Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz fungi #113815 üzenetére

    Ez most nem konkrétan a Te hozzászólásodra reagálás, csak a témára: eszembe nem jutna bármelyik Thinkpad saját hangszóróról zenét hallgatni (de úgy általában véve notebook saját hangszóróról sem).

    Ha nagyon muszáj, Youtube-videó (én jellemzően review-kat és szerelési videókat nézek), alkalmi film/sorozat, esetleg netrádió vagy nem elmélyülős játék (amikor valamilyen oknál fogva várhatóan félbe kell hagyni, akkor szerintem praktikusabb, ha fejes/füles/külső hangfal/DAC helyett csak a saját prüntyögő szól), de semmi ennél komolyabbra nem tartom alkalmasnak a noti hangszórókat. Értsd, már hátterzenélésre sem.

    A konkrét problémára: X230 esetén van hangszóró mod (talán 2016-os vagy 2017-es MacBook Pro hangszórói meg a Dell Latitude E5470-éi passzolnak és elvileg érezhetően feljebblépést jelent a dolog), lehetséges, hogy W530/T530 esetében is, Reddit-es Thinkpad sub-on érdemes ilyenekre keresgélni.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák