- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #109133 üzenetére
Anno úgy működtek pont a 10-es szériáig a dolgok ThinkPadban is meg minden más márkában is hasonló korig, hogy amelyik gép dGPU-s volt, ott az Intel nem ment, csak az AMD vagy NV cucca.
Hát, Thinkpad-vonalon pont a T400, T500, W500 a kivétel (most arra nem emlékszem, hogy az R400 és R500 Radeon GPU-s változatainál is megvolt-e a switchable opció, vagy csak Radeon volt, Intel 4500MHD ott nem).
-
-
-
wwhy
veterán
válasz
Tikakukac #108949 üzenetére
Kiírja az akkumulátor részleteit, hátralévő idő, kisülés, fennmaradó % stb. Plusz ""A hálózati adapter nem támogatott ... csatlakoztasson egy megfelelő hálózati adaptert" De,
- aksit kivéve megy a gép
- B51-30 megy ezzel a töltővel, tölti is
- kikapcsolt állapotban ez a töltő feltölti a donor akksit
tehát nem hiszem, h ne lenne jó az adapter.
Az energiasémát, BIOSt visszaállítottam, de nem is voltak igazából módosítva. -
wwhy
veterán
válasz
Tikakukac #108943 üzenetére
Kéne, de több nincs
Kikapcsolva feltölti, de a bekapcs gomb nem világít töltés közben.
Ha az aksit kiveszem, akkor megy a gép rendesen, felismeri a Vantage is a töltőt, 65W.
A gyári és az új aksi között van egy hangyaf@sznyi különbség: a gyári 11,1V, az új 11,4V, de mindkettő ugyanúgy 24Wh és 2,09Ah. -
wwhy
veterán
válasz
Tikakukac #108939 üzenetére
W10 van gépen, csak Vantage-t tudtam feltenni.
Aksinál annyit ír, hogy "A hálózati adapter nem támogatott ... csatlakoztasson egy megfelelő hálózati adaptert"
Van itthon egy B51-30, próbáltam annak a töltőjével is, mindkettő 20V, de egykutya.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá a töltőt, akkor csak 3 zöld villogás van.. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108909 üzenetére
Talán jobb is, ha nem látok mögé. Eddig egyébként (más gyártóknál) nem volt gond, ha valami hibát jelentettem, némi hülyének nézés/lerázási kísérlet után mikor szakemberhez került a dolog általában javítás lett a vége. Itt ennél az esetnél bevallom, a kapcsolatfelvételnél már sikerült elakadnom.
(#108910) vicze1: Sajnos nem, próbáltam. Pedig talán T470s-nél mintha változtatná a limiteket attól függően hova húzod a kiegyensúlyozott profil akkus csúszkáját.
Szerk.: Kicsit foglalkoztam még a dologgal, és ami egészen érdekes, hogy bekapcsolva az "intelligens hűtést" valami megváltozott vele. Valamint átkapcsoltam "csendes hűtés" módba, úgy már a csúszka változtatott a limiten, akár menet közben.
Viszont, ha most visszateszem a "teljesítmény" állásba, kikapcsolt "intelligens hűtés"-el, akkor már el sem kell altatnom, mert újraindítás után 15W limittel indul, és szépen magának fellépkedett 44W-ig, de így már visszafelé is működik, miután néhány percig sütötte magát 97 fokon durván elkezdi visszavenni a dolgokat, majd ismét fel.Persze, a pontszám is kevesebb már így, 1155 pont, 93 fokos átlaghőfokkal, 5000rpm-en, ez nem lényegesen jobb, mint a kényelmes 15W-os, 70 fokos és 4000rpm-es 1085 pont.
A dolog érdekesebb része, hogy amíg nem volt a gépen a "Lenovo Intelligent Thermal Solution" driver telepítve, addig is előhozható volt ez a 15W majd alvás és 44W működés, igazából ezt gyógyítani próbáltam meg felrakni eredetileg, csak nem csinált semmit, egészen mostanáig, míg meg nem piszkáltam.
Azt hiszem, ez teljes káosz. -
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108907 üzenetére
Abban nem vagyok biztos, hogy egy mondjuk egyórás terhelés után mennyire biztonságos mondjuk kézbe venni ilyen működés után, mivel a hő egy részét a burkolat kapja. Jól látható, hogy nem a hűtésnek megfelelő paraméterekkel üzemel a CPU, ami az Intel specifikációknak sem felel meg. Valamint szerintem nekik is olcsóbb az a néhány fejlesztő, mint szórni a csere alaplapokat, mert ez bizony borítékolhatóan nem egészséges semminek, ami a gépben van.
(#108906) FoxiestFox: Az a durva, kb. repíthetném ki az ablakon, ha nem lenne XTU, mert nálam azért sokszor rendesen kapja a feladatokat akár órákon keresztül. Hihetetlen, egy elbaltázott paraméter mennyire haza tud vágni egy amúgy príma gépet is.
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac #108878 üzenetére
2 monitor, Ethernet + USB eszközök + a laptop. Nem hiszem hogy poénból adnak hozzá 90W-s töltőt gyárilag, persze lehet nálam meghalt a táp nem mondom. (De 40A1-e met minden 40A2-t rákötve nem működött, ennyit tapasztaltam.)
Én csak szóltam, ha megy 65W-vel akkor megy. -
genlog
aktív tag
válasz
Tikakukac #108795 üzenetére
Megbízhatóságot tekintve mit gondolsz az adott típuscsaládokról? (Ha van rálátásod...)
Lenovo T, P, illetve ennek megfelelő HP, Dell, Fujitsu? (Általános minden egyre vékonyabb és rosszabb, de egymáshoz képest hosszútávon milyenek ezek?)
A netes tesztek sajnos erre nem terjednek ki. Pl. a NotebookCheck is ódákat zeng az AMD-ről, miközben - állítólag - bugosak a firmwearek, driverek - ilyenek nem tudnak tesztelni hónapokon át.#796 vicze1
Marketing. Az üzleti megbízhatóságot ötvözik a játékgép paramétereivel - elvileg.
A gyakorlatban meg ezt a konstrukciót hellyel, hűtéssel nem az erős vidkarira találták ki.
A P sorozat s-es verziója megegyezik a T sorozattal, csak a videokártya különbözik. -
Kube
senior tag
válasz
Tikakukac #108783 üzenetére
Hát ez az... mikor átvettem a gépet teljesen kiakadtam, hogy ilyen Thunderbolt problémák jöhetnek szóba.
A másik ilyen kiakadásom volt a dokkoló (USB-c + USB3.0 átalakítós kombinált verzió). Kiderült nem éppen natív jön a kép a dokkoló felé, hanem tömöríti a gép, s aztán a dokkoló továbbítja a monitorra. Persze már visszaadni nem tudtam akitől vettem, de ez nem volt egyértelmű. Sajnos emiatt proci terheltség és jóval kevesebb fps szám járt vele. Szóval kénytelen voltam egy HDMI-t bekötni simán a notiba.
Mondhatnánk, hogy nem néztem utána eléggé, de tényleg nem gondoltam volna, hogy nem mindegy melyik verziót veszem, mert külön nem láttam figyelmeztetést erre, csak a kimeneteket és a felbontásokat néztem.
Meg hát na, 120 ezer forintot egy dokkolóért... azért ez már drága. Fele ennyiért még elmenne.
(#108785) HSM
T480s-ről van szó igen. Az elején megtáltosodik, tolja a 100% CPU-t, aztán 5 perc múlva elfogy és maradunk 70% körül. Laza 6 órás renderidő jött ki végül.
Mondjuk én állandóan altatom a gépet, és gyorsindítás van, újraindítani ritkán szoktam. XTU-t még nem használtam, de ránézek. Bármi tipped/tippetek van még optimalizálás céljából, akkor nyugodtan dobjátok be.Apropó, pasztázni mennyi idő után érdemes egy ilyen notit? 1-2 év után illik már? Akár 5-10 fok is lehet pluszban T420-ból kiindulva, ha már öreg a paszta.
-
-
genlog
aktív tag
válasz
Tikakukac #108779 üzenetére
Nem ismerem a boltot, és mi a tesójuk?
Szerintem az nem gond, ha első fecskeként drágán adják, megtehetik, illetve alapból drága a bolt - ők ilyenek, én megyek máshova vásárolni. De gondolom itt nem csak erről van szó...Bár ez sem sokkal olcsóbb. Úgy tűnik külföld lesz a nyerő, akárhogyan is nézem.
-
Kube
senior tag
válasz
Tikakukac #108776 üzenetére
Erre gondoltam én is, de korábban nem tűnt fel hogy ez a hármas kombó okozna bármit is. A telepítésének az oka az volt, hogy nem feltétlen tesz elém mindent a gyári Windows updater, és nem akartam, hogy valami driver elmaradás miatt meghaljon a thunderbolt vagy más csatlakozó.
Fogtam kivágtam az ezekkel kapcsolatos alkalmazásokat/szolgáltatásokat hátha ez a gond, de egyelőre semmi.
Viszont ami érdekes, hogy mostanság rendereltem vele videót (igen tudom nem erre való), és hát volt hogy előfordult az intel power manager üres ablak és a folyamatos windows figyelmeztető hang ritmikus előadása. Újraindítás segített csak. Ott is simán lehet, hogy nyitva volt 6 mappa + render, aztán szétpörgette a CPU-t, mondjuk a szoftver furcsa viselkedése nem kéne legyen. Mostanában jött több inteles update is, lehet hogy azok közül okozza valami.
A munkaeszközömre nagy szükség van, nem tudom nélkülözni. A T420-ról is úgy váltottam, hogy az itt volt nálam közben. Így az marad, hogy kukázok valami béna ssd-t, aztán belakom rajta a rendszert, megnézzük mit csinál. A mostanit legyalulni egy darabig biztos nem tudom
-
arcsin
senior tag
válasz
Tikakukac #108760 üzenetére
Jójó, az advanced ügyesek meg maguk kalibrálnak
De, én a sima ügyesekről beszéltem
Viszont egy totál kezdőnek az is mélyebb beállítás ha egy profilt leszed, felrakja, tapsol neki.
Mellesleg elképzelhetőnek tartom hogy más értékeket dob. Mondjunk a thinkvisionhöz volt profil adva a lenovo oldalán, amivel amúgy elégedett vagyok -
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #108729 üzenetére
Anno elég sok fórumtag rendelt megbízhatónak számító német használt gépes bolti forrásból, ha az emlékeim nem csalnak, ez a konkrét gép is a cyberport.de bolttól van és nem volt ismert, hogy multitouch-os érintős konfig, utólag derült csak ki.
A topikból kikeresve a típusszámot: [link], az alapján se derülne ki elsőre: [link]
-
válasz
Tikakukac #108708 üzenetére
Jaja, ne tartsd szóval, csak rosszabb lesz.
Lényeg, hogy letakarítottam. Bár nem ezt építettem vissza, hanem egy combosabb, 3 csöves coolert (nem tudom miben volt eredetileg, talán T61p-ben), és ezzel hang, és hő sincs sok.
De ez a mennyiség (ránézésre MX2 vagy 4 amúgy, tehát nem szar) nagyjából 10 noti CPU-ra lett volna elég. -
válasz
Tikakukac #108679 üzenetére
Most Intel CPU + diszkrét GPU párosról volt szó, ami általában Nvidia-t jelent. Erre te jöttél azzal, hogy erre egy AMD SoC is megfelel. Én meg leírtam, hogy AMD GPU-kat jópár use case egyáltalán nem támogat.
Ne keverjük itt a szart.
"én magam részéről az i7-es dVGA-s gépeket elfelejteném, mert minek" - egy Ryzen-es gépen Nvidia nélkül nem lehet pl Tensorflow-t használni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Tikakukac #108675 üzenetére
"én magam részéről az i7-es dVGA-s gépeket elfelejteném, mert minek. Épp ezt tudja plusz VGA nélkül egy AMD is"
Én is, ha lenne belőlük kínálat is. Eleve ami nem bc az kiesik, a maradéknál meg azért vannak feltételek is. Nem sok,c sak annyi amennyi 4-5 éve még business classnak széámított. Sajnos ezt ma már jelentősen sikerült a gyáűrtóknak alulmúlni, alig van ami pénzt megér. És abban nem nagyon van AMD-s.
-
Rossi
addikt
válasz
Tikakukac #108672 üzenetére
Üdv!
Megtérni tervezek a Thinpad-esek táborába, sok-sok évnyi szemezés után.
Jelenleg egy 8. gen. i7-essel szerelt HP Probook-ot hajtok.
A keret 650k Windows10Pro-val együtt.
10. gen. i7 a legfontosabb kikötés, dedikált VGA jó lenne (40-50 Mb-os pdf tervek nézegetéséhez).
Az informatikusunk mostanában azzal ijesztget, hogy nagyon hullanak az SSD-k, erről mi a véleményetek?
Tudtok ajánlani valamit a fenti paraméterekkel?
X13-at nézegetem, de még nem ástam bele magam a témába mélyen.Előre is köszi!
-
-
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108524 üzenetére
Ismerem a beállítást, köszönöm a megelőlegezett bizalmat. A probléma vele, hogy ha használod is a HDD-t, akkor nem fog aludni. Illetve remek móka, hogy ha túl alacsonyra rakod, állandóan ébresztgetni kell, egyébként meg ugye sokat pörög.
(#108525) FoxiestFox: Az asztali gépemben, vastag hangszigetelő hab mögött már okés egy halk notebook HDD, ott használok egy 1TB-osat olcsó tárolónak (WD Blue). A T420-nál viszont főleg a gyári 7200rpm-es HDD-je az pusztítóan zajos volt, amíg nem repült a masinából, a T430-é ugyanez....
Már amikor felpörgeti a lemezeket kezdődik a baj, a seek hangja már csak megkoronázza az élményt. Ez a pesti nappali zajban is igen zavaró volt, nemhogy este csendben.
Én ezért vetettem fel a külső USB-s HDD házat, szerintem az egy ideális megoldás olcsó nagy tárhelynek. Amíg szükség van rá, használod, aztán pedig csendben van, amíg pihen a szekrényben.
-
HSM
félisten
-
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Tikakukac #108428 üzenetére
> Gondolom nem fért el a sima SD ide sem. ....
> ... mi lesz a ThinkPadok sorsa, ha senkiháziak kezébe kerül.
főleg ha egyes "senkiháziak" 2013-ban Thinkpad-et használtak az SD kártyák sérülékenységének demózására ..
30C3: Exploration and Exploitation of an SD Memory Card
https://youtu.be/r3GDPwIuRKI?t=2785https://techcrunch.com/2013/12/29/sd-cards-arent-as-secure-as-we-think/
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac #108432 üzenetére
Tehát ezek üzleti laptopok Enterprise környezetbe, ahol mindenki SD kártyával rohangál. Nyilván az én példám a "a csavaros", csak tudnám mi...
Az hogy elkezdesz terelni más dolgokra egy dolog, leragadtál 20évvel ezelőtti szinten és ennyi. Berekjuk a "Régen minden jobb volt" örökzöldet, és nem mutatsz egy azonos kategóriás üzleti laptopot SD olvasóval. És ebben a pillantban leszel pont nevetséges, tudod nagyon jól hogy nincs csak hát akkor még a végén nem lenne igazad az meg nem mehet..
-
vicze
félisten
válasz
Tikakukac #108430 üzenetére
15év többezres multinál és életben nem volt szükség 1x se SD kártyára, viszont rohadt nagy igény van minél könnyebb minél nagyobb üzemidejű gépre.
Biztos a cégek igénye rossz a tiedhez képest...Az esetleges tartalom létrehozására kitalált P-ben továbbra is ott van a fullos SD.
Most hogy fullos SD kártyát nem is láttam már vagy 5év megint egy másik kérdés...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Tikakukac #108421 üzenetére
Mondjuk ez pont nem vízálló táffbúk, le is lett oltva a tag a gyártó által, hogy ne hagyja kint az esőben.
Viszont nekem tetszik ez a gép, TP óta először van ilyen hogy meg vagyok győzve egy laptopról. De mondjuk a ~2500 fontos ár nekem már több mint húzós és nem nagyon akar lejjebb menni. -
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Tikakukac #108407 üzenetére
Windows 7 így, hogy nem kap rendszeres updatet, félek tőle. Tudom, hülyeség, de hát na... Nem mellesleg nincs bajom a 8.1-gyel. 3GB RAM benne van. Ledesítést ne várd, ld: előző kommentem editelve.
+A Radeon driver is tökéletesen megy vele.
Edit2: FnCtrl swapnak mondjuk örülnék -
-
-
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108227 üzenetére
Szerinted a VA jobb lesz bármiben? Szvsz
.
Nekem amúgy különösebb bajom nincs velük, pedig kétféle is akad itthon.
Az egyik egy LG, kb mint ez [link] , 1000-es kontraszttal azért nem olyan rossz az a fekete, azt írják róla: "Our new sample now reaches rates of 281 cd/m² and 1007:1 rather than 268 cd/m² and 1110:1 - these minor tolerances can be viewed as normal. Therefore, the quality of the Full HD IPS screen that Lenovo has selected belongs categorically to the premium range, and scores with a decent color reproduction, extremely generous viewing angles, and unrestricted outdoor suitability"
A másik, Innolux panelem is teljesen jó, annak egy verziójáról ezt írják: "The display even manages a better contrast ratio of more than 1,000:1 thanks to the very low black value (0.22 cd/m²), but this is unfortunately all the good news. ... Backlight bleeding was no problem for our review unit, just like PWM. While usable, we would have liked a more powerful background illumination in bright rooms." [link]Egyedül az LG színvisszaadásával nem vagyok elégedett, amúgy teljesen rendben van mindkettő. És nem, nem cserélném egyiket sem VA-ra, még véletlenül sem.
(#108228) vicze1: A probléma, hogy színek telítettsége és a kontraszt piszok gyorsan romlik VA-nál is, ahogy nem pont középről nézed, csak nem olyan feltűnő, mint a TN-nél, de ugyanúgy botrány rossz.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108219 üzenetére
"Ki a tök fog neked minden egyes chiphez kitesztelni egy megfelelő feszültséget?"
Pont ezért mondom, hogy elég lenne konfigurálhatóvá tenni a az Intel CPU-k három turbó paraméterét, mekkora TDP-ig mehet rövid távon, mennyi ideig, és mennyi lehet a max hosszútávú TDP. Mondjuk ha a felső korlát a gyári érték (sőt, hivatalosan is 8W-ig csökkenthető, az lehetne az alsó limit), akkor máris el sem tudod rontani, a CPU marad mindig a garantáltan stabil gyári működés keretein belül, és kedvedre szabályozhatnád, ha már nem sikerült normális halk hűtést rakni a gépbe, akkor mennyire üvöltsön terhelés alatt.(#108220) vicze1: A csúszkával nekem az abajom, vagy nem ér sokat, vagy brutálisan megfogja a teljesítményt. Az XTU+power limit piszkálás nálam sokkal hatékonyabb eszköznek bizonyult, hogy a takarékosság ne menjen túlzottan a sebesség rovására.
-
peti_s
addikt
válasz
Tikakukac #108219 üzenetére
Magának a CPU gyártónak kéne olyan "VID"-et beállítania, ha már itt tartunk.
Ez olyan dolog, hogy amíg nem tudod, hogy ez amúgy halkabb, kevesebbet fogyasztó, tartósabb is lehet, addig nincs rá "igény".
Amint megtapasztalod, utána már hiányzik ha nem tudod beállítani.Korábban dolgoztam kicsit IT-ben, én mindig beállítottam.
(#108220) vicze1, hát kicsit elkanyarodtunk a témától, röviden akár notebook, akár PC gyakran a CPU több feszültséggel üzemel egy bizonyos órajelen, mint szükséges lenne.
Ez többletfogyasztást, többlet melegedést, rövidebb élettartamot okoz. Nyilván jó lenne éppen emiatt, ha rendesen lehetne ezt beállítani.
No mindegy, álmodozni mindig lehet.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108208 üzenetére
Desktop gépen is lehetne, hogy ők beállítják, és neked nuku opció. Csak ott ezzel nem rúgnál labdába...
Notebookba sem lenne nagy dolog szerkeszthető opcióvá tenni ezt a pár dolgot, főleg, hogy alapjaiban tudja megváltoztatni az akkus üzemidőt, és a felhasználói élményt... -
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108205 üzenetére
"A nép 99%-a úgyis totál hülye hozzá"
Ez nem egy jó hozzáállás.Így ugyanis mondjuk egy IT-s sem fogja tudni beállítani a kollégának. Érdekes, hogy egy normális asztali gépen (~középkategóriától) pontosan be tudod állítani, grafikus felületen a ventilátor görbéjét, pontosan meg tudod adni a különböző turbó paramétereket (BIOS de akár OS alól is), ehhez képest egy horrordrága üzleti laptopban annyi a BIOS, hogy be tudod állítani kb. az órát és a BOOT sorrendet.
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #108202 üzenetére
A szomorú szerintem az, hogy nincs egy egyszerű, felhasználóbarát módszer ezt a három alapvető turbó paramétert állítani (PL1, PL2, TAU), így pedig eléggé szétturbózzák magukat.
Nekem se tetszik, hogy ilyen faék egyszerűségű, működést alapvetően befolyásoló paraméterek sem állíthatóak BIOS alól, de sajnos ez a helyzet.
Így energiasémát kell hekkelni, hogy ne legyen elrejtve a max turbó limit, meg én pl. kínomban XTU-t használok, megoldani egy olyan proglémát, aminek léteznie sem lenne szabad. Hát ez van.Arról meg már nem is mondog inkább semmit, amikor a T480s 15W limitje pl. egy alvásból ébredés után 44W-ra bugzik, amitől a gép a pokol tüzével kezd izzani kb, és sugárhajtású repülő hangjával működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest