Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissady
tag
Frissült a Mi Bandage alkalmazás, javítva a híváskor hibás rezgés.
-
kissady
tag
Bip-et használom mikor rollerrel jövök melóba. A Mi Home app kiírja az aktuális sebességet, volt hogy 28 km/h végsebességem is volt hosszabb távon, viszont a BIP-nél a MI FIT a max sebességet mindig 24 km/h-nak hozza. Kerékpározás van kiválasztva, mint aktivitás. Ezek szerint kerékpárral nem lehet gyorsabban menni, mint 24?
-
kissady
tag
válasz
AMDaZERG_1 #4388 üzenetére
Igen. Írtam én is a srácnak, nekem e-mail problémám volt, mivel a céges e-mailen voltam bejelentkezve, amikor megrendeltem, most meg a sajátommal szerettem volna használni, azt írta vissza: VEGYEM MEG ERRE IS!!! Amúgy jó program, de inkább a Mi Bandage progit vettem meg hozzá, az is elegendő volt a Bip-hez.
-
kissady
tag
Eddig tudtam választani számlapot. Tegnap feltettem a MIUI 10-et, illetve frissítettem a MiFit-et is, ezzel együtt frissült a firmware is, és nem tudom, hogy mi miatt, nem tudok számlapot változtatni. Próbáltam már az összes programmal, de egyikre sem reagál. Valaki küzd hasonló problémával?
Firmware: V1.1.1.00
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest