- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A kérdés, lesz-e annyival gyorsabb az SSD praktikusan, amiért megéri a pénzét.
Meg kell nyugtassalak, eddig is ívesen sz@rtunk a benchmarkra és ezután is fogunk. Minden esetben gyakorlati példákkal teszteltünk/ük.
azért általában még adott a két slot
És egyre több lesz Thinkpadban is ahol nem, grátisz a többi gépben még inkább, ezért nem a múltban élünk és ezért sem lesz 2 rammal tesztelve
Asztalimban szórakoztam én is 2 napig órajelekkel és csatornákkal, végül megnyugodtam, hogy a 2 délutánom/estém totál kukába ment, mert extrém benchmarkoláson kívül semmi eredménye, ramot is húzhattam 20%-ot a játékok azt is letojták, mindegyik mást szeretett.és mindkét esetben a végeredmény lényegesen lassabb működés.
Igen, egyik esetben 2 neuron közti infó átadásnyival csökken más esetben pedig 1 simán feladott postai levélnyivel.
Lehet neked kéne odaadni ezt a kupac SSD-t inkább szórakozásra, hátha a saját szemednek jobban hinnél ha a táblázatoknak és teszteknek nem

soldi3r:
Simán, 7537-nél mi is rendelgettük a Delles karikat mert csak csere nem működött.
-
rgeorge
addikt
Azért a virtuális memória pont, hogy nyugodtan mehet SSD-re. Egyrészt ott pláne nincs gond a párhuzamos működéssel, másrészt nem akkora nyűg az SSD-nek, hogy belehaljon, harmadrészt ha van elég memória, akkor majd kevesebbszer kell a virtuális. Negyedrészt a virtuális memória nem csak növeli a rendelkezésre álló memória méretét, másra is szolgál (töredezettség-kezelés, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HP ZBook Fury 15 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000 Professzionális Workstation
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Asztalimban szórakoztam én is 2 napig órajelekkel és csatornákkal, végül megnyugodtam, hogy a 2 délutánom/estém totál kukába ment, mert extrém benchmarkoláson kívül semmi eredménye, ramot is húzhattam 20%-ot a játékok azt is letojták, mindegyik mást szeretett.