- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anklar
csendes tag
válasz
Vhunter #7799 üzenetére
Szia, alapvető külömbség a kettő között (R400 vs T400) hogy az R400 vastagabb nagyobb optikai meghalytó megy bele de beveszi a t400 ultrabay cuccait is csak azok felett értelemszerűen lesz egy kis légrés.
Akku, töltő dokkoló mindenben kompatibilistak egymással.
Ha boltban veszed akkor az R400 alapból 1év garival jön a T400 3évvel.
Az R400 nagyságrendekkel olcsóbb mint a T400, de kevésbé értéktartó ( A T400 jobban keresett)igy elsőre nekem ennyi jut eszembe külömbségként
-
Anklar
csendes tag
Honnan tudnék R400-ashoz dokkolót/port replikátort szerezni értelmes áron?
Olyan típus érdekelne amelyiken van soros és párhuzamos port is (a töltő nem lényeg)
-
Anklar
csendes tag
Honnan tudnék R400-ashoz dokkolót/port replikátort szerezni értelmes áron?
Olyan típus érdekelne amelyiken van soros és párhuzamos port is (a töltő nem lényeg)
-
Anklar
csendes tag
válasz
Napfénysüti #6306 üzenetére
Nekem ssd meg ledes háttérvilágítás van az R400amban és a 6 cellás aksival ha netezek bekapcsolt wifivel meg nem nagyon hajtom a procit akkor kb 5-6 órát bír
Multkor teszteltem az ultrabayes akksit ami Promtól jött azzal 2,5óráig bírtam filmet nézni (kikapcsolt wifivel max fényerőn)
Bár minden a felhasználástól függ, nálam a legnagyobb terhelő erő ha filmet nézek.
-
Anklar
csendes tag
R400asomban T6670es proci van. A windows cpu órajelszabályozása nem viszi 1.2GHz alá még akkor se ha a cpuload csak 10%, van valami program rá hogy le tudjam veni 6-8szám MHz-re?
-
Anklar
csendes tag
R400-ashoz melyik dokkoló/portreplikátor jó?
Lehet hozzá használni egy T40/T41es dokkolóját/portreplikátorát is használni?
-
Anklar
csendes tag
Láttam most használtan egy egész jól kinéző R400ast csak az a baj vele hogy van rajta egy halott pixel, garis még de egy pixel miatt nem cserél a lenovo, a kijelzője nem ledes, mennyiért lehetne ezt a kijelzőt cserélni, esetleg lehet ledesre?
-
Anklar
csendes tag
Egy kilenc cellás aksival ténylegesen mennyit bír a R/T400as (integrált vgaval )
filmnézésre és doksizásra?A T61-es ultrabay aksija jó az R400/T400 hoz is?
Mennyit dob az akkuidőn érdemes beszerezni? -
Anklar
csendes tag
Sziasztok, mik az alapvető különbségek a T400 és az R400 között?
-
Anklar
csendes tag
EGy Thinkpad vásárlásán gondolkozom, az R400 és a T400 jött szóba, olvastam valahol(talán itt) hogy az első modelleknek problémás volt a billentyűzete, talán még valami külsőleg ismódosult rajtuk, honnan lehet tudni hogy a kinézett notebook melyik csoportba tartozik? Láttam rólla teszteket(bár csak a T400asról) de érdekelne mennyire bírja ez a noti az akumulátoros használatot (4,6,9 cellás akksival esetleg megéri e az ultabayes akksi?)
találam egy doksit a lenovo oldalán amiben le voltak irva a tipusok alapvető dolgai és az r400asnál 6cellás akksinál kevesebb időt írt a gyártó is, mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Robogó, kismotor
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged