- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Tim82 #116605 üzenetére
na, ez pöpec megoldás. erről nem hallottam eddig. megoldhatónak tűnik. ha esetleg mégsem, akkor kizárólag a panel hátulján lévő infóra lehet alapozni? valamint teljesen nem tudom hogy kell kibontani a panelt. rémlik, hogy van valami IBM szerelési segédlet az interneteken valahol?
-
válasz
Tim82 #116595 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! A "roncsvadászatot" és az ilyen szintű felújítást nem vállalnám be, ez már meredek... SSD/RAM bővítés még elmegy.
De most kicsit elbizonytalanodtam, lehet inkább Lati 7390 lesz, főként a nagyobb aksi miatt. Év elején édesanyámnak egy 5490-est vettem, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
-
-
-
denko
senior tag
válasz
Tim82 #116570 üzenetére
Hát de miért hinném hogy ez garanciás csere ha fizikai sérülésre amúgyse vonatkozik?
én csak azt írtam hogy felnyitasnal megrepedt 1 sarok és tudni akartam hogy mit lehet kezdeni vele ha még garanciális a gép.De akkor félre értés volt, semmigond
Akkor beszélek a szervizzel köszi az infót! -
denko
senior tag
válasz
Tim82 #116567 üzenetére
Mert te ennyire ügyes vagy valószínűleg hogy te kezedben nem történhet hiba, oltárt ne állítsak fel neked?
Szerinted fogtam a laptopot és lapátot és addig ütöttem amig fel nem nyílt?Szerintem ha nincs értelmes hozzáfűzni valód a témához akkor tartsd meg magadnak a véleményed, mivel nem ezért írtam ide hogy veled vitakozzak.
Tisztában való vele hog ez kifejezetten nem garanciális ügy, de attól nem vész el minden más alkatrészre.
A kérdésem az volt hogy mit lehet ezzel kezdeni, csak case csere játszik bármi más megoldás van amivel a helyén tudom tartani a megrepedt boritás részét. -
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #116524 üzenetére
és Foxie, köszönöm a választ, nagyjából erre számítottam. marad kb kizárólagos opcióként a 3D nyomtatás, de az meg elég költséges lenne, ugyanis meglehetősen nagy darabot kéne hő- és kopásálló anyagból kinyomni, a terv megrajzolásáról nem is beszélve
Ez a nagy baj a thinkpadekkel, az ember EGYSZER elkezd rajtuk modolni valamit és onnan elkap a gépszíj, jönnek a vadabbnál vadabb ötletek -
válasz
Tim82 #116461 üzenetére
PD-vel vannak ilyen anomáliák.
Nekem egy 65W (azt hiszem) Baseusom van, a szuper jó értékelésű darab, néhány noti elég hülyén viselkedik vele adapterezve.
Sőt adaptertől is függ. Nagyon mókás. Sőt van olyan notim is ami meg se mozdul vele adapter ide vagy oda.
Szóval a régi TP USB-C PD töltőről való töltése elég lutri szerintem.
A Frankenpadom le se szarta, töltött vele mindenhogy, de a Carbon adaptertől és széljárástól függően döntötte el, épp lelassul-e tőle. -
törölt tag
válasz
Tim82 #116458 üzenetére
Ekkora különbség gondot okozhat? (10,8V vs 11,1V)
Nincs tapasztalatom TP akkuk terén, helyben sikerült találnom egy jó állapotú gyárit a saját gépembe. Viszont rokonnak is kellene szereznem egyet a hét végéig, és meg vagyok lőve a kérdéskörrel, bár most egy kicsit inkább a green cell irányába hajlanék.
Illetve azzal is gondban vagyok, hogy most visszaküldjem az eladónak a héten belül vásárolt minimálisan eltérő feszültségűt vagy sem. Alapvetően nem akarok senkit sem megkárosítani, szállítási költséggel együtt visszautalta az árát. Bár laikusként kiemeltem, hogy csak akkor érdekel, ha megy L540-ben is, de van némi kétely a kompatibilitással kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy itt kapok erre választ. Szerintem úgy volna korrekt, ha mindenki bukna egy postaköltséget, és visszakerülne az eladóhoz az akár működőképes akku (nálam nem megy).
Kép a két akkuról (felső a saját, alsó a szemre is combosabb friss szerzemény).#116459 donjohnson
Ebben a hsz-ben írtam, hogy W540-ben üzemelt, abból "bontott" akku, 50%-osnak írta az eladó, ami még mindig bőven jó lenne, mert közel a dupláját "tudja" az enyémnek. Ragaszkodtam volna a gyárihoz, de hwaprón és jófosáson sem találtam gyárit. Boltban találtam pár helyen a gép értékét bőven meghaladó összegért, de azok is lassan 6-8 éve állnak a dobozban). A sajátommal qrva nagy mázlim volt, és véletlenül sem adnám ki a kezemből (90+% kapacitású volt egy éve az eladó és aida szerint), és tényleg sokáig bírja. -
törölt tag
válasz
Tim82 #116455 üzenetére
Gyári akku (FRU P/N 45N1153), csináltam print screen-t.
Olyan vagyok, mint a 80-as szeg
Szóval segíthetnél, hogy ez most mit jelent.
A 10,8V-os verzióját ajánlotta fel "Substitutes" lenyitása után.Eléggé vegyes tapasztalatom volt akku keresés közben, mindkettő értékkel (11,1V és 10,8V) is találtam utángyártott akkut.
2 márkára szűrtem le:
Patona, ezt főleg te javasoltad.
Green Cell, többen pozitívan nyilatkoztak, de valaki többször cseréltette.
Harmadiknak linkelek egy feltételezhetően kínai verziót, de ez a véletlenül se kategória.#116457 donjohnson
Nem saját kép van a linkelt képernyőmentésen. -
zonusz
aktív tag
válasz
Tim82 #116282 üzenetére
Igen, a telefon és tablet is hibátlanul működik, mindkettő szintén Telekomos. A jelerősség majdnem teljes, ezért nem értettem, hogy a laptop miért azt írja ki, hogy nincs hálózat és még csak egy pilincka pálcikát se hoz be. Elég bosszantó direkt az idegen wi-fi elkerülése érdekében vettem modemeset. Megpróbálom akkor ahol vettem megkérdezni. Köszönöm a segítséget.
-
Yszapos
tag
válasz
Tim82 #116255 üzenetére
Értem! Szerinted van még értelme egy ilyen konfiggal szerelt T400-assal foglalkozni? P8600 CPU, 4 GB RAM, Radeon 3470 a konfigja. Az áram árának emelkedése miatt szeretném hadrendbe állítani, FHD monitorra kötném, netezés, FHD YT videók nézése, FHD Twitch adások nézése és Raid Shadow Legends futtatása lenne a feladata. Egyáltalán mennyit fogyaszthat egy ilyen gép? SSD-t tudnék rakni bele.
Ha nincs olyan 40.000 Ft magasságában milyen laptopot tudnál ajánlani? Természetesen használtan.
-
titanium_100
tag
válasz
Tim82 #116125 üzenetére
Felraktam ezt, annak ellenére, hogy azt írta: ez a verzió korábbi, mint ami jelenleg telepítve van.
Ettől függetlenül továbbra sem működik
Esetleg winben vagy biosban lehet valami dugi beállítás ami blokkolja? Nem értem én ezt, legalabb 2.0 ban vagy 1.1 ben akkor is kellene engedje a 3.0-ás portot, max nyílván nem 3.0-ás sebességgel. -
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #116115 üzenetére
bocs ha kötözködésnek jött át. nem annak szántam, pont hogy arra reagáltam miszerint páran ezt az egyszeri összehasonlítást valami általános referenciának próbálták tekinteni. hogy neked válaszoltam annak egyedül az az oka hogy fórumszálat követve nekem így tűnt logikusnak, de elnézésedet kérem ha támadóan jütt át, nem ez volt a célom.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #116110 üzenetére
wifin szerény véleményem szerint nem sok értelme van az ilyen összehasonlító teszteknek, ugyanis nem referenciaantennát használtál, illetve ezen túlmutatóan is sokkal több a változó ebben a képletben mint ami ugyanaz. szerintem könyvelld el ezt egy esettanulmánynak ami a gyakorlati használhatóságra ad egy támpontot
-
donjohnson
addikt
válasz
Tim82 #116112 üzenetére
érintsd a homlokodhoz, amikor 1 napig nincs bekapcsolva.
ha érzésre hideg a fedlapja, akkor alumínium.de amúgy az lesz:
l380 case material - display cover: aluminium
t480 case material - display cover: magnesium hybrid or pps -
-
vicze
félisten
válasz
Tim82 #116073 üzenetére
Ha nem tévedek nagyot neten főleg alaplapi integráltakról van szó, az lehet valamennyire más.
Sajnos viszonylag korlátozott a tapasztalatom különböző routerekkel, mert csak Unifi eszközökön használtam az utóbbi 6 hónapban mióta benne van. (Intelt cseréltem mert kellett Linuxosba.) Nem emlékszek konkrétan dobálásra.Még egy "probléma" lehet hogy Windows telepítőből, csak fullra frissített fogja felismerni, mert szintén hiányzik még a driver belőle. Telepítés után letölti és telepíti gond nélkül, így onnantól nincs probléma.
-
vicze
félisten
válasz
Tim82 #116070 üzenetére
Működik.
MT7921 van most a saját cégesemben, Windows-zal nem emlékszek, hogy lett volna gond, az egyetlen hülyeség, ami előjött, hogy telefon hostspotomra nem akart csatlakozni, 2,4 csak 5GHz-n, lehet a hálózati beállításaim problémája, mert rohadtul szét van buherálva(VPN-ek, és egyéb virtuális adapterek bridgelve).
Ezt kivéve AX és nem AX-re is megy gond nélkül nem emlékszek semmi egyéb problémára, sebességek ok, bár nem volt időn nagyon tesztelni. ~3m-re egy AX(6e-s) AP-tól1200-es link speedet kapok épp
Problémák Linux-szal voltak 5.12 kernelig mert nincs driver addig a verzióig, szóval jó 6hónapig elég szívás volt, ezért van is jó pár van elfekvőben. 5.12 és felette nem jelzett senki gondot. -
-
vicze
félisten
-
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #115807 üzenetére
köszi a linkeket, valószínűleg sajátnak nem ilyet fogok venni ugyanis amire nekem kell arra brutálisan nagy még doboz nélkül is (egy kicsi PCIe switch kártyát tervezek a laposra közvetlenül csatlakoztani, a tényleges bővítőkártyák majd ebbe jönnek bele, a switchnek meg bőven elég az a 3.3V amit az EC slot tud adni)
ebayen találtam jónak tűnő megoldásokat, meglátjuk mire jutok vele. -
fatpingvin
addikt
válasz
Tim82 #115804 üzenetére
köszi a részletes választ
amit linkeltem, ott a please choose type alatt van 7909-es, az a barrel végű. a thinkpademet nem szeretném moddolni, ez a barrel plug sokkal stabilabb mint egy USB-C.ami a dokkolót illeti, akkor internet felkészül, fatpingvin keres "expresscard to PCIe riser" címszóra, azt meg elengedem hogy tényleg minden a dokkolóba legyen pakolva, majd nem egy mozdulat lesz hanem kettő a teljes dokkolás
ja, és ugyanitt köszi még egyszer a teszt motyót, bejött aminek be kellett jönnie
-
válasz
Tim82 #115767 üzenetére
Sajnos sok hirdetőnél láttam itt aprón és Fb marketplace-en is IPS-nek feltüntetve T/W/520-akat, 530-akat.
Sok értékeléseseknél is. Hihetetlen hogy ilyen olcsó trükkökkel kell elsózniuk ezeket a gépeket.Vagy csak ránéztek az itt néhányak által leszólt Fullhd panelra (amit én imádok) és azt gondolták hogy IPS (mert amúgy olyan).
-
z123456789
addikt
-
-
válasz
Tim82 #115506 üzenetére
Itt egy csini 486DX4, 4MB forrasztott memóriával azt hiszem 95' környéke.
A maradék 16MB (legjobb tudomásom szerint ez a max, ami belemegy ebbe a példányba) kártya formátumú és nagyon menő.Ez a kialakítás a Pentium 1-esek egy részére még biztos igaz, van több darabom is ilyen rammal csak el vannak csomagolva.
Egy van elöl, a 380ED, szintén integrált 16MB, de van mellette 2 normál SODIMM SD, ha jól emlékszem. Az 97 körüli. -
S_x96x_S
addikt
válasz
Tim82 #115479 üzenetére
> Ehhez még ezt a listát teszem hozzá: [link]
mellékszáll:
elsőként nekem is a "gépi fordításos" listát dobta ki a kereső ..
de amikor érdekes neveket találtam - eléggé elbizonytalanodtam
- "X1 Jóga 6" vs "X1 Yoga 6th"
- "T490 HC Szerk" vs . "T490 HC Ed"
- "X12 levehető Gen 1" vs. "X12 Detachable Gen 1"
- "X1 titán" vs. "X1 Titanium" -
-
vicze
félisten
válasz
Tim82 #115258 üzenetére
A második válaszból is az jön le hogy csak simán egy kábellel akarja megoldani a mindent. Jövő állóság szempontjából ha 45W-s töltője van eleve problémás és T570-hez már elég necces alapból, dokkolóhoz meg inkább nem használnám.
@gocsi: 40A2 annyiból jó, hogy pár ezerért tutánad dobják, szóval jóval költség hatékonyabb, attól függően mennyi időre tervezel még a géppel.
-
tboldi
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz
Tim82 #115052 üzenetére
Mivel X270-en szintén megvan mind a régi töltőcsati, mind a type C csati, konkrétan miért az X270, mint modell ellen hozod fel ezt érvnek?
Majdnem. Azért hozom fel, mint ellenérv, mert megint ott tartunk, hogy egy üzleti gépnél betérdelünk ilyen dolgok mellett is. Jó, hogy van? Király, zseni. Mint valami plusz, tehát olyan dolog ez, amit kiemelendőnek kéne tartani, becsülni, tisztelni, odatenni, hogy hát de ez amúgy huha? Abszolút nem. Ez 2-3 hete borított ki, hogy meg lettem dícsérve, milyen rendben vannak körülöttem a cuccok és nem vagyok melóval sem elúszva (saját projektjeim romokban, de ez az én bajom). Ezek nem ilyen alapkövetelmények, mint az, hogy ne kelljen kidobni minden cuccodat gépváltásnál?
Alfa meg nem a Borároson volt, bár nem volt messze a Laptopsystem üzlet onnan, szóval nyilván az én hibám, hogy nem vagyok hajlandó a "nem Moszkvában, hanem Jerevánban, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak..."-típusú nagyon valid megjegyzésekkel mit kezdeni.
Még magán az oldalon is ott virított nagy rózsaszínnel, hogy a BorárosnálMindegy, ezen nem veszünk össze, volt itt már 3-4 telephely, meg vagy 3 nick váltás azóta, jogos.
Én meg nem írtam mást, minthogy a saját szubjektív szempontjaim szerint az X270 bevált. A szempontjaim meg nyilván nem azonosak a tieiddel, amivel részemről pont nincs semmi gond.
Én meg azt írtam objektíven, hogy a minőség a bányászbéka segge alá süllyedt kettővel és 2009-ben volt olyan Acer gépe havernak még koliban, amiről úgy hullottak gombok, mint ezekről a csodákról.Alapvetően gondom semmivel sincs, amíg működik. Na most azon gondolatot a kobakban tárolni valahol mélyen, hogy éppen mikor repül el a nullásom és honnan lesz másik billzetem és mennyiért kicsit méltatlannak érzem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tim82 #115047 üzenetére
Mivel Dellről jöttem előző gép miatt és ott nem nagyon volt ezzel probléma generációkon át, így nekem természetes volt a dolog, hogy na, itt a csati meg a régi is, helye van, mert elfér, működni működik mindkét módon, király.
Ha a kopasz helyett Alfát mondok, az már lenyomozható és ismerősebb, ad némi hivatkozási alapot?
-
Tikakukac
titán
válasz
Tim82 #115037 üzenetére
Tökjó, hogy megy type-c meg sima töltővel is, a gond megint az, hogy ezt ki kell emelni. Fel sem merült bennem mikor új gépet vettem és HP-Lenovo-Dell vonalon mozogtam, hogy amúgy ez gond lehet. Gondolatban sem volt, ez ugye classic Apple megoldás, hogy na csatlakozók le, majd megmondom mi lesz.
Aztán ja, jöttek ezek az 1 RAM slotok és előző generációkkal kompatibilitásokAz megvan, hogy a billentyűzet olyan trágya minőséget képvisel ezen trióban, hogy Budapesten konkrétan már unott hangon mondják be a szervizek, hogy nem, nekik sincs xy gombjuk vagy mechanikájuk, annyi keresett tétel? Tippre nem lett ötvenszer több ezekből eladva, mint egy 30-as sorozatból, hogy indokolná a számokat.
Megint ugyanolyan érzésem van, mint amikor kijött a T440 és az akkor még Borároson működő kopasszal nézegettük, hogy édes Istenem, ez mégis mi a tököm.
-
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
Tim82 #114887 üzenetére
Értem, akkor rosszul adták meg a hirdetésben én meg nem néztem utána........
Végülis nekem a lényeg, hogy 2 db monitort tudjak rádugni...
De ezt a c-s / lightning vonalat nem ismerem, mik a lehetőségei. Gondolom ha a monitor nem ilyen csatlakozású, akkor valamiféle dokkolóval megoldható csak, mint az M1 macen. -
HSM
félisten
válasz
Tim82 #114628 üzenetére
Az előrelépés VP9-ben, hogy a Skylake még a CPU-t is terheli a dekódoláshoz, a Kaby Lake viszont elvileg teljesen IGP-ből dekódol, az elődhöz képest minimális CPU-terheléssel. Ez jól hat a fogyasztásra, multitaskra.
Volt róla hivatalos slide is: [link].
Főleg FHD felett vagy FHD 60 FPS videóktól kezd igazán érezhető lenni.A T470 igazi előnye szerintem inkább a Type-C kompatibilitás, bár ez is hasznos lehet. Sajnos azért ez az árán is látszani szokott.
-
-
-
fungi
aktív tag
válasz
Tim82 #113823 üzenetére
Ezzel mélyen egyetértek, csöves erősítőről hallgatok zenét, csak feltűnt hogy nem elég tiszta a hangja a W530-nak, vagy egyedi eset, előző Tp-ken ezt nem vettem észre, persze fülessel már más.
Dhampir-köszönöm, meg fogom próbálni.
Kijelző-nekem nagyon tetszik, tényleg az eddigi legjobb Tp kijelző amit láttam, /T60 UXGA-t nem láttam sajnos/ de kár ezekért a rikító színekért. Ennyi. -
HSM
félisten
válasz
Tim82 #113678 üzenetére
Így van, a Skylake generációnál jött be a hibrid VP9 dekóder, ott még némi CPU igénybevételével, de szépen rásegít, 1080P 60 FPS videók még egészen biztosan simán mennek rajta, és csak részben eszi meg a CPU-t.
Illetve a Skylake mellett szól a CPPC is, jobban tud alkalmazkodni a változó terhelésekhez, mint a korábbi generációk. -
-
HSM
félisten
válasz
Tim82 #113603 üzenetére
FUD?!?!
Úgy hívják, irónia... A smiley is ott volt. De egyébként nyugodt lehetsz, rengeteg felhasználó már ott elveszti a fonalat, hogy mi az a böngésző addon (tapasztalat).
#113605 FoxiestFox : "15 éves géptől?"
Számomra teljesen irreleváns, hány éves. Az számít, mit tud."Számomra kezd kicsit uncsi lenni"
Megértem a bosszúságod, komolyan.De kérlek vedd figyelembe azt is, hogy számomra ugyanolyan bosszantó, hogy minden alkalommal úgy van beállítva, mintha általános napi használatra "minimális kompromisszummal" alkalmas netezős + videózós gépet lehetne ezekből csinálni, amikor szerintem kb. önkínzás ezek elé leülni ilyen célból.
Retro élménynek szuperek, én is szerettem őket, de ettől még azt gondolom, amit.
-
HSM
félisten
válasz
Tim82 #113595 üzenetére
A probléma nem az addon telepítés, hanem hogy még az is... Számomra ez már rég nagyon messze van az "élvezhető" kategóriától.
Persze, értem, ha nincs más, akkor ez van, de attól még jó nem lesz, szvsz.
#113598 FoxiestFox : 60 FPS-ről beszéltem 720P-n, szép képminőséggel, ez azért talán nem túlzó elvárás 2021-ben?!
Persze, hogy jobb pl. az asztali monitoromon 27"-on 1440P-n 60Hz-en DCI-P3 gamuttal, de én is a (számomra elfogadható) minimumról beszéltem, ami 720P 60Hz magabiztos lejátszása minőségi kodek beállításokkal egy 14-15" körüli laptop kijelzőn.
Engem túlzottan nem érdekel, hogy hány éves a vas, az érdekel, hozza-e az elvárásaim, jó-e használni, vagy zavaróan lassú, körülményes. És számomra egy 2. generációs i5-nél + SSD + 8GB ramnál gyengébb gépet kínzás használni, nem élmény.
-
válasz
Tim82 #113595 üzenetére
Nagyon magasan vannak az igények, a kollégák pedig kissé túlegybiteskedik a kérdést.
15 éves gépekről beszélünk.
Az hogy 15 éves notikat modern rendszerrel még lehet akár napira is használni kompromisszumokkal, az egy marha jó dolog.
Egy 15 éves mobil például ma már papírnehezék.HSM nem tudom melyik dimenzióban él, hogyha valami nem tudja a 657647 fps-t 3746738-es felbontáson akkor azt már ne is használja senki mert az mekkora szar már?
Emelem a tétet, minek nézel akármit is laptopon, 4k, de inkább 8k tévé kell oda ahol a videó fontos, minden másra egy telókijelző is jó
T60-at amúgy én még süvíteni nem hallottam, kivéve ha én kényszerítettem süvítésre tpfc-val (ha játszom, akkor szoktam), itt is van néhány példány.
-
válasz
Tim82 #113573 üzenetére
Lehet.
Szegény Ultimate Frankenpadban egy 6 cellás régi Pana van, kb felét tudja a gyárijának, de az legalább megbízható, csak az X9000 lemeríti egy óra alatt.
Van az Inteles Frankim, az egy jó kondis 9 cellással alulfeszelve 5 órát el tudna lenni kb, ha nem kapcsolna ki benne az a zsákfos 20% környékén. -
bon1
csendes tag
válasz
Tim82 #113518 üzenetére
Ez meg a jovo zeneje, egyenlore jo lesz szerintem a Pentium is netezni. Egyenlore be kell szerezzek egy donort is hozza, az enyemnek konkretak csak a toltoje, kijelzoje es az alaplapja ep. Nem tudom hogy mit csinaltak vele de ilyen rossz allapotu laptopot en meg nem lattam.
A kiszemelt donorban van egy alaplap procival, nem ugyan ez az A54H tipus (X54C) de a haznak egyeznie kell. Ha az en lapom nem tamogatja akkor hasznalom azt. (mar ha mukodik)
-
azbest
félisten
válasz
Tim82 #113328 üzenetére
"Nem tudod meghágni a 3. generációs Core i procik memóriakezelési korlátait alternatív BIOS-szal sem."
Azért írtam, mert nem a procik, hanem pont a bios korlátja.
Coreboot-tal tettek bele t420-ba ivy-t. És volt feature request 16GB modul támogatásra is, csak gondolom annyira ritka igény és drága ram, hogy végül nem csinálták meg. Noszogassa meg valaki, hátha beteszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest