Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz HSM #113600 üzenetére

    Akkor még egyszer: ez konkrétan FUD:

    Tehát ott tartunk, hogy miután gépészkedtem egy sort, miközben onnan indultam, hogy lebutítottam a FHD-ről 720P-re, majd lebutítottam a jobb minőségű VP9-ről h264-re, ezután a rend kedvéért még egy extra kört butítok rajta, hogy csak 30 FPS legyen. Ezt leírni is egy színtiszta élmény volt. :DD

    Két kattintással telepíted az említett h264ify böngészőaddont és szintén két extra kattintással letiltod az addon beállításaiban a 60fps videókat (ami pontosabban annyit tesz, hogy alacsonyabb fps-re kényszerítve fognak futni).

    Szerintem nem atomfizika és nagyon téves úgy is előadni, mintha az lenne: nem minden 9. év harmadik teleholdjánál kell pontosan aznap ötéves fekete bakkecskét áldoznod a Diablo széria összes Prime és Lesser Eviljének a sikerességért, miközben visszafelé mormolod a Miatyánkot latinul.

    Az, hogy az eredmény kinek mennyire éri meg, az külön történet.

    Azt teljesen megértem, hogy 2. generációs Core i/8 GB RAM/SSD alatt már túl sok neked a kompromisszum - nem is erre kaptam fel a fejem, bár az én saját igényeimnek ennél lejjebb van még az általánosan használatra nagyjából alkalmas gép -, csak ne csináljunk úgy, mintha extrém bonyolult lenne megoldani régi gép esetén VP8/VP9 helyett valamilyen, az adott gép részéről támogatottabb kodek beállitását.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák