- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
Tikakukac #83158 üzenetére
végül windows-ban letiltottam az inteles drivert (úgyis csak konnektorról megy, akkor nem kell az elemet spórolni), így talán működik (legalábbis 3-ból 3-szor működőképesen elindult)
egyébként idáig meglepően jól megy, az xp-hez képest sokkal jobban reagál a gép, többet bír
-
fo_di
őstag
Sziasztok,
frissítettem egy T500as Thinkpadet windows 10-re (az XP-t már le kellett valamire cserélni) és egy érdekes parajelenségnek vagyok tanúja: amikor bekapcsolom a gépet, akkor a windows embléma után már csak feketeség fogad, se kurzor, se semmi nem látszik, de ha a főkapcsolóval bealtatom, akkor az alvásból már jól jön be, és képet is ad.
Mi lehet ennek az oka?
Eddig amiket kipróbáltam:
- új videókártya driver (AMD Legacy csomag)
- fast boot kikapcsolása
- jelszókérés kikapcsolása, hátha a bejelentkezőképernyő lenne a nyűg
- biosban csak diszkrét videókártya használata (van a gépben egy amd hd 3650-es és egy intel 4 series integrált), de valamiért visszakapcsolta a bios switchable-re legközelebbEgy valamit találtam a turkálás közben: az Intel kártya drivereinél a következőt írja ki a gép: "Device PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_211517AA&REV_07\3&33fd14ca&0&10 requires further installation."
Mit tudok csinálni vele, hogy jó legyen és ne kelljen így szerencsétlenkedni vele?
Köszi -
fo_di
őstag
sziasztok,
van egy t500-as thinkpad, amivel a következő probléma van: az lcd képernyő borítása a bal zsanér környékén kicsit felfeszült, és a monitor nyitásával együtt láthatóvá válik egy nem mozgó fém alkatrész, ami feszíti a burkolatot, a mozgatás irányától függően jobban vagy kevésbé
a neten olvasva arra jutottam, hogy talán az lcd mögötti magnézium keret lehet megtörve. valahol ezt még javítják emberi áron? kb mennyibe kerül itthon ilyet megoldani? valaki tud erre vállalkozó szervizt? nyilván egy alapvetően a tulajdonosa számára teljesen jól használható gépet ezért nem kukáznánk
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest