-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76225 üzenetére
Oké, ha van 2400MHz-es, CL8-as ramkited, úgy könnyű alaposan tesztelni, nekem csak egy 2133MHz-es CL11-es kit állt rendelkezésre, erősen korlátozott képességekkel, azzal csak erre futotta.
Mellesleg az órajel emelése a késleltetést is javítja, szóval 2133Mhz CL11 időzítésben is jobb az 1600Mhz Cl9-nél.
"Másodsorban meg próbáljuk kiölni azt a hülyeséget, hogy erős proci>SSD pórnépnek."
Mindkettő másra jó. Én ugyan nem vagyok pórnép, de továbbra is 100X inkább vennék +30 000 forintból egy modernebb, erősebb procis és több ramos HDD-s gépet, mint egy gyengébbet SSD-vel. Gondolok itt pl. T400+SSD helyett T410 vagy T420-ra HDD-vel. Persze, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki igényeinek meg mégis a régebbi technika + SSD feleljen meg jobban ugyanazon pénzügyi keret mellett.Csak hogy egy nagyon hülye példát mondjak, ami a közelmúltban téma volt itt... A gyenge Core 2 Duo procin és régi IGP-n nem fog szépen menni a FHD Youtube SSD-vel, míg egy második generációis i5 röhögve lejátsza HDD-vel egy röccenés nélkül.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76221 üzenetére
Olyan gépet nem szabad megvenni, pláne modern procival és IGP-vel, ami csak egyslotos.
Kell oda a sávszél neki mint egy falat kenyér.
Asztali gépbe pedig pláne, ha rendes FPS-eket akarsz... Azt viszont elég alaposan teszteltem: [link].Ha kellően alapos tesztet csinálsz, pláne videóval, én simán meggyőzhető vagyok.
Az SSD-iddel annyiból nem mennék sokra, hogy legjobb tudomásom szerint a sajátom is elég fürgének számít. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76217 üzenetére
Persze, ez vitán felüli, hogy ez lesz a sorrend. A kérdés, lesz-e annyival gyorsabb az SSD praktikusan, amiért megéri a pénzét. Nem mindegy pl. hogy mennyire jön át a papíron többszörös tempó, mivel más eszközök is lassítanak. Tehát pl. hiába olvassa be az SSD mondjuk 0,1s alatt a dolgokat, ha a proci is lassít, és akkor máris van a HDD-nek is 0,5 másodperce "büntetlenül" totojázni az adatokkal, a user experenci nem fog lényegesen változni ilyen esetben.
A raklap hulladék egyslotos ramos géppel nem tudok mit kezdeni, ez itt a TP topik, ezekben azért általában még adott a két slot. De ha csak egy van, azokba is lehet tenni (a régi Core2 és az elsőgenerációs i-s gépek kivételével) 8GB-os modult, és máris meg van oldva a kapacitás, a DC pedig azért nagyon nem fáj kétmagos procinál, élhető mértékben lassítja csak, bár 3D-ben elvileg már durvábban. Lehet, mérek majd egyet, ha időm engedi, 4GB rammal, és virtuális memóriával is egyet, úgy van-e difi.
A virtuális memóriával amúgy nemcsak írod feleslegesen, hanem tökön is rúgod magad, ha betelik a ram, mert egyszerre fog a virtuális memória és a feladat is dolgozni az SSD-n, HDD-n, és mindkét esetben a végeredmény lényegesen lassabb működés. Igen, a HDD-n nagyobbat esik ilyenkor a tempó, ez kétségtelen.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76215 üzenetére
Mindenesetre én is kíváncsi vagyok, számszerűsítve mire jutok.
No, meg hogy Te is mire jutsz.
Nálam egy i7-2620M proci van turbó nélkül, szerintem ez tökéletes egy átlagos képességű modern processzornak.Ja, és ram DC 8GB. SSD-t nem használok virtuális memóriának. Meg úgy alapvetően nem használok virtuális memóriát, az csak kemény lassításra jó, vagy esetleg vész esetére bekapcsolni.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76213 üzenetére
Pedig ez abszolút a "szemetes" kategóriájú HDD, ezzel az égvilágon semmi optimalizálást nem eszközöltem, csak szórom rá a fájlokat, ráadásul még az USB2 is szépen ráhúzza a kéziféket (dejó is volt, míg volt USB3-am
). Már jó töredezett is lehet, mert szabad hely nem igazán akad rajta, viszont össze-vissza van róla törölgetve/módosítva/létrehozva mindenféle....
No igen, az ilyen telirakott képes óriás csodák tudnak érdekes dolgokat művelni, ezt belátom, majd próbálok valahonnan keríteni ilyet is netről.
Én mindenesetre kíváncsi leszek, mire juttok a tesztekkel, aztán majd ha itt lesz nekem is a kütyü, átklónozom a rendszerpartícióm, és megmérem, én mit tapasztalok a T420-al.
Szerintem az sosem árt, ha gyűlik a tapasztalat a topikba, több nézőpontból is.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76208 üzenetére
Nézd, 100MB-os WORD/EXCEL file-jaim nincsenek, soha az életben nem is találkoztam akkorákkal, pedig a "koca office" felhasználásnál "némileg" komolyabban használtam ezeket. Ugyanakkor nekem kicsit fura, hogy ez túljárjon egy HDD eszén, maximum 2 másodperc lenne neki ezt beolvasni még széttöredezve is. Szvsz ott egészen más jellegű problémák okozhatták a leírt kellemetlen jelenségeket. (Pl. erősen döglődő HDD, az tud ilyeneket csinálni, mielőtt teljesen elhullik.)
50-100MB-os PDF akad itthon, gyakorlatilag azonnal nyílik, görgethető, és 4-5 másodperc múlva már tetszőleges helyre lehet benne ugrani HDD-ről, ami egy igencsak kényelmes tempójú WD Green típus, és USB2-n van rákötve gépre.
Persze, az Adobe Reader az SSD-ről indult, de ha majd csinálom a HDD vs SSD tesztet, akkor ott majd bedobom ezt is a tesztcsomagba, hogy a reader is a HDD-ről nyíljon.
Persze, ha a pénz nem számít, akkor nyilván SSD. De gondolom, nem azért akar a kedves kérdező egy 5 éves használt gépet venni, mert úszkál az ablakon kidobálható pénzben.
A hangmentesség is nagy előny az SSD mellett, nyilván, akit zavar a HDD hangja, ott fel se merül a HDD.(#76210) lakkusjj: A rendszer akkor gyors, ha a ramból fut. Értem a létjogosultságát az ilyen kombó megoldásoknak, de azért ez sem fenékig tejfel.
-
havri1
félisten
válasz
Tikakukac #76188 üzenetére
Legalább az jó akkor..Telefonon rendeltem meg a notit. 2 db volt. Egyik aksija 21%, másik 17% - elmondás alapján, nem mutatkozott be, nem tudom kivel beszéltem - elhasználódású.
Kértem, a 17%-ossal, megoldható? Meg.
Mit küldtek? 27.2% elhasználódás, aksi kotyog, ájj..ajándékba lett volna
Annyira érzetem, inkább be kéne menjek, nem megrendelni.Azt nem tudod véletlenül, hogy az alap 4gb memória 1 vagy 2 modul? Mert van egy 2gbosom még, hátha megenné ha mákom van..
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76146 üzenetére
Gyors HDD.... Tudjon annyit, mint a T420-am 320GB-os gyári 7200-as HDD-je tudott a 100GB-os rendszerpartíciómon. Ez egy 2011-es technika. Íme annak eredményei: [link].
Ettől még nem voltam elájulva, azért örömmel vettem volna, ha nem esik nagyon 100MB/s alá szekvenciálisan, és inkább 10ms környékét mérte volna 11,8ms helyett, de ezzel már azért jól el lehetett lenni.
Ennél egy mai random 7200-as, 500GB környéki HDD szvsz csak gyorsabb lenne egy 100GB körüli partíción.
"Asztali RAID0"-nak pedig valami hasonló: [link]. Ez két db 2009-ben vásárolt, 500GB-os, 7200rpm-es WD BLACK HDD volt, alaplapi Intel ICH10R-ben RAID0-ra kötve, és az annak gyorsabb felén létrehozott 268GB-os rendszerpartícióm, ha jól emlékszem 64KB-os strip size-al. 26K-ért (összesen a 2db bruttó kisker ára) elég komoly alternatívája voltak az akkoriban még igecsak horror árú SSD-knek.
Ahogy nézem, ma mit tud egy WD BLACK 1TB [link], 47K-ból elég vadállat RAID0 jönne két 1TB-os BLACK-ből, akár a szűk 350MB/s-es szekvenciális átlagot is meg lehetne célozni egy 250GB nagyságrendű partíción, és maradna majdnem 2TB adatoknak....Természetesen új notinál, ahol nem feltétlen kell "megvenni" a HDD-t (és nincs szükség megfizethető árú nagy tárterületre), vagy olyan használt gépekben, amikben tetűlassú 5400-as HDD van, vagy ha igénytelenül, csak becsavarozva van a házba és ráz, és zavaró (utóbbi kettő a TP-ekre mondjuk nem igazán jellemző), ott nyilván ezek megdönthetetlen érvek az SSD választása mellett.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76144 üzenetére
Részemről bőven elég lenne, ha egy gyors SSD állna egy gyors HDD ellen.
Esetleg a kettő közé valami jól összerakott, shortstroke-olt RAID0 tömb.Nem az a kérdés, gyorsabb-e az SSD, vagy hogy jobb-e, ez teljesen egyértelmű. Sokkal inkább az a kérdés (szerintem), hogy a mindennapi felhasználásban mit hoz vissza az SSD, mit tesz hozzá a "user experencie"-hez. Mert ugye azt tudjuk, egy jobb SSD igencsak nem olcsó, egy 256GB-os jelenleg bruttó 35 000 (Samsung 850 EVO), és ez még nem is olyan horror, mert pl. a 840 PRO-ból a 128GB-os kerül majdnem ennyibe. Ha hozzáteszed, hogy főleg régebbi, 7200-as HDD-vel szerelt Thinkpadekbe kerülnek itt a topikban, amik mondjuk olyan 8-10 000 forintot érnek a használt piacon, akkor összegezve egy bő 25 000 forintos fejlesztés ez, aminek folyamatában jobb esetben csak minimális, rosszabb esetben egész sok értékes tárterülettől is elesünk, és amit 50-100 000 forint értékű használt gépeken hajtunk végre.
Én egyáltalán nem vagyok a HDD-re kattanva, csak azt próbálom kommunikálni, hogy nem biztos, hogy mindenkinek megéri. Nekem megérte, hogy itt volt a polcon a saját használt SSD-m (ugye nem kellett újonann megvenni, használtan meg úgysem adtak volna annyit érte, hogy eladjam jó szívvel), és nekem nagy előny, hogy megszabadultam a 7200-as winyó zajától, és még energiatakarékosabb is lett a rendszer.
Ugyanakkor csak a sebessége miatt, főleg ha pluszban ennyi pénzt kiadtam volna érte, nekem hatalmas csalódás lett volna, egészen minimális hozzáadott praktikus "user exprencie"-vel.Remélem így már átmegy, hogy semmi bajom nekem az SSD-kkel, csak abban nem vagyok biztos, hogy mindenkinek megérné befektetni rá azt a mai napig nem kevés pénzt, amibe került.
Szerk.: Tudom, vannak különböző, az említettnél jóval olcsóbb meghajtók. Nekem azokkal nem nagyon van bizalmam. Nem kellően jó minőségű SSD-t meg senkinek nem ajánlanék jó szívvel, magam sem olyat vettem.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #76044 üzenetére
Tényleg kicsit hosszú lett sry, FHD-ben épp teljesképernyős a posztom.
Én nem értem, mire gondolsz. Sajnos nincs optikus/szemész ismerősöm, akit megkérdezhetnék. Viszont nem kevered össze az idegesítőt a fárasztóval? Merthogy engem is idegesít, és nem is kicsit az elmászó színek, de fárasztani nem fáraszt. Ha elgémberedik a nyakam, és pozíciót váltok, hát hozzáigazítom a monitort.
A zsanér kopik, de az meg azért van.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #75997 üzenetére
Túl türelmes voltál, ez a célszerszám való hozzá.
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #75879 üzenetére
Aki komolyabban dolgozik a gépen, annak a 12" és a 768P (vagy 800P 16:10-ben) is kevés, onnantól meg hiába ÍPÉES, nem sokra megy vele. Számolj utána, mennyivel több pixelnyi a felhasználható terület.... Ezek a kicsik alig több, mint 1Mpixel, míg egy 900P már 1,44Mpixel.... (Sajnos) nagyon nem mindegy...
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #75425 üzenetére
Hát ez az új YT tényleg egy katasztrófa friss FF és Flash mellett.
1800Mhz-re korlátozva a Sandy Bridge i7-em, kétcsatornás ramokkal nem elég framedrop nélküli 720P-re sem.Sőt, a fullos 2700MHz sem elég a CPU-s FHD-re (720P-re már igen, lol).
Ehhez képest 1600MHz-en már viszi CPU-ból a H264-es vagy VC1-es FHD-t framedrop nélkül VLC-ből.
Nem tudom, mit csinál ez a FF+Flash, világegyenletet számoltat a videók alatt a géppel, vagy mi, de régebben ennek a CPU-erőnek a töredékével elment a 720P.
Chrome alatt is ilyen gyalázatos a helyzet T60-on? Azt nem tudom tesztelni, HTML5 módban nem engedi kapcsolgatni a DXVA-t.(#75428) Francia91: Nekem egy időben csak a YT+HTML5 miatt volt fenn Chrome a gépen (gyakorlatilag most is). FF+Flash lejátszóval már régóta egy gyalázatos bughalmaz csak YT-alatt.
-
-
-
metal01
őstag
-
gmeszaros
tag
válasz
Tikakukac #75293 üzenetére
"egyébként aki szerint hangosabb az x230 az jól tippelt én már tudom is, hogy a venti motorereje a ludas"
A notebookcheck tesztjeben is mertek, hogy hangosabb. De miert van szukseg erosebb motorra az x230-ban? Elvileg nem ad le nagyobb hot semmi, nem?
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #75309 üzenetére
Oké, ha arra gondolsz, hogy mondjuk írnál egy-egy témáról egy kifejtős leírást (pl. X200/X201 AFFS konverzió, vagy X220 IPS panelek témaköre), akkor igazából erről amennyit jónak látsz írni és belefér egy fórumhozzászólás karakter-terjedelmébe. Szerintem ugyanis hozzászólásként lenne érdemes megírni, de címmel és/vagy megfelelő keresőkifejezésekkel ellátva, én pedig kiemelem az adott hozzászólást (topikgazdaként erre pl. van jogköröm). Az összefoglalóba pedig a linkje menne. Ez talán elég tiszta megoldás, akit érdekel, látja, hogy hova kell továbbkattintania az összefoglalón belül, de nem növeli nagyon annak a terjedelmét.
Stilisztikailag szerintem annyi legyen a megkötés, hogy áttekinthető legyen, tömör és ha lehet, legalább hivatkozás-szinten kikereshetőek legyenek belőle pl. kijelzőpanel esetén a panel pontos típusa, FRU száma.
Időlimit nincs, ahogy és amikor tudsz rá időt szakítani, az összefoglalónak is azért szerintem kell majd egy-két hónap, amíg valóban értelmesre és használható kiforrja majd magát. (A régi a maga idején egészen jó volt, csak befejezetlennek érzem és most már sajnos voltak olyan változások, amik miatt részben elavult.)
Ahogy időm engedi, úgy nagyjából két héten belül lesz egy kész vázlatom is a topikösszefoglalóra ("vázlat" - értsd: amiről úgy gondolom, hogy mehetne szerintem összefoglalónak, de a kiegészítéseitek/észrevételeitek alapján az még ki lesz bővítve - ez úgy fog kinézni, hogy beteszem a Próba topikba, majd idelinkelem nektek véleményezésre).
-
Tim82
félisten
válasz
A tagolás, címszavak stb. fontosságával tisztában vagyok, nem az első topikösszefoglalót írnám meg a PH!-n. Nem tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan írjam meg, mert nyilván van egy elképzelésem. Viszont konszenzusos összefoglalót szeretnék, ezért újra felteszem akkor a kérdést, kicsit máshogyan: szerintetek milyen témaköröknek, infóknak stb. kell mindenképpen bekerülnie az összefoglalóba (az általam korábban röviden felsoroltakon kívül)?
-
HSM
félisten
válasz
Nálam is a winyó volt a leghangosabb a T420-ban. Kész csoda lett utána az SSD ilyen szempontból. A sebességével viszont semmi gondom nem volt, 100GB-osra particionálva a rendszernek.
(#75294) Kube: Nálam mondjuk üresjáratban csak forgási/motorzaj volt állandó jelleggel, kattogás nem.
-
-
válasz
Tikakukac #75037 üzenetére
Itt inkább az a gond, hogy alacsony CPU terhelésnél is meg tud akadni a hang Youtube-on, mikor háttérben van a lap, amin megy. Intellel is, Radeonnal is. Szóval én inkább arra gyanakszom, hogy a Flash-nek vagy a böngésző motorjának van valami gondja.
Mondjuk engem mélyen nem érint, mert zenét Foobarban hallgatok, de én is észrevettem már. -
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tikakukac #74986 üzenetére
Igaz, nem sokkal utána dobott is egy kék halált, de ez szerintem nem feltétlenül gond.
(#74988) HSM: Sokkal jobb lett. Itt a kép amit este csináltam, igaz, a burkolat nincs rajta. Üresjáratban 35 - 45°C körül van, az nagyon jó szerintem. Érdekes, hogy a 2. mag mindig hűvösebb kicsit.
-
Wyll
őstag
válasz
Tikakukac #74948 üzenetére
pü
dying_star: miért nem? azok miben rosszabbak?
Tim82: én is valami régebbiben gondolkodtam eddig amúgy: olyan 200+ környékén reményeim szerint már össze lehetne állítani egy régebbi, de azért kellően ütős, thinkpad minőségű konfigot, ami ugyanakkor mégsem volna a gyári ár közelében.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #74907 üzenetére
A mai világban kell, hogy legyen egy tartalék (akár olcsóbb, használt) gép, főleg, ha a kenyér bánná meg a napesti csüccsöt, aztán lehet menni kőlevest kavargatni.
Lehet, hogy itt kéne élni? (vagy már ezen a színvonalon tartunk?)
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #74883 üzenetére
Van akinek meg nincsen gondja ugyanazzal a szervizzel. Volt már istenítve sok más szerviz, de akadt, aki még a komolyabb szervizt is leminősítette itt. Persze ettől még a Telemaxnál lehetnek gondok, különben nem jeleznének olyan sokan elégedetlen ügyfelek.
Nézd meg, hogy hány z580 illetve z585 szerepel eladásra a Hardveraprón. Ritka, mint a fehér holló. Amikor Alfánál volt tavaly z580 azt is hamar elvitték, de a notebooksystemtől a z585 két darab webre kitett notit is. Aki élvezni is akarja a gépet, nemcsak töréstesztre használni, az urambocsá' konzumert is vesz néhanapján.
N5110 és társai
N5110 még nem, de azon kívül volt pár Dell Inspiron a kezemben, még a nem sokkal jobb kiszerelésű Vostro is, de sikítva dobtam vissza mindegyiket, pedig messziről jól néztek ki. A korábbi Latik zajos hűtésétől sem voltam elájulva.
Amikor gépet veszek, nemcsak vázat vásárolok. Persze sokszor erősen kompromisszumos a dolog, vagy az egyik, vagy a másik tulajdonság rovására.
-
westlake
félisten
válasz
Tikakukac #74891 üzenetére
Azt tudom, hogy van az IPS ghos bug, amiről van is több thread a ThinkPad fórumon. saját szememmel láttam milyen gáz, amikor egy 600k-s gen2 Carbon kijelzőjén (3K) ottmaradnak az előzőleg megnyitott ablakok.
Az okos szerviz tudtommal cseréli ezeket. Egyébként meg minden elbírálás kérdése.
-
válasz
Tikakukac #74863 üzenetére
Nagyon szuper, köszi. Azt fontolgatom, hogy előbb-utóbb csak kellene egy x220 a T420 mellé. És ahhoz itthon is, meg az irodában is van töltő. Ha vennék egy x220-at, akkor lenne egy harmadik töltő, és azt bent hagyhatnám a kocsiban, így akárhol tudnám tölteni akármelyik gépet, nagyon jó felállás lenne.
Használt x220-nál mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Egyáltalán nem volt még x típusom.
-
-
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #74758 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. 4-5 éve még sokkal strapbíróbb winyók voltak. Manapság meg csak a GB-ok meg MB/s-ek jönnek... Bár nincs meglepetés, manapság minden az "eldobhatós" irányba halad....
Pont azért csúsztattam, mert tőled is csúsztatás volt a motorosruhás felkenődés.
Persze, ha a gép alá teszek 5kg TNT-t és berobbantom, akkor lehet akármiben szegény HDD.
De ha csak az ágyszéléről esik le véletlen, mindjárt nem mindegy.
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #74673 üzenetére
Értem, amit mondasz. Ugyanakkor világosan látni a képekből, hogy üresjárat van. Az akksinak van egy kapacitása, jelen esetben 60Wh (hirdetésben korrekten feltünteve!), és a gépnek is egy fogyasztása, ami nagyon durván függ a felhasználástól, és a ráakasztott egyéb kütyüktől, tehát kb. lehetetlen megmondani, kinél mennyit fog menni. Ebből a szempontból nekem semmi kifogásom azzal, ha az elérhető legmagasabb üzemidőt így megjelölik.
Amit írsz, hogy "rendes merítés" egy baromság, mert aki szöveget szerkeszt, annak az a rendes merítés, és meg is lehet a 7 órás üzemidő, míg mondjuk aki folyamatosan modelleket akar renderelni a vonaton hazafele, az a fullra járatott 35W-os procival akár már egy bő másfél óra leforgása alatt is találkozhat a lemerült akku kellemetlen élményével.
Ha meg mondjuk a netezést vesszük "rendes merítésnek" ott végképp game over, mert egészen más a proci és akkuigénye, ha valaki mondjuk YT videókat néz, és folyamatosan pörög a wifi adapter és a proci, vagy repkednek a flash reklámok, vagy csak egy sima szöveges oldalt olvas, egész pontosan 0 prociterheléssel, és mondjuk 5-10 percenként lapoz másik hasonlóan "tiszta" weblapra. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #74670 üzenetére
Szerintem kellően specifikálta a mérést. A szöveg: "7-8 órás működést lehet vele elérni.
"
El lehet érni? El. Pipa.
Benézel a galériába, ott figyel egy Aida kép, 60Wh töltés az akksiban, és 9W-os merülési sebesség. Az is így Aida-t bámulva teljesíti a 7 órát. Pipa.
Értelmezni kell tudni a hirdetést, nem látok itt átverést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged