- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
oleee #110654 üzenetére
Ööö szerintem rakin szervizben igen kevés dolgot találsz, főleg most. Ha gari van: SN alapján indul a folyamat és megrendelik hozzá a cuccokat. Ha nem garis: nagyjából ugyanez, cska ugye fizeted is. Így raktáron nem sok cuccot tartanak, csak olyankor, ha tényleg tudják galiba van valamivel. Fixéknél volt olyan, hogy a szériahibás Asus gépekhez toronyban álltak a lapok. 36 órán belül kész volt a laptop amit leadtam
-
Tim82
félisten
válasz
oleee #110652 üzenetére
Hol tudom egyaltalan megtalalni az alkatresz kodjat?
Itt: [link] -> "00HM041 - KBD, stopper"
Tudomásom szerint senki sem dolgozik a topikot jelenleg látogatók közül a hazai Lenovo szervizek egyikében, így a készletinfóra vonatkozó kérdést nem hiszem, hogy meg tudjuk válaszolni. Elérhetőségeket itt találsz a szervizek felé: [link]
-
azbest
félisten
válasz
oleee #101932 üzenetére
nem tudom ugyanarra gondolunk -e, de aki lassú bootról panaszkodott, az nem ubuntu volt. De arra az volt a megfejtés, hogy az újabb kernelekkel jött olyan szolgáltatás, ami véletlenszámokat használna és kellett feltenni egy segéd csomagot, ami az alap, túl lassú entropy gyűjtést felpörgeti.
-
Dhampir
félisten
válasz
oleee #101932 üzenetére
itt-ott olvastam, hogy esetenkent baromi lassu a boot ido es nem kielegito a teljesitmeny Ubuntuval Thinkpadeken, esetleg van errol valakinek szemelyes tapasztalata?
T530 + Ubuntu= teljesen jó volt
Habár írtad a kisebb méretet (13-14"), de a ThinkPadekre általánosan vonatkozó kérdésre válaszoltam.
-
HSM
félisten
válasz
oleee #101942 üzenetére
Nem ismerem a teljes palettát, de pl. a T460s-t egészen biztosan lehetett vele rendelni [link], és gondolom az utódait is.
FHD IPS pedig kb. mindbe opció volt T440-től.
Azért annak utánanéznék, mennyire jó a skálázás az OS-en, amit használni szeretnél, win10-en kipróbáltam a FHD T460s-emen, ment is vissza 100%-ra, inkább csak pici legyen, mint pici és ronda is.
A MB-ok ebben azért elég jók. WQHD-n már nem biztos, hogy be tudnám vállalni a 100%-ot.
-
HSM
félisten
válasz
oleee #101932 üzenetére
Én használtam T420 és T430-as Lenovo-t is Ubuntu-n, teljesen jól szaladnak vele. SSD-vel a boot idő is szuper, pillanatok alatt használható a rendszer.
A T-sorozatban is találsz elvileg WQHD kijelzőt, ha az az igény. A maradandó nyomok pedig szerintem kb. az összes modern TP-en ott vannak.... A kijelzők ajánlott beépítési módja, hogy kb. felfeküdjön a billentyűkre, nyilván nem akarják, hogy eltörjön nyomás hatására.
-
válasz
oleee #101932 üzenetére
Ha megmondod nekem, hogy egy kék Skodával, vagy egy ezüstszínű Toyotával járok jobban, ha használt autót akarok venni, akkor én is megmondom neked, hogy milyen laptopot vegyél
Naszóval, ha nem mondod meg, hogy milyen körülmények között, mire és hogyan akarod használni, akkor nehéz jótanácsokat osztogatni a témában
-
Tikakukac
titán
Előbbit szerintem a fórum 80%-a is meg tudná csinálni, arra van ember, akire szeretnéd, odabízhatod. Az utóbbi az amit én is elvittem anno, meg ne kérdezd hova, de mindenképpen kell majd kibontott alaplapról kép, mert az a csati roppant érdekes. Megszerezni is és forrasztani is.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
1. Csak úgy nem melegszik meg egy gép. Ha ordít a venti és eddig nem ordított akkor az windows problem, valami beakad, update tipikusan ilyen hulladék és képes meghajtani a gépet nonstop háttérben.
2. Egyik típushiba. Szakadnak is kifele a portok rendesen, valszeg összezár a port és emiatt gép lelő. Addig kéne cseréltetni, amíg nem megy kukára más is a gépen belül. Jó móka lesz, mert sárga nincs, és mocsok helyen van eleve.
-
Köszönöm sokat segítettél. Kicsit beindult nálam a vezérhangya ezekkel a TP-ekkel. Alapból volt egy SL300-am, amiben egy SSD és egy T9400-as CPU csodát művelt a 4GB RAM-al. A nejemnek vettem egy T410-et, de annyira beleszerettem, h az SL-t kapta meg.
Kicsit lelakott volt szegény 410-es, kopott, kifényesedett felső burkolat, valami ismeretlen, szintén kopott (talán francia bill). Kapott új burkolatot, új bill-t, 8GB RAM-ot WWAN-t, és egy szintén új 9 cellás akkut. Az SSD természetesen átkerült hozzám. A gép így már esztétikailag is teljesen korrekt képet mutat, de a VGA teljesítményével nem vagyok megelégedve. Itt az aprón tárgyaltam egy T430s-ügyében, szerintem nem lesz belőle semmi az eladó oldaláról, de nem is nagyon bánom, ő is hozzásegített, h elmenjen a kedvem tőle, ami persze még nem végleges. Maradt az X230, és az általad említett X220-as, de már szemet vetettem az X1 Carbon-ra is. Az méreteben pont a kettő között van. Most időm nagy részét ezen gépek összehasonlításával, hazai és külhoni fórumok olvasgatásával töltök. Nagyon nehéz eligazodni, mert legalább annyian gyalázzák min amennyien kedvelik az új szériákat. Az biztos a T410 nem marad meg. Szerettem volna "vissza adni" a nejemnek, de női szemmel a csillogó kisebb SL jobban bejött neki. Nem maradt más mint infót gyűjtögetni. Egy darabig nem akarok gépet venni, ezért lenne fontos, h ne nagyon nyúljak mellé.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest