- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
genlog #108797 üzenetére
Nem mernék típuscsaládokra menni, túl sok gép.
Ehhez tényleg tartós tesztek kellenek, egy tesztgép 1 hét, optimális esetben 2 hétig van kint, ha mákod van akkor több hét is lehet, de ez ritka, főleg ha sajtós a laptop, mert azt végig kell küldeni az egyes lapokon meg youtubereken is már, sok, na. Ha valami nagyon gatya az azért kijön ennyi idő alatt is.
Minden gyártó minden gépének van valami kínja. Van ami enyhe van ami erősebb. Én nem vagyok a saját használósomnál fetisiszta, cserélgetem a márkákat is ide-oda, általános, hogy a minőség az megy lentebb, a feature lista az egekben, a user meg néz ki a fejéből.
Céges flottások meg a szerviz körül legyeskeskedők nomeg a nagyobb kisker hálózatosok tudnak ilyenekben segíteni ha van konkrét kérdés, ők azért látják mi a buli. Én magamnak kb. úgy veszek gépet, hogy van igénylista, az kb. kiad egy gépsort, abból leszedem azokat, amik potenciális betegágyak a maradékot megveszem, használom és a legjobb nyer a többit eladom. Ez van. Vagy, mint az x230 lett, hogy olyan árban vettem, ami rablás volt, aztán most olyan melóm van, hogy dokkon van 90%-ban, nem nagyon érdekel mi ad a monitorhoz jelet
-
vicze
félisten
válasz
genlog #108797 üzenetére
Ez a gép megegyezik a P-vel 3kg, ugyanaz mint a P15.
Csak olcsósításnak tudom elképzelni, mert a GeForce olcsóbb mint a Quadro, de van már Studio Driver, így gyakorlatban használható ugyanarra mint a Quadro."ódákat zeng az AMD-ről, miközben - állítólag - bugosak a firmwearek, driverek - ilyenek nem tudnak tesztelni hónapokon át."
Pontosan milyen bugot nem vettem észre az 1 hónapja használt AMD-s Thinkpeden? -
-
Tikakukac
titán
válasz
genlog #108792 üzenetére
Ja, ott belefér. Elnézést.
Céges otthoni flotta Ford volt 1 évig, aztán gyorsan vissza is adták, mert tarthatatlanul sok volt a gariban állás. Megkérdeztem a munkafelvevőt egyszer: amúgy nem ultra cikis, hogy autók néha még javítások után sem bírják a kaput elhagyni? Ah nem, ez elég sűrűn előfordul. És ott áll egy ember, aki elvben már kb. mindent hallott, de tényleg mindent és nem bírtam reagálni.
-
Kube
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz
genlog #108780 üzenetére
Kéz a kézben jár velük a másik bolt is, onnan tudod melyik az, hogy ha keresel gépeket akkor vagy lesz 20 boltban az adott masina vagy 2-ben árukeresőn
Ők azok, akiknél simán magyar billel kapod, teljes magyar garival azokat a cuccokat is, amik amúgy cseh meg szlovák piacosakJahj, bele se menjünk, mondom, könyvet tudnék már írni a privátban kapott sztorikból meg az általam megéltekből.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
genlog #108665 üzenetére
> 1. Magyarországon a T15 magyarnyelvű
> és világítós billentyűzettel kapható?
Googlizva látszik, hogy már itthon is elérhető ;
a bill-re rá kell kérdezni a cégnél.
de mivel " 36 hónapos hivatalos magyar gyártói garancia" -t irnak
"szerintem" magyar lesz a bill-is.
( de az a biztos, ha rákérdezel )
Én most pont 8 db T15-ös konfigot látok ..És a cég szerepel ezen a listán
https://www.lenovo.com/hu/hu/wtb/
( hint: sugárzik )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest