Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
lesz egy hülye kérdésem
ugye van egy t400-as laptop. Ebbe benne van egy 3g/gps kártya. Müködik is. Kikapom a sim kártyát a telefonbol beteszem ide és voilá megy is a net. Mondjuk van 1 GB adat ugymond ingyen 1 honapba
olyan progi nincs véletlenül amivel ha telefonálni kell vagy sms-t kapnom ne kellejen visszateni a kártyát a telefonba?? nem kifejezetten lenovo specialitás aláirom, csak agyaltam azon hogy ugye a laptopon minden megvan igy akár telefonálhatnák azon is ha lenne erre alkalmas program
Tudom ez hülye kérdés, no de ha van rá lehetőség és ezt valaki tudja miért ne kérdezzem meg
A másik bajom hogy a sim kodott mikor beteszem a kártyát ebbe a kütyübe mindig elfelejti. Ezt nem lehet valahogy rögziteni?
Amugy elég jol müködik a gps része is , meg a mobilnet része is, igy nekem eddig szupi amire kell arra tökéletes ez a laptop
még egy hülye kérdés
ugye ezen nincs ujjlenyomatolvaso a külső részen. valahogy nem lehet ezt valahogy megoldani?? A blutyutot is megoldottam. és müködik. Naivan gondolkodva olyan burkolatott szerzek amin rajta van és naivan gondolkodva csak be lehet tenni ilyen kártyát ami kezeli
a többi meg ugye szoftver kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
a többi meg ugye szoftver kérdése