Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
Még nincs ilyen óra a közelembem, csak egy MiBand 3 vanEzért csak kérdezem, a Mi Fit fent van, és csatlakozik hozzá? A MiBandage csak azzal együtt működik!
Látom fent van. A MiFitben tiltsd le a hívás kezelést, a Bandageben pedig engedélyezd a névjegyzék hozzáférést.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Most váltottam Xiaomi telefonra. Előtte OPO-m volt, Mibandage appal szépen kijelezte normális ékezetekkel a hívók nevét.
Most hiába állítom be ugyanúgy, plusz megadom a telefonon a jogosultságot, sem a Mibandage sem AlertBridge nem mutat semmit híváskor.
MiFit is csak incoming call-t ír.Merre induljak, hogy működésre bírjam? Köszönöm!
-
Tiger.
nagyúr
válasz sunnyboy123 #3992 üzenetére
Nem olyan rossz az, a g-shockom sem jobb, sőt ott érdemes előre kalibrálni, ha olyan helyre megyek, pedig az egy 80eft-os óra.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szebe
addikt
Korábban volt emlegetve az AmazTools, még beta állapotban futó progi (valahol visszább a link, fel kell iratkozni, és TestFlight-ból lehúzni a cuccot), azzal elvileg megy a karakterek cseréje. Ezen kívül zseblámpa, spotify irányítás, kamera önkioldót is tud az app, illetve van egy rakás custom watchface is.
MiFit alapból tudja a hívásazonosítást.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Esetleg valaki használja a Bip-et IOS alatt? Rendeltem egyet az asszonynak, és ő szifonos. Egyelőre annyi érdekelne, hogy az IOS-es MiFittel az ékezetes magyar karakterek hogyan jelennek meg, és a hívásazonosítás működik-e, kiírja-e a hívót? IOS alatt nincs MiBandage. A Bip még úton van, ez csak információ szerzés miatt érdekel, hogy mire lehet számítani. Esetleg ha van valami, amivel meg lehet oldani IOS alatt is, akkor annak a neve is kellene. A szifon nem buherált, nincs jailbreak, vállalati telefon, tehát csak az Appstore játszik. Köszi a választ előre is.Samsung Galaxy A52S
-
gyemipapa
senior tag
válasz sunnyboy123 #3992 üzenetére
...hát hegymászáshoz, repüléshez, ejtőernyőzéshez ne ennek a magasságmérőjét akard használni...
Máshoz meg minek?Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
sunnyboy123
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem meg az órát és az lenne a kérdésem, hogy a magasságmérés pontosságával kapcsolatban mik a tapasztalatok, mert nekem sosem tudja rendesen lemérni, kb 50 metert téved...
A másik ami nagyon zavar az a folyamatos pulzusmérés hibája: hiába állítom az időintervallumot 30percre, gyakorlatilag teljesen véletlenszerűen méri az óra.
U.i.: A barométer szenzor adatait használja is valamire az óra, vagy csak dísznek van?
-
kissady
tag
Eddig tudtam választani számlapot. Tegnap feltettem a MIUI 10-et, illetve frissítettem a MiFit-et is, ezzel együtt frissült a firmware is, és nem tudom, hogy mi miatt, nem tudok számlapot változtatni. Próbáltam már az összes programmal, de egyikre sem reagál. Valaki küzd hasonló problémával?
Firmware: V1.1.1.00
Az ész az nem olyan, hogy van, oszt adok... Az vagy van, vagy nincs...
-
jan herz
tag
válasz Grisa bácsi #3978 üzenetére
Kipróbáltam, de nem jött be, a Notiy/Bandage páros lehetőségeihez képest szűkös nekem... pedig ígéretes.
-
rush0205
tag
Köszi srácok, megpróbálom 👍
-
Dexter68
addikt
válasz rush0205 #3980 üzenetére
Van egy Amazfit Bip Watchfaces app, az megcsinál mindent, csak azzal kell letölteni. Ha nem nyúlkálsz bele a számlapba, akkor tökéletes.
A másik sem bonyolult, (bár elsőre rémesnek tűnik) csak annyi kell hozzá, hogy a Mi Fit appból tegyél fel az órára egy nem default számlapot. Én azt a csudálatos pekingi hátterest szoktam.
Ekkor létrejön egy 5edac8fd56205124d86f9e5c54857405.bin (ez a pekingi csodának a neve, ha mást választasz, más lesz) nevű fájl a telefonodon a /Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin könyvtárban. Na ennek a helyére kell a letöltött .bin fájlt bemásolni és utána átnevezni arra, amit ott találtál (magyarul kicseréled a fájlt a sajátodra). Ekkor ismét Mi Fit app, és rátöltöd UGYANAZT (jelen esetben a pekingi hátterűst) a számlapot.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
DaDa
senior tag
válasz rush0205 #3980 üzenetére
Jelenleg talán a mi bandage - el az egyik legegyszerűbb. A számlap menü segítségével. Magyar nyelvű és minden le van írva ott.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
rush0205
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne, mert nagyon nem megy a Watch face csere. Elolvastam mindent, de nem sikerül, béna vagyok. Hogy lehet a legegyszerübben cserélni, ha letöltök egy bin fájlt a watchfaces oldalról? Hiába helyeztem bele a mifit mappájába, és neveztem át, nem látja a program.
-
Canonfan
senior tag
Dyingsoul, huberpe:
Köszi szépen a hasznos infókat, sajnos ma még nem jött meg (még a postán van) de hétfőn meg kell hogy jöjjön és akkor én is kipróbálom!
-
Dexter68
addikt
válasz Dexter68 #3943 üzenetére
Na, hosszas tesztelés után kiderült, hogy a "csuklófordításra világít" funkciót a Notify app állítja be mindig úgy, hogy a felületen persze nem látszik.
Azt nem lehet tudni, hogy nálam a moddolt Mi Fit miért nem tud bejelentkezni Google fiókkal (sem)? Sőt regisztrálni sem tud...
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
screampiu
csendes tag
Sziasztok.
Múltkor sikeresen nekicsaptam egy betonoszlopnak az üveget (csak) megrepedt,de működik rendesen.
Láttam szétszedősvideókban,hogy a kijelző és az üveg egy egységet alkot.
Találkozott már valaki alkatrészként üveggel és/vagy kijelzővel?
Lehet nem is éri meg bohóckodni vele,de sehol nem találtam csak védő üveget,azmegmostmárminek...Eső után ropognak a csigák!!!
-
batai15
félisten
Sziasztok! Miért van az hogy miui alatt sokszor ha feloldom a telefont a mi fit fogad? Notify van fent, aosp alapú romoknál ilyen nem volt.
-
Dyingsoul
veterán
-
huberpe
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz Canonfan #3968 üzenetére
Én eddig csak a watchface-t cseréltem le az összefoglaló alapján és biztosan állíthatom azt nem lehet elszúrni. A font kezelés még nekem sem teljesen tiszta, de meg tudnám azt is csinálni csak én is találtam ellentmondásos dolgokat ezzel kapcsolatban. Pl azt jó volna tudni, hogy ha jön új FW akkor fog-e az új Fww automatán települni vagy vissza kell görgetni valami eredeti, nem mókoltra vagy frissíteni hogy lehet utána az órát.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Bandi67 #3967 üzenetére
Szia!
Én is új tulaj vagyok (3. napja van meg a Bip) de picit talán tudok segíteni:Első körben azt ajánlanám, hogy csak 1 appal kezdd el használni mert feljebb azt olvastam összeakadhatnak az alkalmazások és lehet, hogy nem kapod megfelelő módon az értesítéseket. Én csak a Mi Fit-et használom egyelőre, ebben a következő képpen kell beállítani az email (ami esetemben gmail) és egyéb értesítéseket:
0. Párosítod a Mi Fit-tel az órát.
1. Telefonon Mi Fitben alul a Profilra böksz.
2. "Eszközeim" résznél bökj az órára: "Amazfit Bip" (itt írja az akksi töltöttséget is mellette van egy kis nyíl is ami jobbra mutat)
3. A "Képernyő feloldása, Bejövő hívás, stb" felsorolás alatt "Egyéb"-re bökj.
4. Bökj az "Alkalmazás értesítések - Bekapcsolva" sorra. (ha "Kikapcsolva"-t ír akkor ha ide bemész itt be is tudod kapcsolni az értesítéseket)
5. Alul az "Alkalmazások kezelése" és itt bepipálod az emailezéshez használt alkalmazásodat, de bármilyen más alkalmazáshoz kapcsolódó értesítést is bepipálhatsz. Például ha játszol a játékhoz tartozó alkalmazás értesítést is, vagy Viber, Skype vagy bármi.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Én holnaptól leszek tulaja egy Bipnek, de már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Ezért komolyabb módosítást nem tervezek még, de az összefoglalóban írt ékezetes font cserét mindenképp még mielőtt elkezdem használni meg szeretném lépni, meg lehet valami letisztultabb watchface-t is feltenni rá.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ezek mennyire "bolondbiztos" megoldások, szóval kell valamire figyelni, vagy ha a leírás szerint csinálom akkor nem lehet gond, vagy ha bármi van a hivatalos MI Fit appal lehet rajt factory resetet csinálni?
Illetve egy dolgot szeretnék megkérdezni, a fonttelepítéssel kapcsolatban am még nem tiszta a leírás alapján. Az összefoglalóban lévő leírásban láttam hogy a MI Fitben a discoverable-t On-ra kell állítani, eddig ok, de a leírásban lévő egyik linken szerepel az az info áthúzva, hogy törölni kell a párosítást a MI Fitben és a telefonon is, ami a végleges verzióban nem szerepel.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy akkor ez nem számít, vagy mivel új az óra érdemes alapból nem párosítani MI Fitben, csak a fonttelepítés után?Válaszotokat előre is köszönöm!
Illetve kérlek nézzétek el ha esetleg nagyon hülye volt a kérdés, ez az első okosórám és biztosra szeretnék menni. -
Bandi67
csendes tag
Kedves Amazfit BIP óra használók!
Ma kaptam kézhez az új órát és még küzdök az értesítések kezelésének beállításával.
Letöltöttem a MI Fit alkalmazást és a MI Bandage alkalmazást is, párosítottam az órát.
Mit kell melyik alkalmazáson beállítani ahhoz, hogy a bejövő email-nél (üzenetnél, értesítésnél) ne csak az jelenjen meg, hogy érkezett és nézzem meg a telefonon, illetve jelenítse meg az üzenet szövegét ékezetes betűkkel.
ui. a telefonom nyelve magyarra van állítva.
Kérem segítsen, aknek már sikerült megoldania.
Köszönettel előre is!
-
peter_k
tag
IOs alatt frissült az AmazTools.
Lehet Stravaba exportálni az adatokat és gpx-et kimenteni!
(Érdekességképpen a Stravában jól jelennek meg a szint adatok,
tehát valóban a sofware-tbasztarontotta el az Amazfit.)[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz Sipka81 #3956 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy a Mi Fit mellett működik a notify és eddig jól is tette a dolgát. Jó lenne, ha maradhatna (pláne, hogy kifizettem )
Ami viszont új nyűg, hogy a moddolt Mi Fittel (sem az újjal) sem az eggyel régebbivel nem sikerül a bejelentkezés. Ha visszateszem a gyárit, az bezzeg zokszó nélkül bejelentkezik...
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
jana87
tag
Sziasztok! Lefrissult a mifit app (3.4.2) és az egyből frissítette a bip-et is. Viszont azóta nincs értesítés. Egyedül a bejövő hívás működik. Mi bandage - et használok, ami eddig kifogástalanul működött. Nincs bekapcsolva dnd, mindkét app autostartban van, nincs miui korlátozás rajtuk... Mi Bandage-n belül egyéni értesítések ugyanúgy vannak, mint a frissítés előtt. Valakinek valami ötlete? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
korábban csináltam ezt a watchface-t és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem a hozzáértőkhöz!
Az szeretném, hogy a megtett távot minden esetben 3 számjeggyel mutassa, 10 km alatt 2 tizedes jeggyel (1,23), 10 km felett pedig 1 tizedessel (12,3).
Meg lehet oldani valahogy? Mintha tett volna már dolgom ilyen wf-szel.
Ha valaki linkelne egy így működő wf-t, már az is nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm! -
Dr.NX
addikt
válasz papeti01 #3957 üzenetére
Definiáld a legjobbat. Attól függ, kinek milyen funkciókra van szüksége.
Próbáld ki őket, mindegyik alapverziója ingyenes.
Csak hogy még könnyebb legyen , még van pár egyéb alkalmazás is:
Mi Bandage, Amazfit Master, Alert Bridge, moddolt Mi Fit stb.
ld. ÖsszefoglalóElfogadom a sütiket.
-
Dyingsoul
veterán
De elég köszönöm a tippet kipróbálom. Csak azt nem szeretném ha merné ilyenkor is a pulzust. Elkezdem tesztelni.
-
Dexter68
addikt
Volt Gadgetbridge .gpx export, illetve a font install miatt, de részint abban is ki volt kapcsolva, részint nem volt állandó összeköttetésben az órával, de aztán le is túrtam a telefonról, hátha ettől megjavul. De nem.
Esetleg megpróbálnék egy moddolt Mi Fitet (pláne, hogy abban van gpx export), de totál káosz van a fejemben ezzel kapcsolatban. Megmarad-e a bigbold fontom? Miért jó, ha van benne fw, illetve miért jó, ha nincs? A gyári Mi Fitet adatok törlésével uninstalljam vagy hagyjam rajta, mert a moddolt használja? Egyáltalán megmaradnak az adataim?
Sipka81 #3946: Levehetném, persze, de akkor én sem tudnám használni a sötétben. Az lenne a jó, ha gombnyomáskor, amikor én akarom, akkor azért világíthatna.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, két kérdésem van:
1. egy ideje makacskodik az órám és folyton aktiválódik a „csuklófordításra világít” funkció, de úgy, hogy mind a Mi Fitben, mind a Notify & Fitnesben ki van kapcsolva. Ilyenkor a Mi Fitben be-ki kapcsolom és jó egy darabig, de jobb lenne, ha nem aktiválódna folyton, mert ilyenkor azt sem veszi figyelembe, hogy inkább aludnék és éjjel forgolódás közben pofánvilágít. Mit lehet ezzel kezdeni?2. Nem lehet olyat, hogy értesítéskor csak rezeg, de nem világít?
-
imrus72
tag
válasz papeti01 #3933 üzenetére
Bontatlan original xiaomi terméket kapsz értve ez alatt a szíjat is.
A kiegészítők természetesen nem xiaomi termékek,mint máshol sem,de jó minőségűek.
Bárhonnan rendelsz Kínából pl gearbest,én nem vacakolnék a garanciával,mert irtó macerás a visszaposta,ezt be kell tudni.
Órákkal,pedig volt már pár sose volt gondom,de ez persze nem mérvadó.
Ha fontos a gari,akkor vegyél az amazonról,vagy az eustock-tól,ha van.Köszi Grisa bácsi megnézem!
Köszi Tomace91 ! -
Dyingsoul
veterán
válasz raverke #3938 üzenetére
TRX-et ezzel de mással sem fogsz mérni szerintem. Ha pulzust szeretnél mérni, tedd mi fitben automatikusra és 1 percre a frissítés gyakoriságát. Ez a legjobb amit ki tudsz erre az aktivitási módra hozni szvsz. Hidd el, nem mért rosszul csak nem erre az aktivitás típusra van kitalálva a futópados mérés hanem valódi futópadra. Mindenképp próbáld ki futópadon vagy sima futás/kerékpározással. Én a Mi band 2-t teszteltem az jól mérte a pulzusomat futópadon amin szintén volt pulzusmérő (kicsi volt az eltérés).
Nekem is csak 2. napja van meg a Bip, ma munkából haza bringázást mértem. 151-es max pulzus, 121-es átlag, 3.8km-en 14 perc alatt rengeteg piros lámpával. 4 perc aerob, 6 perc intenzív, 4 perc könnyű mozgást rögzített ami teljesen helytálló mert volt egy hosszabb egyenes szakasz ahol kicsit tudtam hajtani.
A sebességet picit furán méri de az is használható (bringa computer nyilvánvalóan gyorsabban tud frissíteni, mint a GPS viszont a felszinkronizált adatok helytállóak a telefonon visszanézve).[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Mi az hogy nincs értelme? Samu S7-en is van DND mód. Este 10 és reggel 8 között nem pittyog-rezeg semmi a telómon mert erre az időre be van állítva a DND. Nem akarom kikapcsolni az órát csak azt nem szeretném, hogy ne rezegjen állandóan ahogy jönnek az értesítések, ekkor már pihenni szeretnék és nem akarom kapcsolgatni manuálisan. S7-tel már megszoktam ezt és nagyon hasznos ez a funkció. Te a telefont meg minden egyéb kütyüt ki-be kapcsolsz este és reggel?
[ Szerkesztve ]
-
raverke
tag
Sziasztok!
Mai napon használtam sport közben, jól meg is húztam a szíjat, hogy biztosan érzékelje a pulzust.
Mivel alagsori TRX edzés volt, ezért a futópados aktivitást állítottam be.
Sajnos az eredmény használhatatlan lett. 1 órás edzés alatt átlag 95 volt a pulzus és mindössze 15 kalóriát égettem el, holott ennek az értéknek kb 150-160-as pulzust és kb 350-400 kalóriát kellett volna mérnie.
Nem, nem csak néztem az edzést, mielőtt valaki megkérdi.
Kérdés hogy milyen más tevékenységet kellett volna beállítanom, hogy jó is legyen az érték?
-
Dr.NX
addikt
New version of the export mod to gpx/tcx, laps, etc, based on stable Mifit 3.4.2 in two versions, with and without including firmware. Includes id of calls from first second. Use version with firmware to update under your responsability. On exported filename it is indicated activity type (Running, Biking).
Moddolt Mi Fit 3.4.2Elfogadom a sütiket.
-
DaDa
senior tag
válasz Dyingsoul #3935 üzenetére
Úgy tudom nem lehet de talán nincs is sok értelme. Gondolom a tervezők sem láttak olyan nagy szükségét. Én is nagyjából ugyanakkor fekszem és kelek. De csak nagyjából és abban a 20 vagy 30 perc eltérésben is kell, hogy jelezzen. A bekapcsolása kb 3 másodperc a kikapcsolása annyi sem.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Dyingsoul
veterán
DND-t időszakosan be lehet állítani valahogy az órára? Látom hogy van off és auto mód, de én alváskor nem hordom az órát és nem akarom, hogy pulzust mérjen-merüljön az asztalon feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz imrus72 #3929 üzenetére
Arra nem tudok mit mondani, ez a funkció engem nem foglalkoztat. Sokszor rajtam van alváskor az óra, de meg se nézem miket rögzít, úgyis csak gyerekjáték, bohóckodás, orvosi eszközhöz képest semmi. Ezt is nyilván valami képlettel számolja vagy táblázatból nézi ki az adataid alapján, kicsit ráoszt-szoroz a mozgás szenzor alapján aztán nesze.
Nagyjából tudom mikor megyek aludni mert látom az órán. Azt is hogy mikor kelek, én állítottam be az ébresztőt. A többi amit ír az meg úgyis használhatatlan, egy alváscentrum vizsgálatot nem ezzel váltunk ki.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz imrus72 #3926 üzenetére
Nincs az órában fordító vagy hasonló, értesítéseknél vehetjük egy vezeték nélküli kijelzőnek. Azt a szöveget fogja kiírni, amit a telefonon az értesítéseket lehúzva látsz. Ha magyar akkor magyarul, ha angol akkor angolul, ha halandzsa akkor halandzsául.
Némelyik app-ban van ékezet konverzió, mivel a gyári óra fontban sok ékezet hiányzik, ekkor helyettesítéssel olvashatóbbá teszi a szöveget. Ha ékezetes font van fent, akkor ezt a konverziót ki is lehet kapcsolni, de automatikusan nem fogja tudni egyik szoftver sem hogy raktál ékezetes fontot vagy nem, ezt kézzel kell az igényeknek megfelelően beállítani.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
papeti01
senior tag
válasz Grisa bácsi #3924 üzenetére
köszi
69 eur sok érte?
akkor az egy német oldalról lenne, és 24 hó garival. nemzetközi verzió.[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
Upo
addikt
Elkészült a MifitTcxExport mod 3.4.2 verzió, most dobta fel a telegram.
Még csak a leírás, az apk-k gondolom még töltődnek fel.
Illetve most amíg gépeltem, beugrott egy kép is, az exportnál a fájl névben az aktivitás típusa is bennelesz (running, biking, stb.).
És közben felértek az apk-k is, szedhető.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Mi az előnye egy németországban lakó embernek a német raktárból rendelés helyett magyarországról vásárolnia?
Németországból többe kerül ideutaznia garoztatni mint amibe az óra kerül...
Max. ha sűrűn jár haza.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Tomace91
senior tag
válasz batai15 #3894 üzenetére
Szia.
Én így használom pont és nem szokta eldobálni egyáltalán. MiFit nekem csak freeze-elve van nem törölve(mivel ha van valami update akkor csak unfreeze megcsinálja és freeze megint), Notify-ban meg az mondva, hogy törölve.
(#3905) batai15: Gondolom a gyári Messages appnak kell. Én külön appot használok SMS-ekre így az van berakva a Notifyba és gond nélkül megjeleníti az SMS-t a szöveget ikont, mindent.
(#3911) imrus72: Nekem csak a Notify van és gond nélkül megjelenít mindent, csak annyi hogy ékezetek nélkül (pl.: é helyett e).
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz mistvan68 #3913 üzenetére
Azt az Amazfit Tools-ra írta, te meg a Mi Fit-ről beszéltél. Ezek külön szoftverek, sőt androidon van még néhány hasonló, amik annak ellenére nem hibásak, hogy az egyikbe becsúszott valami...
-
juve600
nagyúr
válasz misimagaki #3912 üzenetére
ezt rakd fel ez kiírja,ott az összefoglalóban le van írva
-
mistvan68
tag
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Ma frissült a Mi Fit. 3.4.2, ami aztán frissítette az óra firmware-t: 1.0.1.00Azt hittem ez megoldja, hogy híváskor kiírja a hívó nevét, de sajnos nem,
Az engedélyeim - illetve a Mi Fit engedélyei - érdekesek, mert nekem hat engedélyem van, amíg Upo egy korábbi képen 17 engedélyt listázott... Ötletem sincs, hogy mi hiányozhat...
[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
imrus72
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik alkalmazást érdemes megvenni? Mibandage,vagy Notify&Fitness ??
Arra lennék kíváncsi,hogy a notify is jól megjeleníti az email,és egyéb értesítéseket ikonnal-szöveggel stb mint a mifit?
A notify felé hajlok,mert annak van zárképernyő értesítése is. A mibandage-nak nem találtam.
Jó lenne ha nem kellene 2-3 app hogy minden menjen frankón. -
Dyingsoul
veterán
válasz imrus72 #3907 üzenetére
Nem értem ennek a postázási módnak az árazását. Nekem 10$-ért küldték prio-val.
De legalább gyors volt: 2018-06-22-én rendeltem (péntek) és ma megkaptam. Tehát 7 munkanap alatt meg is jött.[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
-
papeti01
senior tag
-
batai15
félisten
szintén miui alatt, melyik appnak kell meg adni az értesítési engedélyt notifybe hogy az sms-t jelezze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest