- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Meglepíííí Qualcomm Gobi2000 kártyában nincs firmware csak egy pirinyó bootloader. A driver tölti bele a FW-t, amiben ügyeskezű mókolók azt helyeznek el, amit akarnak. A HP un2420 ugyanez a kártya, csak az USB VID:PID az eltérő, amire viszont nem találtam módszert a változtatására. (Ezért használtam olyan drivert a YumeDtől vett un2420-hez, amit HP és Lenovo driverből gyúrtak össze, illetve Access Connectionsban áthexeditáltam két dll-t ennek a kártyának a VID:PID-jére.)
-
az furcsa, nekem úgy rémlik, hogyha instant paymentet vár az eladó, akkor ugyanúgy a buy it nowra (és visszaigazolásra) megvevődik a cucc, csak igény, hogy rögtön fizesd ki, nem x nap múlva. szóval szerintem ez a normális viselkedése az ebaynek, amit most láttál. vagy x vagy akármi
-
Tikakukac
titán
Látod, bátraké a szerencse, így kell ezt
Én is bevállaltam annno egy doboznyi alaplapot meg mindent, fostam, hogy nem megy el, most tartok ott, hogy van 1 szervernek való lapom, van 1 működőképes notim és 10k pluszban járok, és még mindig van mit eladni. Így megy ez. Venni kellett volna még 3-at anno bakker...
-
audi100td
nagyúr
"Gebrauchtes Gerät mit beschädigtem Gehäuse wie kleine Risse und starke Abnutzungsspuren!"
Azt írja, hogy a gépház sérült, kisebb karcok valamint erős használati nyomok találhatóak rajta. Ezen felül hiányzik a HDD (1,8") és az akksi is kétes, minimum 20 perc üzemidőt ír, nagy eséllyel jóval többet nem bír.
Egyébként szerintem nem jó választás az X300/X301, gyenge bennünk a hardver, mégis elszállt áron árulják ezeket a gépeket, mivel viszonylag ritka széria volt. Akkor már inkább T400s, de lehet az sem olcsóbb.
-
audi100td
nagyúr
Ez a hirdetésben általában pontosan le van írva. Egyébként annyit takar, hogy komolyabb használati nyomok találhatóak a gépen, valamint erősebb karcok, vagy akár a buroklaton repedések/törések is lehetnek. Műszakilag elvileg rendben vannak, csak csúnya, leharcolt gépek, az átlagárnál olcsóbban.
-
Ha megjön az új zsanérom a W500-hoz, kipróbálom ezt a régin
ui.: van egy eladó US billentyűzetem, ha kell valakinek
természetesen már szitává lyuggatott változat, de az állapota jó. -
SPeti1984
senior tag
-
-
-
Peet91
aktív tag
Bocs, ez kimaradt.
Köszi az infót egyébként, többek közt a te korábbi hsz-eid miatt kérdeztem rá, mert ugye most láttam a kalandos x300 crystal hd mókolást, és mivel az az x200 és 201 közt jött ki, de nem volt hozzá elég a integrált grafikus vezérlő ereje, ezért estem gondolkodóba. Korábban az x300 is az opciók közt volt, de megnéztem a méreteit, és arra jutottam hogy nem sokkal kisebb mint az e6430, így tényleg nem lenne értelme.
-
-
Tim82
félisten
Nem tudom, soha nem kerestem, de valószínűleg van...
-
GBotond
tag
Használtan vettem, de nem tudok róla, hogy babrálva lett volna. Ha megnézed a nagy listában , akkor a 4287-es sorozatból, a 4290-es és a 4291-es sorozatból is vannak i5-tel és IPS-sel szerelve.
-
szektamokus
tag
x200s kizárt, vissza nem lépnék teljesítményben.
x201-re is csak azért gondoltam, mert akkor a mostani dokkolómat + akkumat tudnám használni, viszont x220-ban meg van gyárilag IPS panellal szerelt is.
A mostani x200-ba AFFS van, nem lenne rossz, ha a következő is hasonló képminőséget tudna. Csak 220-ból nincs sok eladó. -
-
Tikakukac
titán
-
YumeD
tag
Én pl. a fentiek miatt gondolkodok hogy kikapom az egész istenverését és kap egy w520 alaplapot a cucc, 50-60 körül már láttam. Kasztni miliméterre ugyanaz. Proc. is gen2, nVidia is újabb, kiseb tdp, gyorsabb. Ezt meg belefaragom egy Commodore 1541 meghajtó kasztnijába és csinálok belőle nas/htpc-t, csini lcd panellal a drive elején
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
"A 13,3 hüvelykes kijelzővel szerelt notebook műszaki paraméterei nagy vonalakban már eddig is ismertek voltak, említésre méltó, hogy a gép a második a piacon a MacBook Air mögött, mely az Intel kisméretű tokozást alkalmazó alacsony feszültségű Core 2 Duo processzorát alkalmazza, órajele 1,2 gigahertz -- minden leírásnál beszédesebb Everest riportunk. Az 1,2 gigahertz bár soványnak tűnik mai szemmel, két nagyteljesítményű magról beszélünk, melyek bőségesen megfelelnek az állandóan úton lévők elvárásainak: a gép gond nélkül, nagyjából 50 százalékos terheléssel játszik le 1080p-s Windows Media Videót (WMV9)."
Bár én egy Intel GMA X3100-tól nem várnék túl sokat...
Ebben még nincs hardveres HD támogatás
De ha lekapod hozzá a CoreCodec AVC-t, akkor WinMedia Playerrel simán fog vinni bármilyen 1080p-s anyagot, ezzel a codec-kel még a T60 is viszi GMA 950-nel a FullHD videókat, ezt Chaser is tanúsítja -
-
-
-
-
Fifi
őstag
Látom rosszat szóltam, indul a kütyüvadászat.
Hidd el, amint már előttem is írták, nem fogod használni.
1. Ha a billentyűzeten tartod a kezed sokkal kényelmesebb az ultranav vagy a touchpad, mint felemelgetni a kezed.
2. Ha kihajtható lenne a kijelző, mint a tableteknél, akkor még böngészésre esetleg jó lenne, de ha már fórumhozzászólást is kellene írni ....Tudom, milyen amikor az ember rákattan valamire és elszabadul a birtoklási vágy - mondjuk szerintem ezt pont Neked nem kel ecsetelni
-, de ez a touch kijelző hűdejó dolog kb. 2 napos történet a használat során. Persze én nem vagyok mérvadó, hisz hülye linuxos "terminalbuzi" vagyok és a GUI sokszor nem érdekel.
Felajánlanám, hogy mielőtt súlyos tízezreket kidobsz feleslegesen gyere el és nézd meg a gépem, de Bp-Szhely sem az a két forintos távolság....
Bye, Fifi
-
lakkusjj
aktív tag
Feltételezem, hogy windows-zal használod a gépet, a win7 nem touch-ra lett fejlesztve, kicsik a kezelőszervek a kijelzőn, így nehézkes, a win8/8.1-nél meg a thinkpad-es szoftverek hiánya idegesítene tekintve, hogy az újabb szériáknál sem adtak ki még egy csomó szoftvert win8-ra, és a helyzet a régebbi szériáknál még rosszabb. Plusz a T400s/t410s-nél a kijelző nem kihajtható, mint az X tableteknél.
Egy-két példát írhatnál, hogy milyen helyzetekben lenne hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest