Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz HSM #76337 üzenetére

    Ez mind szép. Meg az elmélet nekem is megvan, jó is.

    Csak az a baj, hogy a nem lötyögős, nem kímélt, alaplapra odavágott melegedős Mac akksik bírják a többi meg lötyöghet, állíthatod, lehetsz okos és mégis fos.

    És megy az optimalizálás olykor Win alatt is, néha beficcennek legendás gépek, mint a TimeLine volt, amik adott procival adtak olyan akksi időt, hogy mindenki csokizott. Samsung dettó, gyufa 3 cellákkal dobott ki olyan időket amikbe dupla akkora akksik is belecsuklottak.

    Le van tojva az egész magasról. Olcsó akksi van rendelve, a gazdasági rész mindent letöröl és ezt kapjuk. Vagyis kapja aki veszi, szerencsére nekem 1 fityingem nem megy bele, az x220 legtöbb feladata a kijelzők ellenőrzése és a pihenés a szekrényben.

    Nekem amúgy az a filozófia nem tetszik, hogy majd a mérnök bácsi jól belövi, te csak használd. Én szeretem tudni beállítani a fontos dolgokat úgy, hogy nekem megfelelőek legyenek.

    Az a baj, hogy szerintem ez olyan felhasználói réteg 0,01%-a. Akik hangosak, nyilván, de tök őszintén, pedig én aztán tényleg szakmabeli vagyok: totál nem érdekel már. Ha meg lehet oldani b@szakodásmentesen akkor kérem szépen, elfogadom, így is agyvérzésem van, ha 1% plusz ez árban, kifizetem. Az orvos sokkal drágább.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák