Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz vicze #108431 üzenetére

Na kezdjük megint. Oké, nyomjuk.

A 15 év többezres multi milyen embereket foglalkoztatott? Olyanokat, akiknek az SD kártya egy rasszista kifejezést juttat először eszükbe? Protip: igen, bármennyire is kegyetlen lesz a valóság, van ezen kívül is élet. Sőt, olyat mondok, megbolondulsz: vannak olyan agyament idióta marketingesek, akik szintén nem tudják ez micsoda, viszont képesek anyagokat arra építeni, hogy x és y géppel micsoda fotófeldolgozások lesznek és bárhol és bármikor ;] ;] ;] Istenem, mikor jött az új Pro és az volt a válasz, hogy dugjátok be az USB-t a gépekbe :DDD

viszont rohadt nagy igény van minél könnyebb minél nagyobb üzemidejű gépre

Unnncsssiiiii. Ez megint hogyan kapcsolódik a felvetésemhez? 3.5mm jack nem fér el a telón, mert oda is akku kerül. Nos, a paraszt megcsinálta utólag totálisan működőre a telót jack csatival egy hotelszobában. Elfért? El. Lett ott akku? Nem. Már megint hazudtunk? Ó bizony, mint mindig. Ha befaragom az SD-t erre a rohadt gépre kifizeted nekem a vasat? Úriember biztosra nem fogad, vigyázz.

Biztos a cégek igénye rossz a tiedhez képest...

Nem. A te példád volt szimplán jól húzható erre a témára egy ügyes csavarral átkötve :B Elvigyelek olyan multihoz, ahol pedig eléggé szokott kelleni? Ha már jól tekerjük.

Az esetleges tartalom létrehozására kitalált P-ben továbbra is ott van a fullos SD.

Ja igen. Most ha már szeretnél Lr-t tolni, akkor vegyél P-t. Mert abban van teljes SD slot. Nem fáj ezt így olvasni is? Nekem nagyon.

Most hogy fullos SD kártyát nem is láttam már vagy 5év megint egy másik kérdés...

Így egyébként értem. Ilyen alapon szerintem lelőhetjük az összes portot hdmi és 2 darab USB-n kívül. Nálunk meg a többi nem kell. Akkor most ez ilyen kukiverseny lesz? :P

Új hozzászólás Aktív témák