- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
simonjoe #79619 üzenetére
basszus nem igaz, h nincs három ezer forintod egy normális keretre
Az megvan, hogy 8-9k-s keretről van szó?
Azért a Raidsonic talán arrébb van a nemnormálistól.
Ráadásul elvileg szabványos már a történet, szóval működnie kellene.
Payskin: ha úgy, hogy megy a gép, kioldod, majd visszatolod a keretet a vinyóval együtt, akkor mi történik?
-
Razermazer
őstag
válasz
simonjoe #78430 üzenetére
Szia
A neve thermal-pad vagy gap-pad, hozzájutni itt lehet[link] megbeszéled az eladóval a gpud típusát, talán tudja majd, hogy melyik a megfelelő watt/mK kell neked. A vastagságot neked kéne lemérni, ha még van valami az eredetiből, ami lemérhető formátumban leledzik.
Most látom megelőztek
-
thgergo
tag
válasz
simonjoe #75559 üzenetére
T420 hangzása is használhatatlan a dokkolón kimenetén erősítőre kötve, túl nagy zaj keveredik be a dokkoló felől. Pedig pont emiatt vettem nagyobb dokkolót amin van audio kimenet is...
Érdekesség hogy a laptop saját audio kimenetén jó a hangminőség.
Gerjed a tápellátással? -
válasz
simonjoe #74458 üzenetére
Beállítások->lemez figyelés->lemezek leállásának akadályozása-> tegyél a mezőbe csillagot.
Szerk.: ja hogy neked az a lényeg, hogy leálljon. Hát akkor passz. Az enyém folyton leállt magától, márpedig nincs kedvem másodperceket várni ha kell onnan valami, úgyhogy ezt állítottam be neki.
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #71593 üzenetére
Mérget veszek rá, hidd el, 3 kamionnal is ha kell
Én tökre örülök neki, hogy találsz kijelzőket, de ne linkeld be mindet, mert ezeket valahogy működtetni is kell. Ha jobban utánaolvasol akkor meglesz, hogy ez egy Fuji ultrába való pleximentesített panel.
Már ott elbukod, hogy totál köze nincs egymáshoz a 2 vezérlésnek.
De azért értékelem próbálozásod, ha lenne ilyen én is tudnék róla és más is, nem csak az én hobbim barkácsolás kijelzőkkel
-
Rico33
aktív tag
válasz
simonjoe #67736 üzenetére
Pikkpakk ment a dolog;USB-s Belkin egység, driver telepités és hasit az xp a 6Gb-os egységen wifi használatával.Ha az xp elfut rajta, nem merem a linuxot, ahhoz nem nagyon értek....Egyetlen hibája a masinériának, hogy a bios-t éltető elem lemerült, minden inditásnál időt kell állitani.
-
Francia91
veterán
válasz
simonjoe #65783 üzenetére
Itt T500/400 es X200-as szeriakrol van szo, szemben a Te 430-asoddal. Ezekre nincs hivatalos Windows 8/8.1 tamogatas, trukkozni kell a driverekkel, hogy patentosan mukodjenek...
Ha annyira egyszeruen menne, mint Nalad, akkor valoszinuleg nem irkalnanak ide allandoan ezzel a problemaval. -
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
simonjoe #64137 üzenetére
"ThinkPad-ot mindenkinek alanyi jogon! " A régebbi szócska kimaradt a mondat elejéről, egyébként helyes
Divatmajmolnak, trendeket követnek. TP-nek épp az volt a lényege hogy létrehozott egy trendet amit követtek az emberek...elb@szták az alapot és csak egyre rosszabb. Mondjuk sw-esen még mindig a legjobbak, de már az is butul lefele.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
-
-
Fifi
őstag
válasz
simonjoe #55934 üzenetére
Igen, de akitől vetted korrekt módon le is írta.
A http://support.lenovo.com/ oldalon a model type (2356BQ5) és a serial number alapján sok minden információt megtudhatsz a gépről.
Jó gépet vettél, jó áron és jó embertől. Ha bármi kérdésed van a T430s-sel kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy így utólag is segítőkészen válaszol.
Elégedett vagy a géppel? Én is egy ilyenre cserélném majd a T410s-t.
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #55372 üzenetére
érezhetőnek kell, h legyen.
Add ide a gépet, én cserélgetem benne a ramot. 5 alkalomból 3-szor meg kell tudnod mondani, hogy gyorsabb-e. Ha nem sikerül, enyém a gép. Be mered vállalni?
Az Isten szerelmére, ki ne adj már érte pénzt, gondolom jó vastagon mérik árban is. Semmi értelme nincs, mondj el 2 miatyánkot és menj el moziba asszonnyal, sokkal jobb helyen lesz az a pénz.
-
Shatterstar
aktív tag
-
-
metal01
őstag
válasz
simonjoe #54955 üzenetére
Én smart-ra tettem. Ezek a beállításaim:
Level=40 0 // Level=104 0
Level=45 1 // Level=113 1
Level=50 2 // Level=122 2
Level=55 3 // Level=131 3
Level=60 4 // Level=140 4Ha gondolod átküldöm mailben az ini file-t, és kipróbálhatod. Csak felülírod a sajátodat, nyomsz egy restartot, és akkor már ez a konfig fog menni.
-
Sensei
aktív tag
válasz
simonjoe #54602 üzenetére
Nekem az egész leesett. A gond nálam az lehetett, hogy az e betű végén elengedett a ragasztás, majd a laptop táskából való ki/be húzgálás megadta neki a kegyelemdöfést. Gyanítom máshol is ez lehet a baj, gyenge a ragasztó és az e betű végét nem tudja hosszú távon a helyén tartani.
Dhampir: Ha így lenne, még meg is érteném, de sajnos nem erről van szó.
-
Fifi
őstag
válasz
simonjoe #54532 üzenetére
Például itt látok kártyaolvasókat.
Anno én is egy Delock Express Card 26in1-t vettem a T410s-hez, igaz nem náluk, hanem egy helybéli kereskedőnél. -
rgeorge
addikt
-
-
scarbantia
aktív tag
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
simonjoe #54259 üzenetére
Röviden: jobb színvisszaadás*, jobb kontraszt és nagyobb betekintési szög minden irányból.
https://www.youtube.com/watch?v=LJAj_ZZu_DY* nem nagyobb színtér, csak az valósághűbb, amit tud.
Amúgy egyelőre szokatlan az IPS ( AFFS ), lassan 10 éve TN panelt használtam
-
oleee
tag
válasz
simonjoe #54170 üzenetére
Anyámnak T430-asa van. Jó gép, masszív, megbízható, de a billentyűzete (bár a szigetesek között szerintem a legjobbak között van) messze elmarad pl. az én X220-omhoz képest. Az HD+ kijelző szerintem átlagos, a pöcökegér a a billentyűzet síkjába van süllyesztve kissé, ami zavaró tud lenni.
Ha szempont a hordozhatóság, a gépelési "élmény", akkor én mindenképp ajánlanám az X220-at, egy i5 Sandy+4 GB memória konfiggal tökéletes munkagép, nem is beszélve az extrákról, mint a 9 cellás akkus üzemidőről, vagy a gyönyörű IPS panelről. Ha 130 körül megveszed, és még fejleszted kicsit, véleményem szerint jobban jársz, mint ez X230-al, aminek hasonló butításai vannak, mint a 430-nak. -
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #54167 üzenetére
Csak röviden: ropog-recseg a gép fedlapnál lehajtva, és optikánál. System update win8 alatt sokat nem ér, gyakorlatilag semennyit. Power manager és access connection pedig csak mókolva megy fel win7 verzióról, hivatalosan nincs win8 alá, pedig megy rendesen. Ami elég csúnya pofánlövés. Rendes OSD még mindig nincs, mindegy mit rakok fel és hogy. A touchpad összevetve a tesztgép 130k-s Asuséval több, mint sértés.
Vannak gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged