- Új Redmi fülhallgatók, óra és Xiaomi külső aksik is érkeztek hazánkba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz denko #116568 üzenetére
Ez nem az én ügyességemről szól, hanem arról, hogy eddig pontosan úgy nézett ki, hogy a saját hibádból eredő nem garanciálisan megoldható kárt akartad volna garanciális javíttatás keretében megoldani. Ez az a mentalitás, amitől nekem amúgy kinyílik a bicska a zsebemben.
De amennyiben ez félreértés/félreérthető megfogalmazás volt csak, úgy természetesen elnézésedet kérem.
Én nem tudok mást javasolni hosszú távon, mint a top case cseréjét. Próbálhatod ragasztgatni a megrepedt/megtört részt, de nem lesz tartós. Nyilván játszhatnak olyan sufni-megoldások, hogy a ragasztgatás mellett kívülről-oldalról valamilyen erősebb duck tape-jellegű ragasztószalaggal próbálod még rögzíteni, de nem véletlenül írom, hogy "sufni-megoldás".
Amúgy önmagában a top case nem annyira drága alkatrész, legalábbis utángyártott formában: [link]
Továbbá azt megtenném, hogy kérnék azért egy árajánlatot a hivatalos szervizektől, hogy rajtuk keresztül beszerezve és beszereltetve mennyi lenne az annyi, bár kétlem, hogy az olcsó lenne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz denko #116566 üzenetére
azért egyrészt ez tulzás hogy szétzuzás, másrészt ne forgass ki szavaimból kérlek.
BÁRMIÉN belső CRU cseréhez fel kell nyitni a caset, uh ne okoskodj kérlek.Ja tényleg, lebuktam, hogy fogalmam sincs, sosem volt Thinkpad a kezemben. /s
(Nem írtam amúgy "szét"-zúzást, úgyhogy ennyit a szavak kiforgatásáról, a fotó alapján fogalmaztam meg a kifejezést ("le"-zúzás).)
Szinte biztosan csak nálad előforduló anyaghibáról van szó, mely annyira egyedi, hogy biztosan garanciális díjmentes javítás keretében megoldható. /s
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz denko #116563 üzenetére
Melyik az a CRU, aminek cseréjéhez szükséges a topcase lezúzása?
-
félisten
-
vicze
félisten
válasz denko #116547 üzenetére
Ha gyári minden és nem lett módosítva, akkor van és akkor annyi. Az SSD alatt elvileg a nyákon belül ott van egy nagyobb rész felület ami alapesetben a földet hivatott szolgálni, de arra is használják, hogy szétterítse az SSD hőjét.
Biztonság kedvéért megnéztem és 0,5mm-es pad kell T49x és felette. pl.Ha nem gyári, akkor nagyon nem mindegy milyen SSD van benne, a consumer esetleg desktopba szán SSD-k jobban melegednek, mind a főleg laptopba szánt OEM termékek, ez is lehet a probléma forrása.
Nálam Samsung OEM, terhelés nélkül ~50C, terhelve 55-60-ig megy. A másik WD 45C terhelés nélkül, és 8-65-re megy, de pillantok alatt visszahűl. Egyiken sincs thermal pad, tehát legrosszabb eset.
-
-
donjohnson
addikt
válasz denko #114427 üzenetére
akkor a katalógus szerint 8 giga vagy 16 giga forrasztva van az alaplapra sajnos: [link]
esetedben 8, ha jól nézem.
itt van az összes 20NJxxxxxx típus felsorolva: [link]
mindegyiknél ott szerepel a "soldered" szó sajnos (kicsit jobbra kell görgetni, memory oszlop).
így a 2 ram slot-ból 1 darab az, ami cserélhető a felhasználó által.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz denko #111342 üzenetére
Akkor billentyűzet is kell..
Ennyiért jó vétel volt... De a vám-os részt inkább nem firtatom,...viszont alap helyzetben az is lenne rá.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz denko #111325 üzenetére
Igen, ezt ellenőriztem egyből. Nincs már rajta. 2017/08-as gyártás. Standard 3 év volt rajta.
Pozitívan csalódtam. Azért sok hazai rendelésen vagyok túl. Volt olyan gép amit visszapattintottam mert vállalhatatlan volt a külső állapot... És ez tényleg az amit hirdettek...
Fóliás palmrest és bekapcs gomb egy kedves gesztus.[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar