- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titanium_100
tag
Üdv!
Van egy Thinkpad X230-as kis notebookom munkára, amit használtan vettem. Az a problémám, hogy ezen az eszközön gyárilag 1db usb 2.0 és 2db usb 3.0 található. De az usb 3.0-as csatlakozók egyáltalán nem működnek, akármit dugok bele, nem reagál. Driverek fel vannak téve és win7 fut a gépen amivel gyárilag is kijött a gép. Ezek alapján mennie kellene. Biosban nincs kikapcsolva, mégsem történik semmi, ha rádugok valamit. Esetleg tudtok ajánlani egy pc diagnosztikai programot amit ha végigfuttatok kiírja, hogy szoftver vagy hardver hiba van? Mert már nem tudok mire gondolni, mint, hogy fizikailag halt meg valami usb vezérlő benne.
Bemásoltam a gyári számát.Köszi a segítséget!
-
titanium_100
tag
Üdv!
X230-as laptopom 2db kék usb 3.0-ás portjai továbbra sem akarnak működni. Bármit dugok rá, nem működik. De tápot mindegyik ad, pl rádugtam egy külső merevlemezt szépen felpörgeti, ellátja táppal stb, de a win semmit nem vesz észre. Akár pendrive, vagy usb-s egér esetén is ez van. Biosban nincs letiltva. Eszközkezelőben nincs driver nélküli elem.Win7 van rajta, ( a gépen is win7 matrica van,) tuti kompatibilis kell legyen.
Valakinek valami ötlet?
-
titanium_100
tag
válasz
titanium_100 #116134 üzenetére
***esetleg van usb diagnosztika? Lehet egyszerűen elromlott.
-
titanium_100
tag
válasz
Tim82 #116125 üzenetére
Felraktam ezt, annak ellenére, hogy azt írta: ez a verzió korábbi, mint ami jelenleg telepítve van.
Ettől függetlenül továbbra sem működik
Esetleg winben vagy biosban lehet valami dugi beállítás ami blokkolja? Nem értem én ezt, legalabb 2.0 ban vagy 1.1 ben akkor is kellene engedje a 3.0-ás portot, max nyílván nem 3.0-ás sebességgel. -
titanium_100
tag
Üdv!
Van egy x230 -as kis thinkpadom.
Vajon miért nem működik egyik usb 3.0 sem?Driverek feltéve, eszközkezelőben nincs semmi, ami driver nélkül lenne. Biosban bevannak kapcsolva a portok. Bármit dugok rá semmi sem történik. Az egyetlen usb 2 ami van a gépen működik.
Win7 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged