- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
T400s-el akadtak túlmelegedési gondok. Kétszer már lekapcsolt, illetve még filmnézés közben is elkezdett szaggatni. Ki lett fújkálva a hűtő, azóta lekapcsolás nem volt, de Aida-s stressz teszten 90fok körülre felment hűvös szobában. Öcsém gépe, annyira nem vagyok képben vele, hogy korábban mennyire melegedett, de ennyire szerintem biztos, hogy nem. Proci C2D SP9400 van benne.
Azt mondtam neki, hogy első körben sűrített levegővel csapassa majd ki rendesen, ill. lehet újra kellene pasztázni. Nekem jobb ötletem nincs.
Elméletileg még garis, csak ugye nem szívesen nélkülözi. Persze a vége valószínűleg ez lesz.
Csak érdekelne, hogy szerintetek mi okozhatja, vagy volt-e már ilyen probléma valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest