Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Mármint a kinyitást-lecsukást csinálta a helyi srác?
[link]Egyébként az ex-T410s-edet most tavasszal a következő tulaja elhozta hozzám javítani (amíg nem került a kezembe, addig nem tudtam, hogy a Te ex-géped és hogy ez az érintős változat, amihez kb. nem kapható cserealkatrész használtan se, nem úgy, mint a "normál" T410s-hez).
Nem vagyok ugyan hivatásos szervizes, de nem tartom magam sem rutintalannak, sem ügyetlennek, de az a konkrét gép így, alkatrészhiánnyal együtt halmazati katasztrófa volt sajnos: a jobb oldali zsanérja törött volt, valamint már kiszakadtak belül a zsanért rögzítő csavarmenetek is a fedlap belsejéről és ráadásul a törött zsanér elkezdte belülről szétrepeszteni a kijelző fedlapot is.
Sok mindent nem lehetett vele kezdeni, sűrűn káromkodtam, amikor felmértem az állapotot és a cserealkatrészek beszerezhetetlenségét. -
Tikakukac
titán
Igen, ismerős szitu, telefonos dolgokat ezért is passzolom le és mindig milyen jól teszem

Ha olyan a gép sokat nem lehet kezdeni vele, emlékeim mélyén az a Z500 van, amire a teljes boltlánc kategorikusan megtiltotta a bővítéseket, mert nem volt szervizes, aki baseplate körbetörés nélkül szét tudta volna szedni, csavar meg 2 darab volt benne összesen. Senki. Pedig voltak olyan szakik, akik azóta tolták a szakmát, amennyi idős én voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sok mindent nem lehetett vele kezdeni, sűrűn káromkodtam, amikor felmértem az állapotot és a cserealkatrészek beszerezhetetlenségét.