- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vito555
tag
Sziasztok.
A páromnak van egy Amazfit Bip..Telefoncsere után megvette a Notify for Amazfit pro alkalmazást.
Van valami megoldás arra hogy Mi fitt fiókból vagy az alkalmazásból átkerüljenek a régi edzés és mérési adatok a Notifyba?
Előre is köszönöm. -
vito555
tag
Sziasztok!
Letöröltem a telefonról a Mi Fit és MI Bandage alkalmazást...újra tettem,és a mi fit -et nem tudom párosítani az órával.Visszaolvasva már regisztráltam új accountot,töröltem webes felületen,sokszor újra indítottam a telefont és semmi.Kérlek valaki mondjon már valami okosat mert már majdnem széttapostam az órát.Nem az enyém a feleségemé nem tudom mi mikor frissül rajta,látom az ali play vagy mi lett a setting helyett.1 db program kellene akár fizetős is amin a hívások,üzenetek normálisan kijeleznek...semmi fitness.
Előre is köszönömüdv:vito555
-
vito555
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene...miért van az hogy szeretnék betűkészletet cserélni és sem a totalcomander sem az ES File Explorer küldés alkalmával nem látja a Gadgetbridge FW/App installer opciót?
A leírás és videó szerint csinálom és semmi.A legelső beüzemelésnél simán ment.Előre is köszönöm.
-
vito555
tag
Sziasztok!
Ez a Tools & Amazfit app megoldás önmagában az ékezetes karakterekre és a hívószám kijelzésre?
Próbáltam az összefoglalóban lévő lehetőségeket,de nem volt tökéletes.Biztos én rontottam el valamit mert gondolom működik másnál,de jó lenne egyetlen program ami megoldaná.Nem kell semmi fitness semmi aktivitás csak a jelzések /telefon,üzenet,messenger./munka közben lenne csak használva.Előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest