-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GorTen
csendes tag
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy Win7 Prof 32bit-tel előtelepített SL410-emhez igényelhessek Recovery disc-et? Ne csak partíción legyen meg? Vagy igényelhetek 64bit-est is? (Nem Pista upgerade !! )
Hogyan?? -
-
GorTen
csendes tag
Nekem 2 napja van SL410-em. Asztali gépet váltottam ki vele. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Én a brutálisabb belsővel áldottat szereztem be: P7570 proci, 4GB ram, ATI kártya.
Műanyag a ház, de kellemes tapintású és jók az illesztések.
Azt hittem 14"-os léven, hogy kisebb lesz... Majdnem akkora mint egy 15,6"-os 16:10-es, csak kicsivel rövidebb (kb 2cm.rel). Sajnos súlya is van rendesen, még így műanyag házzal is...
Ami feltűnő, hogy tényleg nagyon halk, magyar Win7 Prof-ot adtak hozzá, Q partíción. Win7-es élmény index 5,1 ; az Aero miatt, a többi érték mind minimum 5,7hála az ATI kártyának
Furcsa ez a nagyon széles kijelző, HD LED, de nagyon szép képe van, 2 éves Acer-hez viszonyítva
A tapi pad nagyon tetszik, hogy multi touch-os és iphone-hoz szokásos módon lehet zoom-olni a weboldalakat
Az akksi 6 cellás, sajnos kb 3 töltés után kb 2,5 órát bír közepes beállítások mellett és aktív wifi-vel. Lehetne kicsit több, pl 4 óra, az már baráti lenne... Apropó! Tudtok ajánlani üzletet vagy beszerzési forrást pót akksira, vagy éppen 9 cellásra?Köszi
-
GorTen
csendes tag
válasz
rankesz #4513 üzenetére
Ez nagyon jo hir
Mi a helyzet a recovery-vel? Win7-el vettem a ThinkPad-om es particion van a recovery. Ki tudom ezt irni dvd-re? Hogyan? Vagy ingyen lehet dvd-t igenyelni?
Vagy hogy mukodik ez? Ha letorlom a particiot akkor oda a win7-em???Hogy kell recoverybol visszaallitani a gepem olyanra mint elso bekapcs utan volt?
-
GorTen
csendes tag
válasz
k-rock-atona #4478 üzenetére
Köszi a választ!
Hol tudom átkapcsolni ha át lehet?Amúgy nagyon állat a gép! Tetszik !! Majdnem akkora mint bnőm Acer 15,6-osa
Egy kérdésem lenne még:
A recovery partíciót ki tudom írni dvd-re úgy hogy akár le is lehessen törölni a partíciót és dvd-ről recovery-zzen?
Köszi
-
GorTen
csendes tag
Üdv
A napokban szerzek egy ThinkPad SL410-est. Már nagyon várom
Az lenne a kérdésem, hogy Radeon kártyás verziót választottam. Ezen is át lehet majd kapcsolni integráltra ha éppen a nafta előtérbe kerülne a teljesítménnyel szemben ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged