Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz denko #116568 üzenetére

Ez nem az én ügyességemről szól, hanem arról, hogy eddig pontosan úgy nézett ki, hogy a saját hibádból eredő nem garanciálisan megoldható kárt akartad volna garanciális javíttatás keretében megoldani. Ez az a mentalitás, amitől nekem amúgy kinyílik a bicska a zsebemben.

De amennyiben ez félreértés/félreérthető megfogalmazás volt csak, úgy természetesen elnézésedet kérem.

Én nem tudok mást javasolni hosszú távon, mint a top case cseréjét. Próbálhatod ragasztgatni a megrepedt/megtört részt, de nem lesz tartós. Nyilván játszhatnak olyan sufni-megoldások, hogy a ragasztgatás mellett kívülről-oldalról valamilyen erősebb duck tape-jellegű ragasztószalaggal próbálod még rögzíteni, de nem véletlenül írom, hogy "sufni-megoldás".

Amúgy önmagában a top case nem annyira drága alkatrész, legalábbis utángyártott formában: [link]

Továbbá azt megtenném, hogy kérnék azért egy árajánlatot a hivatalos szervizektől, hogy rajtuk keresztül beszerezve és beszereltetve mennyi lenne az annyi, bár kétlem, hogy az olcsó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák