- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #126688 üzenetére
Mire kiírtam megtaláltam a megoldást TPmiddle issue-k között, hátha másnak is jól jön:
1. Rendszerbeállításban középső gombot kattintásra kell állítani
2. X-Mouse Button Control-ban Middle Button: Change movement to Scroll
3. Fenti konfigurációjában Default action: Middle Click
(4.) Saját ikonra cseréli a kurzort scroll közben, akit ez zavar (mint engem): Settings - Pointer - Change cursor when using Movement to Scroll pipa kiÍgy már ugyanazt csinálja mint a régi TPmiddle
-
donjohnson
addikt
válasz
tonyrulez #122276 üzenetére
furcsa.
próbáld ki ezt a lenovo-s leírást: Fix Hibernate, Fast Startup missing or not showing in Power Options - Windows 10
és utána meg kiszedni a pipát onnan. -
-
törölt tag
válasz
tonyrulez #100079 üzenetére
Azt tudod, hogy létezik külön dokkoló X220/X230-hoz?
DVD-író, 4 db USB 2.0, VGA, DisplayPort, LAN, mikrofon, fülgallgató
ThinkPad Ultrabase Series 3
https://support.lenovo.com/hu/hu/solutions/pd010992 -
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
tonyrulez #99757 üzenetére
Szerintem ezek a 8-12 órák az X220-ra eltúlzott üzemidő adatok, a valós üzemidő nagyon függ attól, hogy mit csinálsz a géppel.
-idle-ben olvasgatsz, nincs számításigényes alkalmazás csak pillanatnyi terhelések vagy valami folyamatosan terheli a procit
-wifi vagy 3G/4G modem van használatban
-kijelző típus (TN/IPS) és a használt fényerőÉn sok új 6 cellás akkut elhasználtam már X220-ban, Win7, kis terhelés, outlook levelezés, wifi böngészés, közepes fényerő, SSD, és Power Manager - "Automatically optimize for battery lifespan" azaz nem 100%-os akku feltöltés mellett, egy új 6 cellás akku kb. 3,5-5 órát bírja nálam.
Érdemes persze megnézni, hogy mennyit fogyaszt idle-ben a géped, nem-e terheli valamilyen alkalmazás folyamatosan a háttérben a processzort.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
tonyrulez #93869 üzenetére
Lennél olyan kedves és segítenél hogy hogyan kell ezt alkalmazni mert nem tudom, amit küldtél linket onnan letöltöttem egy thiklight.exe és hogyan tovább, sajnos az angol tudásom sem nagy
de amúgy nem lehet egyáltalán át rakni másik billentyűre? az lenne a legtutibb
-
azbest
félisten
válasz
tonyrulez #93720 üzenetére
ha rájössz, nekem is szólj, t430-cal hasonlót tapasztalok [link]
A 1703 update telepítése nálam pár hete volt, talán azóta gyakoribb. Az előzővel is mintha 2 havonta egyszer megesett volna, de nem heti szinten. Általában csak az tűnt fel, hogy reggelre nem ment a gép. De múltkor épp filmet néztem, amikor kivágta alólam.
De most munka miatt legtöbbet ubuntut használok, egyre jobban átszokom már szabadidőben is rá. Ott nem volt egyszer sem indokolatlan kikapcsolás, hibernálás.
-
tonyrulez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest