- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igen, anno egy bejegyzés miatt az volt, hogy van egy dátum ami után nem halnak le. Utána jött az, hogy van rev02 és az fasza. Hát nagyon nem volt fasza akkor sem, meg ma sem. A HP 8510W-k is ugyanúgy haltak le ilyennel mint a T61-ek. Igen volt ilyenem is, direkt a legutolsó szériákból válogattam, 4-ből tudtam 1-et elhozni, tippelj milyen matrica volt 2-n a fedlapon
B-vel kezdődött és A-ra végződött a közepe pedig Simicska kedvenc szavának kezdőbetűje ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami csak azért érint rosszul mert most készülök meghirdetni egy T61-et.
Szomorú, ez van. Most akkor mit tegyek? Az eladó géped miatt és mert valaki kérdezte fogjam be az arcom és tagadjam le amit tudunk/tapasztaltam? Kérlek már.
Tudod miért kezd már ez a "bomba" történet átmenni masszív boszorkányüldözésbe?
Igen, mert ez akkora mocskos húzás volt az NV részéről, hogy mindegyik XPS, Studio, Mac, T61 és 8510W is javítandónak kellene lennie a mai napig. Nem azok, Mac sem azt hiszem most már.
Mert 7-8 éves gépekről beszélünk...Bármilyen típusnál előfordulhat, hogy ilyen korban a reggeli szellőtől beadja a kulcsot és nem indul el többet... Persze a T61-nél könnyű mert van mire fogni.
Ööö, ez ment új koruktól kezdve, nem az időtől függött. Bezzeg a reballosok mennyi Intel hibás reballt kapnak...ja nem.
De nem mond már nekem, hogy egy 6 éves X200 nem pusztult el csak úgy...de lehetne még sorolni azokat amikor elfáradtak és távoztak az örök bitmezőkre... a hibalehetőség benne van azokba is.
Nem mondom, én adtam el vagy 1 tucat lapot, ne szórakozz
De nem tudok chip hibás gondokról x200-ban, egyikben töltőelektronika, másikban vízkár miatti akármi stb. de nem konstans GPU szopás. Nyilván a számológépemben is benne van a lehetőség, de az és a konkrétan bevallott majd mismásolt hiba között van 1 ugrás.Ami T61-ből problémás volt azok már kipusztultak, kivéve ha valaki nem a szekrény mélyéről ásta ki...
Hát persze, mondotta az Úr a 2711-es moncsikra is. Aztán hál Isten gari előtt csak becsíkozott az enyém is

Hogy most hány hirdetés lett ezzel agyonlőve fogalmam sincs, azt hittem ez nyílt titok mivel le is lett írva nem egyszer-kétszer nem csak itt. Ez van, én is 2 hónapig hirdettem a 8510W-t szívtam vele, alkudoztak, buktam rajta, kész, ha nem kenyérre kell a pénz akkor be kell tenni "a szakma ezzel jár" mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

B-vel kezdődött és A-ra végződött a közepe pedig Simicska kedvenc szavának kezdőbetűje ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem tudok chip hibás gondokról x200-ban, egyikben töltőelektronika, másikban vízkár miatti akármi stb. de nem konstans GPU szopás. Nyilván a számológépemben is benne van a lehetőség, de az és a konkrétan bevallott majd mismásolt hiba között van 1 ugrás.