Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
válasz
gyemipapa #8681 üzenetére
Tegnap én is írtam már, hogy felületen semmi újat nem tapasztalok, valószínű a gépház alatt történtek finomítások. Rengeteg app frissül hetente akár többször is és sokszor "külsőre" nem látható semmi. A programozók vélhetően tudják a dolgukat, Ők látnak bele a részletekbe, a kulisszák mögé.
-
vidra1221
tag
Mai nap vettem észre, hogy az óra menüjébe megjelent az Alipay, namármost ezzel egyidőben eltűnt a setting menü. Csak Mifittem volt eddig is, nem piszkáltam rajta semmit. Amire gyanakszom, hogy a napokban volt valami mifit frissítés de, meg új adat felhasználói feltétel elfogadói lóf@sz,talán ott akkor zavart be valami. Egyenlőre nem tudom eltüntetni Alipay-t és vissza settinget. Ötlet, javaslat?
Kösz! -
vidra1221
tag
Valami már van, elindult, de még nem kerek a történet. Valószínű még teszt fázis az oldal, csak valamiért kijutott a nagyközönség felé, mert alig kapható valami, meg ha rámegyek a kezdőlap menüre akkor a "coming soon " felirat van továbbra is.
-
vidra1221
tag
Az Amazfit Bip pulzusmérését nem nyugalmi esetekben sok kritika éri/érte ugye. A Mi Band 2-hoz (esetleg band 3-hoz) képest más szenzor lehet benne vagy minden mostani Xiaomi (vagy hozzá köthető) óra, karkötő egy pulzusmérő szenzort használ?
-
vidra1221
tag
Hoppszi! Ezt tudtátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest