- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnisz80
lelkes újonc
Leírom még egyszer.
Nem szinkronizált az óra az amazfit bittel. Töröltem az párosítást de az óra ugyanúgy működik viszont nem tudom újból párosítani mert nem látja egy alkalmazás sem. Az órából meg eltűnt pár hete a beállítások menü ahol vissza tudnám alaphelyzetbe állítani a készüléket.
-
gyuri2008
veterán
-
KPistike
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből.
Az a helyzet, hogy mogorva, szenilis vénember vagyok már
, tehát x86_64 alapú eszközt használok fizikai billentyűzettel e célra.
(Nem röhög!
Sír!
)
Viszont Aki regisztrált tag az oldalon, azt hiszem, meg tudja tenni, bár nekem Notify & Fittness-ben rémlik, hogy bejelentkeztetett amazfitwatchfaces.com-ra. -
RpPRO
őstag
[link] 37. mp-nél már látod, hova kell berakni az xy.bint. Némi átnevezés játékkal megoldható.
Vagy itt van ez: [link] 3:12-től. Először ájfónra mutatja meg a videó elején használt AmazTools appal, ha androidod van, akkor az összefoglalóban is említett Gadgetbridge-et használja.
mgTerminator: nekem hasznos a pulzus, az alsó sor kevésbé.
-
RpPRO
őstag
1. amazfit bip és core watchface-ben találsz egy szimpatikus óraképet.
2. letöltés-re böksz, akkor dobja fel az általad linkelt ablakot. Ekkor már berakta a témát a Mi Fit megfeleő helyére.
3 megnyitod a Mi Fitet, helyi témák közül alkalmazod, amit választottál.Nálam így néz ki normális fordítással, nem értem, a tiéd miért olyan: [kép]
mgTerminator: gondolhatod, az a kalória kijelző mennyire pontos.
-
szpali
addikt
Állítólag csak azért frissült, mert ki lettek b@szba a play áruházból és hirtelen kellett intézkedni
-
gekkoXT
senior tag
Wow. Elég erős stílus és szerintem indokolatlan. És ha még 10-en csodálkoznak rá a jelenségre és kérdeznek rá, akkor mi van? Van valami ilyen szabály, hogy véletlenül sem szabad duplán rákérdezni valamire? Az még ok , hogy szólsz, hogy keressen vissza, de nem túl jófejség arrogánsnak lenni itt. (gondolom ezen meg majd megsértődsz és kioktatsz, hogy mit szólok én be)
-
toto0569
addikt
Az enyémen mindig felhő mögül kukucskáló nap van amiből néha esik az eső is ,de este is ugyan ezt mutatja,pedig olyankor már nem süthet a nap...
Szerintem is csak dizájn.Elég ha a hőmérsékletet mutatja.internetezoo
ekem még új az óra ,de a Notify-ben szerintem lehet választani az adatszolgáltatók közül.(4)
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Az órámról eltűnt a beállítások a menüből illetve ezzel egy időbben megjelent az alipay. A megjelenítési beállításoknál sikerült elérnem hogy a Beállítások ne a rejtett mezőben legyen, de ez is csak sokadik telefon és MiFit újraindítás után volt lehetséges. Tudtok erre esetleg valami megoldást?
Bárhogy rendezem azt írja rendezés sikertelen.
Köszi előre is!
-
gyemipapa
senior tag
A "teljesen felesleges" meglehetősen szubjektív megitélés.
Persze, hogy milyen hónapot írunk pl. az ugye nem felesleges, mert amúgy nem tudnánk.
Sok számlapon még az évszám is rajta van.
Számomra pl. a pulzus kijelzése "teljesen felesleges", mert egyrészt pontatlan, másrészt nem sportolok. -
Upo
addikt
Igen, akkor amikor még nem volt ez a bt számlap csere, akkor csak úgy lehetett változtatni hogy a firmware-ben levő 9 számlapot kellett cserélni (később lett 10), a python scriptekkel legyártani a taknyolt firmware-t, gadgetbridge-el elindítani a frissítést, aztán imádkozni hogy ne legyen fekete képernyős.
De ezek szerint nem nézted át a linkeket amit küldtem.
Mondjuk ahogy kiveszem, szerintem inkább ne fogj bele. Bár ha össze tudod állítani a linuxos környezetet ami kell hozzá, akkor miért is ne.
Ha meg nem az órán a Settings-Watchface alatti beépített gyári számlapok cseréjére gondoltál, akkor tényleg én nem értem. -
Upo
addikt
Nincs változás, szerintem még mindig lehet cserélni.
Bár azért tutira nem mondanám, mert amióta bekerült a szoftveresen frissíthető számlap támogatás (amikor én vettem az órát akkor ezt még nem tudta), azóta szerintem senki nem foglalkozik vele a kockázatai miatt. Elég egyet hibázni, ha az flasheled akkor nincs visszaút, nem tudsz mit csinálni a nem bootoló órával, nincs vezetékes csatlakozási lehetőség a helyreállításhoz.
A régi firmware-ekhez van tool amivel ki. és becsomagolható, módosíthatók a gyári számlapok, annak idején még abban a formátumban levő számlapokhoz voltak gyűjtemények is (res), de az egyszerű számlapcsere lehetősége ezt eléggé kinyírta. Itt még talán találsz párat, és a szoftvert is: [link] De nem tudom hogy a mostani res-t mennyire kezeli jól, azért a 0.8.x.x firmware verzió óta voltak változások, akkoriban nem volt se font se számlap csere lehetőség, azokat azóta fejlesztették bele. Mondjuk a más nyelvre fordítások is így készülnek, többek között a magyarított menüs firmware is,
Leírások itt: [link]
De nem én mondtam hogy állj neki, ha ráküldöd az általad módosított firmware-t és fekete marad az óra, semmi közöm hozzá! -
KPistike
aktív tag
Üdv!
A cserében sokat segít az Amazfit Bip & Cor Watchfaces alkalmazás. Egy hátránya, hogy kéri betöltés után, hogy válassz zászlót, és nem hozza a magyart - holott a forrásnál elég sok van belőlük, hála a fórumtársainknak
.
Még a november 9-i vásárlás előtt sok óraképet töltöttem le Mike76, Dexter86 (többek közt e fórumon jelzett) óraképei közül, majd találtam egy igazán tetszőt egy orosz srác alkotásaként. A magyar óraképek egyikéből kivettem, s átszíneztem a naptári napok képeit, majd a kifejtett orosz óraképbe másoltam azokon a neveken, ahogy ő tárolta a cirill betűs neveket. Mindezt az offline szerkesztővel. Az eredményt becsomagoltam Sajatwatchface.bin névre, felmásoltam a telefon Downloads mappájába, és a linkelt programmal cseréltem az Mifit által listázott egyik óraképére. Ezután Mifit-ben feltöltöttem az órába.Szerk.: Fentebb / lentebb (Ki hogy listázza a fórumot) többen is jelezték, hogy bármilyen .bin néven tárolt órakép tárolható és kezelhető, már nincs szükség átnevezgetésre.
-
Victoryus
addikt
Angol leírás alapján csináltam, topic összefoglalóban benne van. Xda.com
A bin fájlt kell kibontani, szerkeszteni a képeket, elhelyezkedést majd visszacsomagolni bin fájlba. Nézd meg valamelyik online szerkesztőt, én is azzal raktam össze ami nekem tetszett. Úgy könnyebb átlátni mi mit csinál. Ezen az első kreálmányon is van még mit csiszolni, a mutatók csúnyák.
U.i: a bin fájlt ugyanazzal a progival tudod összerakni, amivel szétszedted. Pár képet hiányol, 200-300 közötti számozott képek, azok is ott vannak az xda-n linkelve. Jó az a tutorial. Vicces lenne ha én írnék róla, 2 napja van meg az óra, 4 órája kezdtem az első témázgatást. -
Kroni1
veterán
Pont ez a lényeg! Nem mindig alszom el ugyanakkor, viszont ha esetleg ez a kütyü jól tudná belőni a REM fázisokat amik 90 percesek akkor sokkal jobb a szervezetnek kicsit korábban de a fázis végén ébredni, mint mondjuk időben de a közepén!
Biztos volt neked már olyan, hogy keveset aludtál és pihenten ébredtél meg fordítva is.. Na annak ehhez is lehet köze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest