- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
lezso6 #118823 üzenetére
En mar szivtam ilyennel, vegen valami olyasmi volt a hiba oka, hogy valamiert nem valtott forras eszkozt es noszogatni kellett egy kicsit, amig sikerult, illetve ugy remlik, hogy kulon kezelte a hangkimenetnel es a bemenetnel az eszkozt, azaz fuggetlenul lehet allitani a kettot, ergo, ha a kimenetnel atrakod a bemenetnel meg nem valt.
-
HSM
félisten
válasz
lezso6 #114028 üzenetére
"Hát azt a 45 wattos gyorstöltő teljesítményt 5 volttal is át lehetne vinni, csak hát az a 9 amper vékony kábeleken, kis csatlakozókon átpréselve eléggé büdös lesz."
Ez igazán szemléletes megfogalmazás lett.#114055 Tikakukac : Van nekem itthon egy ThinkVision E24-20 LED IPS. Kedvező áron sikerült hozzájutnom, a feladatát tökéletesen ellátja, szerintem nem rossz monitor. De nem kalibrálást igénylő feladatra van használva, csak általános irodai/végfelhasználói dolgok.
-
zsolti75
senior tag
válasz
lezso6 #114042 üzenetére
Én az Albacomp-ot sajnálom de nagyon.
Pár hete ment ismerős gépe Aloha-ba, már a szervízbe juttatás is sokkal tovább tartott, mint anno egy Albacompos szervizelés. A folyamat még nem ért véget ezért nem minősítem a céget, a vélemények nem rosszak róluk, de ez még nem saját tapasztalat.
A többi Thinkpad szerviznek még egy vacak online hibabejelentője sincs, a szerviz telefonszámot és mélcímet is úgy kell vadászni, ezért lett Aloha. -
Tikakukac
titán
válasz
lezso6 #114024 üzenetére
Nyugtával a napot, épp a minap sztorizgatunk ex kollégákkal, hogy az IT-nál is azt hiszik a srácok, hogy ha megveszik a céget, majd megy az tovább ökörmód irányítással is. Sajnos nem, mert feláll a munkaerő és marad a taknyolás. Ráment pár hazai cég már erre elég gyorsan a vásárlás után.
-
-
donjohnson
addikt
válasz
lezso6 #110773 üzenetére
ez nem a bios hibája hanem a thunderbolt firmware-é. ott le is van írva, hogy milyen verzióra ajánlott frissíteni. driver package aztán firmware package a sorrend, lap közepétől kezdődik: [link]
ha másik töltővel sem jó, akkor küldd szervizbe minél előbb amíg még garis. -
Tikakukac
titán
válasz
lezso6 #110773 üzenetére
Ennyire nem vészes, de a Delleknél is toronyban áll a sz@r, nekem az ethernet a gondom valamint még nem jöttem rá mikor hajlandó és mit csinálni a dokkon a gomb.
Engem az érdekelne, hogy amúgy ennyire hitvány csatlakozást hogyan lehet gyártani? Most tartok ott, hogy 3D printerrel gyártok kicsi adaptert amivel stabilan rögzíthető a helyén ez a rohadt csati, mert egyébként mint az a bizonyos abban a bizonyosban, olyan lötyögős. Sorban fel tudnám képelni a Lenovo és Dell mérnököket is. HP meg... hagyjuk is.
-
-
azbest
félisten
válasz
lezso6 #87834 üzenetére
Csak halovány tipp, de nem lehet hogy az akku bár fizikailag illeszkedik, de nem kompatibilis vele? T430s-be való újabb sorozatú?
Múltkor alfa egyik hirdetésére írtam, hogy ha jól adta meg a típusokat, akkor más gépekben is működik a lenovo oldala szerint. De mondta, hogy kipróbálták és nem megy. Bár abban az esetben gyaníthatólag elírás lehetett a típusokban.
Gondolom segítene a rutinosabb kollégáknak, ha kiolvasnád az akku típusát, amit a szoftver mond, ha látja. És a gép valamint akku típusszámait is hozzátennéd, ami fizikailag rá van írva kívülről
-
soldi3r
veterán
válasz
lezso6 #84052 üzenetére
Egeszen masra valo a 2 gep szerintem, igy nem erdemes osszehasonlitani. Ezeket a notikat ipari felhasznalasra csinaltak. CAD/CAM, szervizfeladatok, utazo ugynokok stb... nem pedig mint a Mekket, pl kavezobol levelezgetesre. Mindkettonek megvannak az elonyei.
Nyiszog, annyi baj legyen. A Precim is nyikorgott, eddig talan csak az E6330 nem.Emlekszem az elso "business" gepemre, Lifebook S7010. Annyira leharcolt notit azota sem lattam. Nemhogy ep sarka nem volt, de szerintem tenyernyi ep muanyag felulet sem. Ennek ellenere szerintem a mai napig mukodik. Szegeny 3 evig szinte minden nap mas gepen "pihent". De amikor egy nem tul jol beszintezett gepben levo 3kW-os szervomotor megindult, akkor nem mindig maradt a tetejen.
(#84058) Chaser En emlekszem amikor a TP-n kivul nem volt mas alternativa
Nekem csak a numpad hianyzik a W530-bol, de az nagyon. De ez miatt lehet jon helyette egy Preci vagy Elitebook. Bar utobbit a szomszed topik szervizese nem nagyon dicseri.
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #84052 üzenetére
Próbálj ki egy 8540-et, aztán majd tudod hova való a 420 billzet
trackben jobb, tapipad szintén vicc. 60-as elitebook is csúnyán veri. Azok elég macbook feelingesek. Egyébként ott az E7440, újabbakból egész jó gép. Mai jobb konzumerek meg már akár hoznak újabb tp szintet is, vicc az egész.
szerk: nyilván ár kérdése, de amikor új tp árán már kapsz macet vagy más értelmest, akkor mért lenne tp? amit az IBM felépített lenovonak szépen sikerült leamortizálnia minden téren, használtban ugyanúgy vannak jó elitebookok meg dellek is jó ár/érték arányban, mivel elég sokat gépelek tudom mi a különbség egy 420 billzet meg egy 8540 között, már szenvedés lenne visszaállni a tp-s billzetre, 1-2 nap alatt átálltam erre, néha pötyögni kell 510-en minden bajom van
lehet 2. genes jószág ez a 8540, de minden nem lehet tökéltes, 60/70 billzetek már egész mások
-
-
westlake
félisten
válasz
lezso6 #83745 üzenetére
De mi az, hogy nincs honnan kiolvasnia? Ha nincs honnan kiolvasnia, akkor nincs a gépben kijelző.
A kijelző gyártóknak sem érdeke, hogy a kijelzőik ne árulják el magukról az azonosítójukat. Semmi értelme nem lenne."Ha nincs honnan kiolvasni, akkor csak tippelni tud szériaszám, stb alapján."
Na ez az, amit az AIDA sosem fog csinálni.A profil dologra nem tudok mit mondani sajnos.
-
westlake
félisten
válasz
lezso6 #83742 üzenetére
Most komolyan. Szerinted az AIDA honnan tudná egyébként, hogy milyen kijelző van egy gépben?
Azt mondod, hogy a gyártónak jobban hiszel. Én meg mondtam, hogy még a száriaszámos beazonosítás sem 100%-os. A típusszám szerinti meg fabatkát sem ér.
Elárulom, hogy több program is ki tudja olvasni a kijelző típusát. Bármilyen meglepő, a panel "elárulja" az azonosítóját.#83743: Minden hardver (igy a kijelző is) "szórja" az azonosítóját. Megfelelő programmal ezek az azonosítók kinyerhetőek. Minden kijelzőnek van azonosítója, még a legújabbnak is. Lehet, hogy az AIDA nem tudja, hogy egy új azonosító valójában pontosan milyen típust takar, de akkor ismeretlen eszközként detektálja. Az azonosítóját akkor is ismeri. Van egy hatalmas adatbázis, amit Fiery folyamatosan frissít. Ha talál bővebb információt az ismeretlen azonosítóról, akkor berakja az adatbázisba, és nagy valószínűséggel a következő béta verzióban már benne lesz.
-
westlake
félisten
válasz
lezso6 #83736 üzenetére
Type alapján nem lehet biztosra mondani, hogy egy gépben milyen panel van. A szériaszám sokkal biztosabb, de az sem 100%. Az AIDA a kijelző típusát olvassa ki. Ha azt mondja, hogy Samsung, akkor az Samsung.
#83740: Én most egy T450-es gépben láttam jóféle IPS panelt. Gyönyörűek voltak a színei.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lezso6 #83738 üzenetére
De kell sajnos, ezt a dispcalgui-ban lehet megnézni, de csak azokkal az icm fájlokkal műkszik amit te kalibráltál otthon saját hardverrel dispcalguival. Amúgy most sem tökéletesek a görbék, de a gyárihoz képest... khmmm...
Gyári vs gyors kalibrálás, a kék durván el volt mászva, gyakorlatilag mindent kékben láttam amíg be nem kalibráltam
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lezso6 #83730 üzenetére
Bocs a dupláért már nem fért bele: hol nézed meg ezekkel a profilokkal a gammát amúgy? Az oldalon linkelt pdf-ekben a t520-asok mellett elég durva srgb értékeket mutat, 85%, de van egy 100%-os is
, nekem 73%-ot sikerült előcsalogatni belőle colormunki display-el, ami elvileg jobb a spyder-eknél, lehet ennyivel sz*rabb ez a panel?
szerk: én dispcalgui kalibrátor progiból másoltam ki a panel nevét, remélem nem téved -
-
szaszyka
senior tag
válasz
lezso6 #83730 üzenetére
Nagyon hülye kérdés: Ezeket a színprofilokat, hogyan kell használni? Mit kell csinálni a letöltött fájl-al? Sosem csináltam ilyet, igazából nem is tudtam, hogy van ilyen, de ha már ennyire belementetek, gondoltam rákérdezek
Közben meg is néztem a linket, bocsi, hogy olvasás nélkül kérdeztem -
-
-
szaszyka
senior tag
válasz
lezso6 #83712 üzenetére
Ebay. Anno volt szerencsém kifogni egy 10-es pakkot 3db-os szettekből (össz 30db volt) 4000-ért, és semmi különbség nem volt a gyárihoz képest, persze ha utángyártott volt egyáltalán(USA-ból jött). Nem kell félni az ebay-es verzióktól, jóknak tűnnek, csak tasakost kell venni, nem ömlesztettet
sz.v.sz
-
Chaser
legenda
válasz
lezso6 #83332 üzenetére
Nem tudom van-e rá konkrét teszt, de hdd/usb hiba szokta jelezni ha gond lehet. Esetleg egy bios friss mehet ha nem volt, lehet a nagyobb kapacitású hdd zavarja meg. Nálam ha jól rémlik szintén 750-es volt benne, de már biztosra nem tudom, rég volt. Ha szenvedős 1024-es paneles sok pénzt nem érdemes rákölteni.
-
dbius
veterán
válasz
lezso6 #36867 üzenetére
Nem hinném. Sata2 vezérlővel tudomásom szerint nem jelentkeztek problémák, csak sata3 esetén, de ott is csak bizonyos chipkészleteknél.
Az is lehet, hogy türelmetlen voltam, vagy tényleg kell neki egy tiszta rendszer, vagy a vírusírtó/tűzfal fogja meg, nem tudom. Egy esélyt még kap tiszta rendszeren, a többit meglátjuk.
-
Borote
addikt
válasz
lezso6 #36724 üzenetére
Egyelőre nagyon príma kis gép, a billentyűzete egy kicsit keményebb, mint a T60-é, úgyhogy az még szokást igényel, de a kijelzője az pazar, és úgy érzem, a buborékosodás sem fog annyira zavarni.
Viszont volt benne még egykét meglepetés is, amire nem számítottam - bluetooth, 1GB turbomemory cache, bár nem tudom, hogy ez utóbbinak mennyi haszna van, de majd úgy is kiderül.
Még kap egy SSD-t, azt öjöm és bódottá leszHa sikerült még beállítanom, hogy az egyik billentyű jobb egérgombként működjön, akkor teljes lesz az örömöm
Ráadásul TPFC-vel nem is hangos.
-
MrSealRD
veterán
válasz
lezso6 #36644 üzenetére
Mit csinál a lenovo a 20-as széria óta....?!
Te jó ég...Konfigról lehet tudni valamit? (i7, IPS)?
Igaz nem nagy teszt....de nemrég voltunk ügyfélnél tesztelni és két ThinkCenter mellett egy T60 meg egy T420 volt...érdekes kontraszt.
Megnézegettem a T420-at, és amit így első látásra meg lehet állapítani az alapján nem volt rossz, bár aT60-hoz képest vastagabb volt.
De a billentyűzet nagyon tetszett... -
Integra
titán
válasz
lezso6 #16994 üzenetére
nézd meg a pontos paramétereket a kettő között. ennél volt olcsóbb t61 és drágább is. ez az arany középút volt. ha a te géped karcmentes és magyar klavis, talán eladható majd 110 környékén. főleg ha az eladás időpontjában semmi mást nem lehet kapni csak angol billentyűseket, mint az én esetemben.
-
bwoay
nagyúr
válasz
lezso6 #16655 üzenetére
nem a belső netbookosodott, hanem a ház. két "thinkpad" szériáról tudok, amikről a TL és a zár lemaradt: az Edge-ek és x100-ak. ezek (legalábbis számomra) inkább netbookok, pontosabban TP ruhába bújt IdeaPad-ek, amikkel szemben - ezáltal - nem olyan szigorúak az elvárások (vagy alapjaiban kérdőjelezhető meg a létjogosultságuk)
ami a ThinkLightot illeti: az ok, hogy te nem használod, de amíg volt, addig sem kötelezett rá senki, hogy bekapcsold. Én sem használom az APS-t, mert SSD van mindkét gépben, de attól még jó dolognak tartom, nyilván számtalan embernek tesz jó szolgálatot.
retesz: én úgy tudom, hogy az is a gép védelmét szolgálja, ahogy a kijelző kerete kagylószerűen csukódik rá a palmrest szélére, és ezt a zár tartja egyben akkor is, ha a gépet leejtik a földre. ráadásul az egész úgy van kialakítva, hogy egy kézzel is ki tudd nyitni a notebookot: ha nem emeled meg a fedelet, csak a reteszt húzod félre, akkor az nem zár vissza magától. a kérdés tehát a következő: milyen előnyei vannak az x220-nál tapasztalt változtatásoknak? -
lapa
veterán
válasz
lezso6 #16659 üzenetére
a ledek kapcsán igazat adok, az os úgyis kiírja. mondjuk ahogy nézem nincs wwan led, legalábbis nem mindegyiken van az tuti.
szerintem összes számítási kapacitás / akksiidő annyival nem sokkal jobb, mint az előzőeknek. ez még mindig 35w cpu, szóval nem fog 8 órát komoly melóval eldünnyögni. nem tudom lesz-e s klassze ebből is, az biztos még kicsit jobbabb. persze a nagy akksi tetszik. valami ilyesminek kellett volna lennie az ultrabasenek is, csak megszaladt a kezük.
-
lapa
veterán
válasz
lezso6 #16649 üzenetére
miért, mi szubjektív azon, hogy nincs retesz meg thinklight, meg hogy megint 32 csíkkal kevesebb lett? meg hogy eddig egyfelé, most háromfelé állnak a konnektorok?
ami esetleg pozitív, hogy kiirtották a ledeket a panel alól, de az is inkább szubjektív, én el tudtam volna viselni a bill felett például az elemet meg a dugaszt. ott annyira nem zavarnának. de a caps lock ha jól értem "önvilágítós", aminek semmi értelme mert az ember nem látja a tenyere alatt úgyse. de arra is azt mondom oké, 1 / 101 thinklight.
az új billt még értékelném, de az meg ugye "megjött a józan eszük" kategória, hogy végre hagyományos helyre került az esc meg a hülye fn-ctrl. szóval annak nem örülök, hogy csak most.
-
paramedic
aktív tag
válasz
lezso6 #16630 üzenetére
Nem is olyan vészes a nagy akksival.
-
modeller
aktív tag
válasz
lezso6 #13353 üzenetére
Lehet venni kábelt külön, én is akartam, de aztán az ibm magyarország ajánlata lebeszélt róla:
DC Input Cable (41R4508) $33 + áfa
DC Output Module (41R4509) $39 +áfa
Cigarette lighter plug (auto/air connector) (41R4542) $8 + áfa
20V charging tip (41R4287) $5 + áfaEbben ugye nincs benne maga a táp (ami gondolom a legdrágább) és még pár kiegészitő, amire nem is kértem ajánlatot, mert az megvan már. Mindenesetre többe kerülne, ha megvenném a pár hiányzó kábelt, mintha egyben vennék egy újat, röhej...
-
lapa
veterán
válasz
lezso6 #13353 üzenetére
tudod nekem van egy ilyen perverzióm a dc tápokra, és pont ilyenem még nincs.
ugyanilyen laposak a bumszlik a tiéden is? esetleg FRU?
ha mondjuk egy fotóval illusztrálnád hol sérült én lehet, hogy vevő lennék rá.
vagy nem tudom most hirtelen úgy látom, hogy akár barterolhatnánk is. én megkapom tőled a dc bemenő meg a sérült kimenő kábelt, te meg kapsz egy újszerű kimenőt. nos?
mondom, akkor érdekel, ha lapos a bumszli.
MOD: meg ha kompatibilis a slim meg az ultraslim kimenő kébel, ofkorsz.
MOD2: attól félek nem kompatibilis, mert a slimből nem kihúzható, az ultraslimből meg igen...
-
vikcsi
senior tag
válasz
lezso6 #11469 üzenetére
na most olvastam eddig... szóval azért nem forrasztgatsz, mert elveszik a pipa értelme?
Mi lenne ha vennél univerzális táphoz való fejet/készletet és műszerés boltban pedig L alakú törésgátlót?Ha kicsit nagyobb, akkor valami rugalmas tömítőt nyomsz bele és az jó...múltkor valaki felvetette a vámot, ha ebayen vásárolunk... az nem csak eu-n kívüli országból érvényes
-
Magnat
veterán
válasz
lezso6 #11469 üzenetére
Pedig meg lehetne oldani ... Annyi a gond, h ez a Kensingtont áruló tag nem szállít ide ahogy látom, de érdemes lenne megkérdezni... ha az megvan, akkor venni egy ilyet és a kettőből meg vmi kábelből lehetne csinálni egy toldót a meglévő végére (én vagy 2 méterest csinálnék) Az aljzat 5 eres kimenetéről nem lenne nagy durr kimérni, h melyiket kell bekötni a 2 eres kábelbe, és vmi harisnyaszerűséget rámelegítve nem is nézne ki szörnyen.
-
Magnat
veterán
válasz
lezso6 #11447 üzenetére
Itt egy pipás, csak vhogy rá kéne faragni a gyári tőttőre.
-
lapa
veterán
válasz
lezso6 #11419 üzenetére
hú, ilyen lehet nekem is jól jönne, bár most van egy bontott. egyébként hogyan sikerül megölni őket? nem is drága.
más: u7600 ehune. a kérdésedre nehéz jót válaszolni. először is képzeld el a T61 cpu-dat úgy, hogy a mostani max sebességszint (1,8 vagy 2 ghz körül) hiányzik, csak 1,2ghz-ig megy fel. ez önmagában nem javulás, mert tovább tart 1.2 ghz-n kiszámolni ugyanazt.
a különbség végülis az elérhető minimális feszültségekben lehet. nem tudom mond-e valamit a VID érték, de végülis feszültséget jelent. a régi T7100 procimon 24 24 0 0 értékek (rendre 1,86 1,6 1,2 0,8 ghz feszültségei) voltak elérhető stabilan. minimum sebességen az elérhető minimum feszen (0) is elzötyögött. az L cpu legjobb esetben is ugyanezt tudja, vagyis idlében semmi javulás nem volt. a minimum freki ugyanúgy 800 mhz. ugyanez igaz a magasabb frekikre is, különbség akkor lesz, ha ugyanazokat a frekiket alacsonyabb VID mellett viszi. nálam 0 0 0-t csinál, ami azt jelenti, hogy teljes terhelés alatt kevesebbet fogyaszt, mintha a T-t használnám. persze 1,2ghz-en, de ez videózásnál pl nem feltétlen hátrány.
végeredményben csak akkor nyersz akkuidőben mérhetőt, ha a T procid valami csütörtöki, éjszakai műszakos darab és valami rém rossz minimum VID-eket csinál phc-vel (mondjuk 15 13 10 10). ezek az L-ek engineering sample procik, ahogy én gondolom a stabilabbak lettek beválogatva, és ha ez igaz jobb eséllyel hozzák a 0 VID-et. általánosságban viszont a phc-vel önmagában nagyságrenddel nagyobb csökkentést csinálsz magán a T-n is, szóval ennyi pénzt nem fog visszahozni.
az akksis használat módjából következően lehet a minimum frekis VID jelentősége nagyobb, ha abban van jellemzően a gép (írogatás). ha folyton akksiról vidizel megint más a súlypont, akkor inkább a felsőbb freki VID-ek játszanak, meg hogy nem tud felugrani 2 ghz környékére. de ez utóbbit a T-n is lehet kézivezérelni.
hálózatról a T61 meg eleve duplát fogyaszt, szóval ott oly mindegy mivel próbálkozol.
-
-
Tim82
félisten
-
dabadab
titán
A HDD meg a RAM (legalábbis a T41-emben, de a Lenovo fórumok szerint ez ügyben nem történt változás) felhasználó által cserélhető alkatrész (IBM-ül CRU), ezeknek a cseréje nem befolyásolja a gép garanciáját (persze ha az új HDD-d megdöglik, akkor azt nem a Lenovohoz kell vinni gariztatni, hanem ahhoz, akitől vetted, de ez gondolom magától értetődik
).
-
buherka
addikt
Nem hinném, hogy gond lenne. De ha behalt az olvasófej a vinyóba, akkor abból csere lesz.
Én egy kipusztult 7200-es Samu vinyó helyett kaptam ezt az M7-et gariba. De nem bántam meg, mert a 7200-es mocskosul melegedett. Volt hogy elérte az 55 fokot.
Az viszont igaz, hogy nagyon halk ez a Samu...onnan hallom a különbséget, amikor berakom a 7200-es Seagate-et a DVD író helyére....mindjárt van zajongásNálam a 250Gb-osnál olyan 77-78Mb/s-nél megáll az olvasás. Szóval nem éri l ezt a 85-öt amit te írtál, de ez lehet, hogy a 2 tányér miatt van...nem tudom.
-
Viktor X
tag
Nekem kint van az ikon a tálcán. Nagyon halk HDD nem is hallani a hangját, kattogni nem kattog ha mozgást érzékel, de emlékeim szerint a gyári WD sem kattogott. Ha meg nem is működik akkor viszont elég strapabíró a kis Samsung mert elég sokat van mozgásban a gép menet közben.
Nekem is x64-es MSDNAA Windows 7 van fenn és amikor system update-el telepítettem a drivereket akkor produkált ugyan ilyen fagyásokat mint neked, akár hányszor újratelepítettem. Aztán manuálisan feltettem mindent december elején, és azóta jó.
-
buherka
addikt
Én tavaly szeptember óta használok egy ilyen M7-es 250Gb-os vinyót.
most ilyen állapotban van...
A gyári egy Seagate 160/7200-es volt amit a hsz.-ban is olvashatsz.
Jól tele volt a Seagate gyenge szektorral nekem is egy idő után...míg én is használtam ezt a APS jóságot. Kattogott jobbra balra az olvasófej, de miután letúrtam az APS-t abbahagyta.
Szerintem rövid távon kinyírja ez a hülye program a vinyókat. Egyetlen Think progi van a notimon, a PM. A többi nálam kuka.A Seagate vinyó azóta az ultrabay slim-ben csücsül és meg is állt rajta a gyenge szektor szaporodás.
Egyedül a kondíció lett rajta 90%-os a teljesítménye maradt 100%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest