrevehető a különbség. -
TOZ
addikt
Evone tanacsara a SU-bol erkezo 3.11a-t lecsereltem 3.12-re. Azota ugy tunik megjavult es nem megy allandoan a venti.
Viszont felraktam a 1.60 power managment drivert, na azota b@ssza tolteni a 10%os akkut (a beallitott ertek az, hogy 30% alatt induljon neki a tolteni)
Elkiabaltam, megint ezerrel megy az ventilator (eppen csak netezek) -
bwoay
nagyúr
a T400s szerintem is kiváló, de a multitouch verzió létjogosultságát én is úgy alapjaiban kérdőjelezem meg. asszem abszurd módon pont SimpleTap az alkalmazás neve, amivel mindig demonstrálják, hogy milyen szuperegyszerű beállítani az érintőkijelzőn a fény-/hangerőt, stb-t, amikre mellesleg rendelkezésre állnak a hotkey-k. szóval akinek a billentyűzet felett átnyúlni a kijelzőhöz, és azt taperolni egyszerűbb, mint egy apró mozdulattal megnyomni a szükséges hotkey-t, annak tényleg ez való, és nyugodtan fizesse ki érte a többletet, ráadásul kap egy gyengébb képminőségű LCD-t (mert ugye a kapacitív réteg nem segít a láthatóságon). Nem állítom, hogy nincs értelme az ilyen gépeknek (T400s & x200s multitouch), de a Lenovo még nem tudott meggyőzni arról, hogy ez egy számomra hasznos feature. Lehet, hogy csak azért, mert ezidáig nem tudták jól implementálni a multitouch készséget. Az x200t multitouch viszont egy egész más történet, abban látom a potenciált (nem tudom, hogy ezt, vagy a sima változatát használod).
-
Gondwana
addikt
T400S érintöképernyövel normál használatnál teljesen kényelmetlen szerintem vállnak meg csuklónak..nem beszélve arról hogy hiába massziv a kijelzö zsanér igy is lesz 1-2mm kilengéses mozgás
Sokan nem tudják megszokni a pöcökegeret, a touchpad kapargatástól pedig szerintem is hatékonyabb egyszerűen odanyúlni valamelyik funkcióért.
Az egész tapi alapötlete ez a telefon-menü volt. -
evone
őstag
Nekem sajat os van, mert ami a recovery particiorol indul az egy teleszemetelt valami, borzaszto lassan indul es televan mindennel ami nekem nem is hianyzik. Viszont tokeletesen mukodik minden szoftveresen. Nincs ezzel gond.
Van recovery lemezem viszont, ha eladaskor valakinek kellene akkor visszarakom neki a Vistat.
-
Ringman
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged