- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Tudom, hogy nincs beleszólásom, de mint amatőr ezt a hsz-t végigkövetve, és mindent beállítva most működik az értesítés (tartalommal), a hívás + névkijelzés + némítás (ignore) + elutasítás gombok, vagyis kb minden, ami fontos. Megvettem 699-ért a MiBandage-t, ennyi még belefért. Szóval hogy ez a hsz ne kallódjon el, hogy a többi leendő tulajnak is hasonlóan könnyű dolga legyen, nem lehetne az összefoglalóba belerakni valahova? Nem tudom a többieknek mi a véleménye erről
-
gyemipapa
senior tag
Nem is értem ezt a "magyarítás" kérdést, tényleg 6-8 angol szó jelent több embernek is problémát?
Elvileg szavak nélkül, már csak a piktogramok is elegendőek lennének szerintem, azt még meg is érteném, ha valaki csak a menü neveket egyszerűen törölni akarná, mert hogy igazából feleslegesek.
Egy fogaskerék, egy napocska, egy ébresztőóra több, mint beszédes önmagában is, nem?.
Mindig is irigyeltem azokat, akiknek annyi rengeteg szabadidejük van, hogy ilyesmire sok-sok órát tudnak és képesek rááldozni, közben adott esetben saját maguknak is kudarcélményt okozni.
De nem is kell nekem mindent értenem.... -
Jorgos01
tag
válasz
gyuri2008 #4712 üzenetére
Nekem ne mond. Már tele van a t@k@m az egésszel.
Délelőtt már kiborított a "magyarítás".
Most elkezdtem megint a miui fórum alapján a 3.4.2 verzióval. Most addig jutottam, hogy próbálok bejelentkezni a MiFit-be, de már ez sem sikerül.
Megpróbáltam ismét a MiFit Play-es verzióját és mit ad isten azzal sikerül.
Szerintem én egyelőre hagyom ezt a "magyarítást".Bocsi, de nem tudok segíteni.
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
himpulator #4672 üzenetére
Köszi, kipróbáltam volna, ha hagyja magát leválasztani.
Rányomok a leválasztásra, beindul az "adatok szinkronizálása" homokóra és nem történik semmi. (net, bluetooth be van kapcsolva)
Mit csinálok rosszul? -
motm70
csendes tag
válasz
gyuri2008 #4712 üzenetére
Szia, nálam a következő "bug" van:
androidról töltöm fel neki a magyar bold fontokat, el is végzi szépen a gadgetbridge-vel, utána leállítom az appot, kilépek belőle, Mifit-ből is kijelentkezem, BT kikapcs.
Visszacsatlakoztatom az iphone-omra, mivel az az elsődleges telefonom és ugyanezt csinálja - "Betűtípusok frissítése" majd visszaállnak a régi gyári fontok -
rotkeroknatk
csendes tag
Van még egy megoldás, fel kell tenni az azonos számú verziót, és letiltani a frissítést a Play-en.
Azt olvastam, hogy talán vasárnapra meglesz a magyarítás a 3.4.4-hez is, akkor ezt egyszerű lesz megoldani
Én így hasznlom a 3.4.2 megjelenése óta, és nem tapasztaltam problémát. -
Jorgos01
tag
Azzal kezdtem, hogy azt a linket akartam megnézni, ahhoz viszont regisztrálni kell.
Próbáltam regisztrálni, már két email címmel is, de nem jött aktiváló email.
Ezért maradtam az összefoglalóban szereplő leíráshoz.Most újra próbálkozom a regisztrációval és sikerült.
És mit látok:
"Magyarítás után a csomagban lévő Mi Fit appot telepítsd fel megint, ne azt ami a Play Storeban van. Ez nem frissít és így nem írja felül a firmwaret."
Egyébként mindenkinek köszönöm.
Ha ez szerepel az összefoglalóban, akkor egy félnapot megspóroltam volna.
Csatlakozom az összefoglalót javítani kérők táborához.
Köszi.
Este ismét nekifogok a magyarításhoz, ha elakadok nyugodtan lehet "szájbarágósan" segíteni. És ha az nem okoskodás lesz, akkor nem fogok megsértődni.
-
somez
tag
válasz
eladogeppc #4697 üzenetére
Apósom órája is ezt csinálja. Elvileg a magyarítós csomagban lévő moddolt Mi Fit app az oka.
-
Jorgos01
tag
A leírásban az szerepelt, hogy:
"Visszatehetsz minden appot, amit eddig használtál. (Mi Fitet csak újat!)"
Ne, ezért töltöttem le én a Playről a MiFit-et, mert gondolom annál frissebb nincs.
Valaki, aki igazán ért hozzá megmondhatná a tutit.
Egy délelőttöm már rá ment a magyarításra (fölöslegesen) és ha még egyszer neki futok nem szeretnék újabb hibát elkövetni.Köszi.
-
farena
tag
válasz
Jorgos01 #4693 üzenetére
Magyarítás után a csomagban lévő Mi Fit appot telepítsd fel megint, ne azt ami a Play Storeban van. Ez nem frissít és így nem írja felül a firmwaret.
Nem tudom, hogy a moddolt MiFit-tel mit csinál. Magyar mard?
A MIUI fórumon azt olvastam, hogy talán vasárnap lesz új magyaritott MiFit.
-
Jorgos01
tag
válasz
rotkeroknatk #4695 üzenetére
Akkor, hogy lehet az, hogy a héten, kedden, "farena" kollégának a leírás alapján mégis sikerült.
Hajlok arra, hogy én bénáztam el valamit.Vagy, akkor leírnád az összefoglalóban szereplő részletességgel, hogy hogyan csináljam, hogy a végén magyar is maradjon a Bip.
Köszi.
-
kissady
tag
Frissült a Mi Bandage alkalmazás, javítva a híváskor hibás rezgés.
-
Dr.NX
addikt
válasz
bexinho23 #4685 üzenetére
Szerintem a fizetős Notify and Fitness-szel meg lehet oldani.
Esetleg próbáld ki ezt:
https://support.strava.com/hc/en-us/community/posts/360000145224-Sync-Amazfit-Bip-to-Strava
Először sync-eled Strava-val, amit összekapcsolsz az Endomondoval.
https://www.fitnesssyncer.com/
https://tapiriik.com/ -
Jorgos01
tag
Sziasztok!
Magyarítanám a készüléket és itt járok:
"- Fájlkezelőben (pl. ES Explorer) keresd meg a "bip" mappát és bökj a .fw fájlra"
Ekkor a következőt írja ki a telefon:
FW/Alkalmazás telepítő
Csatlakozás az eszközhöz: csatlakozás.
DE nem történik semmi.Úgy érzem, hogy valami nem jó.
Az előző pontnál: "Indítsd el a Gadgetbridge appot és párosítsd az órával", is azt írja ki a Gadgetbrigde, hogy Csatlakozás és nem azt, hogy csatlakoztatva, de az órán "connected" a jelzés.
Mit csináljak? Köszi.
-
kissady
tag
Bip-et használom mikor rollerrel jövök melóba. A Mi Home app kiírja az aktuális sebességet, volt hogy 28 km/h végsebességem is volt hosszabb távon, viszont a BIP-nél a MI FIT a max sebességet mindig 24 km/h-nak hozza. Kerékpározás van kiválasztva, mint aktivitás. Ezek szerint kerékpárral nem lehet gyorsabban menni, mint 24?
-
bexinho23
őstag
Mintha én írtam volna ezt a hsz-t.
Én is miband2ről váltottam, és többek közt az elhalványult kijelző is szerepet játszott a váltásban. Na meg a bip-nek köszönhetően nem kell a telefonnal a bicós útvonalat rögzítenem. De jó lenne, ha még megélném, hogy a bip-es rögzített útvonalakat egyszerűen át tudnám tenni az endomondo-ba. Most módosított Mifit-et kell használnom, ráadásul a 10-12 átvitt adatból 2-3 tök más, mint ami rögzítve lett a Mifit-ben. pl. max sebesség, szintmagasság...
-
bexinho23
őstag
válasz
bexinho23 #4680 üzenetére
Na... csak jól emlékeztem. Nem voltak "?" karakterek korábban, normálisan jelentek meg az értesítések. Csak ékezetek nem voltak, de az eddig sem zavart ezekszerint.
Boresz korábbi leírása szerint beálíltottam a Mi Bandage appot:
Szia!
Mi Fit + Mi Bandage estén:
Mi Fit/Profil/Amazfit Bip:
- bejövő hívás,bejövő sms, alkalmazás értesítések letiltása.Mi Bandage:
- beállítás/hívás: engedélyezés
- beállítások/szöveg megjelenítés: ha van magyar betűtípus telepítve transzliteráció kikapcsolása, ha nincs akkor be
- beállítások/nyelv/Amazfit bip: ha van magyar firmware telepítve akkor nincs beállítás (Mi Fit kezelje), ha nincs akkor EnglishÉrtesítések szövegének megjelenítése (az előre definiált csak ikont jelenít meg):
értesítés/egyéni értesítés: új csoport létrehozása
- ikon kiválasztása
- üzenet címének (cím) és vagy a tartalmának (tartalom) beállítása, mentés
- a kártyán jobb oldalt a ‘+’ jel (3 pont alatt) megnyomása
- applikáció kiválasztásaEgyszerre csak 1 app legyen telepítve a MI Fit mellett, ha több is van összeakadhatnak.
Ha nem működik, egy telefon újraindítás próbálj meg. -
vince
őstag
Ezt szerintem nem ide akartad
Hogy on is legyek, szűk egy hete van meg a Bipem, egy Mi Band 2-t váltott, nagyon elégedett vagyok vele. Öröm ránézni a kijelzőjére (a váltás oka első sorban az elhalványult Band kijelző, kültérben már felhős idő esetén sem volt olvasható), sokkal informatívabban jelez, örülök, hogy váltottam
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok! Valakinek nincs egy felesleges Firebird szettje wizzardra, aki már megunta a játékot?
Nem seasonban nyomom. -
bexinho23
őstag
Tudtok abban segíteni, hogy az ékezetes karakterek miért nem jelennek meg pár napja? Tavasz óta használom az órát, és ezidáig működött.
-Legfrissebb Mi Bandage (angol)
-Telefon nyelve (angol)
-Óra nem mókolt, nem volt sosem piszkálva (ékezetes próbálkozás, stb...)
-MIFIT 3.4.2 (módosított, hogy a gps tevékenységeket ki tudjam fejteni a programból) (itt az app értesítés ki van kapcsolva, mint korábban is) -
kissati66
tag
Sziasztok, lehetséges a Bip-en visszanézni a nem fogadott hívásokat is? Mintha olvastam volna erre utalást itt a fórumon, viszont az enyém csak az értesítéseket mutatja (SMS, Messenger, Viber, Naptár, stb.), nem fogadott hívás egy darab sincs a listában. MiFit-ben minden ki van kapcsolva, Amazfit Tools-t használok, talán ezért lehet, vagy ne is keressem a nem fogadott hívásokat az előzmények között, mert nem képes rá?
-
Jabby
őstag
Tehát mododlt Mi Fit, Állapot --> Utolsó tevékenység --> Ráböksz az exportálni kívánt tevékenységere, majd a jobb felső sarokban lévő (felfelé nyíl+elúl félkör) ikonra koppintva a tevékenység dátuma és időpontjára rányomva megtörténik az exportálás.
Az elmentett PCX és TCX fájlokat a belső tárhelyen az "Amazfit_Jps1x2" könyvtárban találod meg.
-
himpulator
tag
válasz
Stefi_dzsi #4670 üzenetére
Ugyan így jártam egy Mifit leválasztás, majd gyári állapotra visszaállítás, újra párosítással megoldódott.
-
Stefi_dzsi
tag
Sziasztok!
Eddig gond nélkül tudtam használni az órámat, de bedöglött a telefonom és át kellett költöznöm egy másikra. Azóta a MiFit nem szinkronizálja a felvett tevékenységeimet. (gyaloglás, biciklizés) A lépés számolás, alvásadat átmegy rendesen.
Mit kell tennem, hogy újra működjön? (óra és a telefon újraindítása megvolt, nem segített)A jelenlegi MiFit 3.4.4 (algoritmus 1.1.14), az óra firmware V0.1.0.17
Köszönöm előre is!
-
Dexter68
addikt
Na, ki vele, melyikőtökkel utaztam ma együtt a 17:20-as S60-as vonaton Gyömrőig?
(narancssárga bip volt rajta fekete szíjjal) -
Gloob
addikt
Írtam a MiBandage fejlesztőjének.
-
dioka7
senior tag
Sport/fitness tevékenységet milyen netes felületre lehet feltölteni? Csak a strava van? Vagy van más is?
-
Panther2
csendes tag
Jah az értesítések azok megjönnek. Egyedül a hívás nem.
-
Druss
tag
Ugyanazzal a fiókkal vagyok. Csak erről vásárolok programot.
-
Panther2
csendes tag
Sziasztok!
Huawei Mate 9-en eddig nagyon jól működött a mi bandage. Tegnap jött egy frissítés rá, és azóta a hívásokat csak akkor jelzi az óra, ha a telefon kijelzője feloldott állapotban van. Ha zárt vagy kikapcsolt semmit nem jelez az óra. Lassan befonom a hajam de nem sikerül megoldanom. Valaki ha tud segítsen! Köszönöm.
-
Druss
tag
Nálam az a probléma, hogy megvettem a Mi Bandage-t, de mivel sűrűn szakadozott (RN4) töröltem hogy kipróbálhassak mást, most telepíteném vissza és azt akarja hogy vegyem meg újra. Hogy van ez?
-
Som@
őstag
Hm.
Mi Bandage rezgés beállítás másnál sem működik?
Bármit állítok be, úgyan úgy kettő rövidet rezeg értesítéskor...
Mi lehet a gond? Mintha ezt nem a Bandage vezérelné.
A MiFitben minden értesítés ki van kapcsolva... -
Upo
addikt
válasz
szabi__memo #4632 üzenetére
Attól hogy még az akkukezelő off, azért még be kell állítani minden kívánt appnál a miui akku kímélőt is. Háttérben futást, autostartot engedélyezni, jogosultságokat engedni, értesítéseket engedni, hozzáférést az értesítések olvasásához bekapcsolni. Egyértelműen user hiba, a legjobban ezt szeretem a miui-ban hogy ennyire részletesen beállítható. Azt nem vitatom, hogy az alapértelmezett beállítások kicsit agresszívek, aki nem ért hozzá az tényleg szívhat ilyenekkel. A 9-es 10-es miuiban ráadásul már szinte minden beállítás elérhető a biztonság appból, régebben azért elég trükkös helyeken kellett állítgatni.
Abszolút nem a miui a szar, csak rendesen be kell állítani. Én még miui 2-vel kezdtem (Defy), és a redmi 1s óta mindig van xiaomi telóm miui-val, és ha jól beállítottam akkor soha nem volt ilyen gondom.
A huawei és htc rendszereket nagyjából adom, ott is lehetnek ilyesmi gondok, csak ott nincsenek rá részletes beállítások, mint a miui-n. (Volt huawei is, kb. 2 hónapig bírtam miui után hogy nem lehetett rendesen beállítani csak reménykedni hogy rom frissítéssel jobb lesz, nem is bánom hogy megváltam tőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest