- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Adam86
tag
válasz
xcbiker #8793 üzenetére
Samsung telefont, meg asszem a motorolákat is lehet tölteni (mini)usb-n keresztül Ezért gondoltam erre a vad ötletre, bár én se bíztam benne.
A pavilion töltők csatlakozója használható más termékek töltésére, vagy van valami pontos méret, ami alapján azonosítani lehetne.? -
Adam86
tag
Tudja valaki biztosra (ergo próbálta),hogy a pavilionokat lehet USB-n keresztül tölteni?
Tudnék olcsón szerezni magamnak egy napelemes töltőt és érdekelne. -
N4ri87
senior tag
ramot tegnap órákon keresztül teszteltem, ott nem volt hiba, vinyót kizártnak tartom, hálózati drivereket eltávolítottam és nem nforce 4 chipsetes. a gyári driver lemez pedig csak részben jó, mert a rajta található driverek komoly része vistahoz való, de azt kérték, hogy xp-t tegyek rá. most elkezdtem egyenként eltávolítani a megmaradt drivereket, hátha megszűnik a kékhalál.
Köszi a választ.
Üdv.: Zotya -
N4ri87
senior tag
HDD hibát kizárom, mert ugyan ez a hibaüzenet akkor is, ha az én gépemen próbálkozom, meg akkor is, ha a HP-n. És az a vicc, hogy nem ez az első ilyen típusú gép, ami nálam jár, és mindegyiknél ezt a hibát tapasztaltam. A kékhalált leszámítva. Gondoltam már rá, hogy én vagyok a hülye, de a technika meggyőzött az ellenkezőjéről
-
N4ri87
senior tag
válasz
BluEyes #8768 üzenetére
Minden hp oldalról letöltött fájl sérült? na ne! Amúgy meg másik géppel töltöttem le. Exe file-hoz meg minek használnék tömörítő programot? De most előjött egy másik hiba: leállításkor kékhalál 0x0000009F: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE. A félre értések és további lámázások elkerülése érdekében még egyszer leírom: jogtiszta xp, gyári cd-ről vagy hivatalos honlapról beszerzett driverek.
De azért kösz a választ
Adam86
tag
válasz
xcbiker #8785 üzenetére
Szégyennek szégyen, ha direkt a külföldiekre utaznak, de amikor engem próbálnak lehúzni a balatotnon, mert nem szólaltam meg és Euróval fizettem...
Konkrétan bementem egy üzletbe, kosárba betettem pár dolgot kb 2000ft értékbe, de mivel elfogadtak eurót így azzal akartam fizetni és mikor az eladó látta az eurót szépen közölte német tájszólással, hogy 14euró valahány cent lesz. Utánna megszólaltam magyarul, hogy itt hogy megy az átváltás?, egyből lement az ár 8euró környékére. -
Retro66
csendes tag
Sziasztok!
Leírom mi lett a tegnapi ügyből.
Nos ma nyitásra bementem a boltba és láss csodát a töltőm ott várt engem, 2napja, csupán elfelejtettek telefonon értesíteni.
Nem akartam átvenni, mert kártérítést követeltem a kiesett 2hónap miatt.
Addig magyarázkodtak és érveltek, hogy fölösleges a pereskedés, hogy átvettem az adaptert, de egyből mentem is a fogyasztóvédelemhez az üggyel kapcsolatban.
Ott közölték velem, hogy (most idézek) "ez a törvény egy nagy szar", ugyanis az áll benne, hogy TÖREKEDNI kell a 15napos határidő betartására, így nincs mit tenni.
30 nap után kérhettem volna egy cserét, de az ugye a csere cseréje lett volna, tehát nem lettem volna előrébb azzal se.
Annyit elértem, hogy a garancia papírom 2hónappal meghosszabbították (hurrá).Azt hiszem ennyit a magyar törvényekről, a fogyasztók védelméről stb...
Mindenkinek köszön aki segített valamilyen formában.
-
userZ
aktív tag
válasz
SeniorTilla #8776 üzenetére
Szia!
Ilyen cégkivonatot hol lehet elérni? (neten esetleg)Egyébként én is noti vásárlás előtt állok és a notebook.hu is eséllyel pályázott a beszerző helyre, de átfutva a cégkivonatot, lehet nem náluk kellene elköltenem egy havi fizetésemet.
-
^Clown
addikt
6910p tulajoktól szeretném megkérdezni, hogy a gépnek fém-e a zsanérja (mint a TP-knek), illetve hogy mennyire bírja a strapát, sok ki-be csukogatást. Köszi!
Nagyon agyalok egy 6910p-n. -
válasz
Retro66 #8779 üzenetére
El akarja adni a felszámoló a cég megmaradt készletét, és a befolyt összegből sorban kártalanítja a cég korábbi hitelezőit, azaz akiknek tartozik.
Benne van a pályázatban, hogy hiányos és sérült dolgok is vannak benne. Valszeg a te tápod is ott van, mint cserére váró darab. Ha holnap valaki megnyeri a páylázatot, akkor az ő tulajdona lesz minden, ami eddig a notebook.hu kft-é volt. Ez gáz, mert nehezebb lesz bármit is visszaszerezni tőlük. Elvileg nem nyúlhatják le a Te tulajdonodat, de el tudják húzni az időt... privátban megy egy tanács. -
Retro66
csendes tag
válasz
SeniorTilla #8777 üzenetére
Sajnos nem igazán értem ezt a jogi maszlagot, pedig próbáltam felfogni.
Ezen viszont megakadt a szemem: "A pályázatok bontása közjegyző jelenlétében történik 2009. július 23-án 11 órakor dr. Faragó Zoltánné közjegyző irodájában"
Azaz holnap. Mi is fog történni holnap? -
Retro66
csendes tag
válasz
SeniorTilla #8777 üzenetére
Köszi az infót.
Holnap biztos bemegyek ismét és megpróbálom visszaszerezni a pénzemet.
Ha ezek bezárnak és oda a garanciapapírom és a töltőm én gyilkolni kezdek -
válasz
Retro66 #8772 üzenetére
Ezért jó a külföldi szerviz, én oda járok (nagyon ritkán, mert jók a gépek), és se táp, se akksi nem kell. Ha gond van, szó nélkül cserélik pl. az alaplapot. Vagy pl. egy pixelhiba miatt (ami szintén nagyon ritka) a komplett kijelzőt. Ez itthon ugye nem egészen így működik...
-
Retro66
csendes tag
válasz
xcbiker #8771 üzenetére
Ha jól láttam akkor 25.000 Ft környékén árultak eredeti pavilion töltőt.
Ha valamilyen mással tölteném és bármi tönkremenne a gépbe, egyből ráfognák, hogy nem a hozzá adott töltővel töltöttem így az én hibám.
Sajnos ismerősnek volt hasonló, akinek tönkrement a vinyója és arra fogták, hogy autóban autós töltővel használta. -
Retro66
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok!
Vettem 5hónapja egy HP pavilion gépet, de május 21én este tönkrement a tápja(füstölt égett szaga volt). Másnap visszamentem a boltba (notebook.hu üzlet), ahol 5perc alatt eldöntötték, hogy garis csere. Történt mindez május 22.én tehát, 2hónapja.
Azóta nem kaptam vissza. Hetente bementem, vagy felhívtam őket, kamuztak már mindent (elkeveredett, nincs raktáron, már a futárnál van és jön, stb...)
Tudtom szerint 30 napjuk van ilyenekre.
Azóta már beszereztem egy univerzális töltőt, hogy tudjam használni, de akkoris...Kérdezem én, jogom van e visszavinni a gépet úgy, ahogy van és visszakérni a pénzt?
Jogom van e simán kártérítést kérni?
Vagy várjak még egy fél évet, amíg hülyítenek?
Mit tehetek? Mit tanácsoltok?Nagyon elegem van belőlük....
Esetleg valakinek van ismerőse a HP-nál vagy a fogyasztóvédelemnél?
Fontos lenne.
Köszönöm! -
Stigi86
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémam van, hogy van egy hp 530-as notebookom, és vettem hozzá egy 1394a Cardbus-t. szoval egy firewire-t. De ha ezt becsatlakoztatom, azonnal lefagya rendszer. és mikor kinyomom a gépet, és ujra elindittom akkor már az OS betöltésén is lefagy, nem indul el... kb ezt 3-4x megcsinálja akkor nagynehezen elindul és ott van a hálozati helyeknél a kártya. de viszont használhatatlan, egy vágó program sem ismeri fel (Edius, Premiere Pro)... ha van vkinek okos ötlete kérem ossza meg velem!!
elöre is köszi!
Stigi -
BluEyes
őstag
"Eddig teljesen oda voltam ezért a notiért, de mostmár úgy gondolom, hogy ez egy kacat."
Nem kacat az, hanem te vagy egy méretes LÁMA!
Ilyen ni:Világosan leírja a hibaüzenet, hogy a tömörített állományt nem tudja kicsomagolni, mert az sérült, töltsd le újra, ellenőrizd az épségét, és próbáld újra a telepítést.
Tehát a hiba szoftveres, vagy a júzer hozzánemértése okozza, semmi köze a "vashoz". Tőltsd le újra, akár egy másik géppel, használj másik kitömörítő programot (7zip például). -
FullGas
aktív tag
válasz
SeniorTilla #8766 üzenetére
még nem vettem meg, de nemsokára. Köszi és vigyázni fogok
-
-
FullGas
aktív tag
Hali!
Megkell válnom a notimtól motorvásárlás miatt. Ha esetleg valakit érdekel:
[link] -
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van nálam egy 6930p új rendszer telepítési szándékkal. Az új rendszer már rajta van (gyári xp sp2), de néhány driver nem akar felmenni. Vagyis simán semmi nem akart felmenni chipset és vga kivételével. Most épp a wwan és quick launch driverekkel vacakolok, de sehogy nem akar sikerülni. Próbáltam már régebbi és újabb driverekkel is, de mindig ugyan azt a hibaüzenetet kapom[link]. Jah és persze minden drivert először a HP hivatalos honlapjáról töltöttem le. Ha valaki találkozott már hasonlóval, vagy van ötlete a megoldásra, ne tartsa magába!
Eddig teljesen oda voltam ezért a notiért, de mostmár úgy gondolom, hogy ez egy kacat. Sokan szidják az FS-t, nekem 3 éve van egy pi1505 és soha semmi gond nem volt vele.
farki001
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég szereztem be egy HP dv6058-ast. Ehhez ugye van távvezérlő. Nem tud valaki olyan programot hozzá amivel bármit vezérelhetek?
Köszi
-
blueMerle
veterán
Mégcsak említve sem látom a notim a topicban, pedig szvsz egy brutálisan jó ár-érték aránnyal felvértezett masina. A héten elkészítek egy tesztet róla
Nem egy pavilion, de munkára, kicsit lightosabb játékra bőven megfelel. -
paramedic
aktív tag
Ráment a hétvégém egy része, de végigolvastam a teljes topikot. Érdekes volt...
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Eladósorba került 6730s notim.
hirdetés
Ha valakit érdekel.
Üdv! -
kozyadam
tag
-
válasz
legiaap #8751 üzenetére
Én a 2.-at választanám.
Indok:
- A T4200-as Intel proci kb 20%-al erősebb az AMDs-nél, 45nm-en készül míg a másik 65nm-en azaz valszeg kevesebbet fogyaszt -> kevesebb hő!
- 3GB RAM (2+1) míg az elsőbe csak 2GB.
- A HD3410-es is kb. 20%-al jobb a szintetikus tesztekben mint a HD3200-as.
- 320GB-os HDD míg a másikba csak 160GB-os.Ezeket az érveket tudom felhozni a választásom mellett. De viszont a másikba a kijelző az tényleg jobb, mert matt és LED-es, van rajta HDMI, és jár hozzá eredeti Vista Home Basic.
Innentől csak rajtad áll, hogy neked melyik tényezők a fontosak, végül is egyikkel sem jársz rosszul!üdv. mikloss
-
mome
tag
Sziasztok,
mi állíthatja 100 %-ra minden indítás után processzor energiagazdálkodásában a minimális és a maximális processzorteljesítményt?
Ha rányomok a séma alapértelmezésének visszaállítására, akkor visszaáll.
6715b vista business-el.(amd)Eddig nem csinálta, de most lett gyári állapotra visszaállítva és nem találom a megoldást.
Előre is köszi
-
-
törölt tag
áá SeniorTilla-nak lett volna válasz, de amúgy másnak is szólhat
-
törölt tag
nem tudom már, bios baj volt
sata, boot átállítás, és egykét letiltani való dolog...amúgy már minden sz. kíínaai
1-2 kivétel talán még van -
bocsika
aktív tag
válasz
SeniorTilla #8745 üzenetére
De azzal még nincs kivetnivalóm.
Egyébként a burkolathoz az írja az everest hogy Quanta tajvani székhelyű cég csinálta úgyhogy szerintem ott is készült az egész.Az alap felvetett kérdésemhez valaki tud hozzászólni?
köszi -
userZ
aktív tag
A új hp compaq 610-es ledes megvilágítású notikkal kapcsolatban van e már valakinek személyes tapasztalata?
-
-
-
bocsika
aktív tag
Hali
dv6-osom van.
Probléma: Ugye van ez a kattogás működés közben az alap driverrel. A HP honlapján még mindig nem frissítették de azóta jött ki újabb amit a Vista a frissítések között telepített. Ezzel megszűntek a kattogások de eltűnt az SRS-es vezérlés. Azóta visszatettem a régebbi drivert és lett SRS de a kattogás is visszajött.
Nem tudtok rá megoldást hogy SRS is legyen és az új driver is.Amúgy vélemény a gépről.
A felület nem igazán sérülékeny, de a mocskot azt szereti. Mondjuk az enyém a fekete verzió így nem látszik annyira. A hangja jó de basszu az nincs, mondjuk nem is szivatom. Hűtés az érdekes. Hatékonynak tűnik de fékezik a burkolattal. Majdnem le van fedve a szívás rész és érdekes a vezérlés. Alapból 45 körül megy, ami nem érzékelhető mert minden hátul van, de gta 4 es és egyéb finomságokkal sem tudtam 71 fok fölé erőszakolni ebben a melegben. (gondolkoztam rajta hogy vennék egy hátlapot és adnék neki fúróval friss levegőt) A gta 4 et vinné szépen de kb minden sarkon töltenie kell a grafikát vinyóról (hogy lehet így megcsinálni egy játékot (vegyek neki SSD mi
)) Hát az akkut valami suttyó kínai gyártotta de remélem nincs benne semmi sony
A táp kicsit hangos de azt majd ha pesten leszek megnézetem a szervízzel mert havernak a dv5 höz is ilyen van és az hangtalan.
Lehet kérdezni. (inkább privátban nem mindig figyelem a fórumot) -
kz2
csendes tag
Üdv.
Következő a kérdésem:
Van egy hp notim amire vin7 próbaverzió került ezt most letúrtam és vissza a vista,
most a sajátgépben 4 partíciót látok--- system reserved,,rendszer,,adat,,hp_recovery.
ezek közül csak kettőre volna szükségem a többi eltűnhet, de hogyan??
hp recovery-t sikerült,de a system reserved 100MB-os partíciót nem egyáltalán miaz?? -
Nick906
csendes tag
válasz
Csubakka_ #8737 üzenetére
UP! a kérdésnek, ez engem is érdekel. (tudom h még új meg minden, de hátha van valaki aki most vett ilyet)
Am teszteket nézegetve (vagyis a képeket), úgy látszik h nem csak a bill környékén, hanem a fedlapon is ez a zongora-lakk "festés" van. Ez nem túl jó hír hiszen minkét helyen "megtapizod" a notit így valszeg eléggé gyűjti a szöszöket, és ujjlenyomatokat. A fedlapot nem macerás letörölni (kérdés h a karcokat hogy bírja - pl.: az ilyen festésel rendelkező Canon nyomtatóm sehogy), de a bill. közti résekből sztem művészet kiszedni a koszt.
Ezt leszámítva még sztem lehet egy jó noti.
Az viszont kár h n-es wifi csak GMA 4500 videókarihoz jár, ugyanis ezt a karit kizártam. -
adm
őstag
válasz
agyhalal #8738 üzenetére
hűtés: egyrészt a pavilionok consumer gépek, a hűtésüket nem kifejezetten egész napos használatra (erőforrásigényes munkára és játékra) tervezték. ha megy a ventilátor és korrekt hőmérsékleten tartja a gépet az remek. ha véletlen "túlhűti", akkor lehet működik az üzleti hp-knál létező bios opció, amivel konektoros üzemnél folyamatos hűtést lehet ki/bekapcsolni.
a winamp 3rd party program (nem ms és nem hp termék). a javításban reménykedni is fölösleges.
a quicklaunch nem mindig áll a helyzet magaslatán, de ezt talán meg lehet szokni. ne legyen aktív a tálcán egy program se és csak úgy használd a némítást, nekem úgy probléma nélkül működik.még a vga drivernél is 2-3 havonta bőven elég körbe nézni, 1 év után pedig amúgy is minimálisra csökken a szoftveres támogatás.
(a quadro-mhoz pl. bő félév után jött a hp driver, miután megjelent az összes 2009-es fontosabb program.) -
agyhalal
aktív tag
Igazából csak pár hiba van ami a vásárlástól számított 2 és fél hónap használat alatt kiütközött.
Gondolom a szinte majdnem folyamatos ventillátor pörgés az időnkénti magas hőmérsékletnek is betudható (nem Magyarország). Nem mindig sikerül használnom a Quick Launch gombokat a Winamp vezérlésére, valamint egyszer előfordult, hogy a némítás gomb pirosan világított mindkét állapotban annak ellenére, hogy a systrayen a helyes állapotról kaptam visszajelzést.
Ezeket leszámítva szeretem naprakésznek tudni a gépet hardware szinten is. Ja és ebbe a BIOS frissítése is beletartozik nálam. -
Csubakka_
tag
sziasztok!
ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? [link] -
adm
őstag
válasz
agyhalal #8735 üzenetére
mi az, amit rendszeresen kéne frissíteni? fagy vagy instabil? nem ismer fel valamit?
max a vga drivet lenne érdemes, de mai játékokat nem ekkora teljesítményre tervezik, a régieknél meg úgyis mindegy. ha azonos játékoknál hónapok alatt javul a kisebb teljesítményű vga-k teljesítménye pár százalékot az már jó. egyébként a windows update meg szokta találni a gyári hp drivereket.
-
agyhalal
aktív tag
Azt nem tudom, hogy elindul-e magától, csak időnként megszoktam nézni, de eddig úgy tünt, hogy a HP oldalán vannak fent friss dolgok a DV5-1120eh-hoz, viszont nálam ez az Update program sosem talált semmit. Őszintén szólva az oldalról frissíteni pedig kicsit lusta vagyok... Összeszedni mi az amiből van friss, menteni, frissítgetni.
-
agyhalal
aktív tag
HP Update szokott nektek frissítést találni?
-
-
törölt tag
nem a témához kapcsolódik, viszont ebbe a topicba
írjon már egykét olyan ember, aki nagyon vágja (nem amatőr szinten, mert
komolyabb a baj) laptopokat (főleg Hp-t)köszi!
-
Noddy
senior tag
válasz
Nick906 #8725 üzenetére
Én nem vagyok nagy játékos, a Colin Dirt elmegy minimal grafikával (nekem ennyi elég), és Runes of Magic medium-on. Más játékot nem próbáltam, de mondjuk nem is egy játék gép. FPS-eket nem tudok mondani, mert nincs ilyen progim. Jah még annyi hogy Vista Business-el használom (ezt adták hozzá gyárilag) valamint Ubuntu 9.04 netezéshez.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, az asztali gépem helyett vettem, annál fényévekkel jobb, az egy P4-es volt
, talán majd valamikor kibővítem a memóriáját 4GB-ra és akkor lehet hogy átállok 64 bit-re.
-
Noddy
senior tag
válasz
Nick906 #8722 üzenetére
A kamerától ne várj csodát 640x480-as felbontású, sötétben is jó képet ad, csak kicsit zajos. Eddig nekem nem volt kamerám, most sem használom, mert a környezetemben senkinek nincs. Szerintem nem rossz, skype-ra, msn-re szerintem elég.
Most nézem, hogy nekem csak ZM-80-am van, 2,1 GHz-el. Aránylag halk gép az első fokozat 60 C felett kapcsol be, a következő 70 C-nál, ez a leghangosabb, a max hőmérsékletem CPU nál 71 C, winchesternél 51 C volt. A max fokozat nálam eddig csak játék alatt kapcsolt be és ha 1080p-s mkv-nál (bár ez értelmetlen dolog volt a képernyő felbontás miatt). Netezéssel, alap dolgokkal nem megy 50 fok felé nem ment eddig nekem, szóval a venti nem vagy csak nagyon halkan megy. A gép teteje nem melegszik inkább az alja, mondjuk méreténél fogva ölben nem nagyon használtam, így nem volt kellemetlen. Nekem amúgy is mindig hideg a kezem ezért nekem kifejezetten jó, hogy melegíti
-
Nick906
csendes tag
Lenne is egy:
A webcamra különböző értékeket találtam. Egyik helyen 0,3 Megapixel, máshol VGA, most mi az igazság?
Bár ezek csak adatok, igazából a kamera használhatóságára lennék kíváncsi. Pl. MSN-hez használható vagy érdemesebb egy külsőre beruházni?Közben van még egy:
A tied is ezzel az AMD-vel van szerelve? Ha igen akkor melegedéssel kapcsolatban mik a tapasztalatok? -
zoli62
addikt
Az új nyolc cellás akkut (4 óra maximum üzemidő) három hétig nem használtam. Most 1 óra 20 percet jelzett a Batterybar. Ugyanakkor a géphez eredetileg gyárilag járó 6 cellás akku 3 szintén három hét után 2 óra időtartamot bír (3 óra maximum üzemidő) Életkora nyolc hónap. Mi ennek az oka? Amúgy nem vettem észre különbséget akkor sem, ha gépben, vagy gépen kívül tároltam.
-
-
D.Orion
veterán
válasz
VaniliásRönk #8652 üzenetére
Thx, nyaralás közben rájöttem. XP van a gépen és csak az energia gazdálkodási séma lett elállítva. Visszaraktam maximális telepre és már jó is lett.
-
Nick906
csendes tag
Hy!
Kinéztem ezt a gépet és a véleményetekre lennék kíváncsi. Van valakinek hasonló, akkus üzemideje mennyi lehet ennek?
HP-Compaq 6735b
15.4" WXGA AntiGlare; AMD Turion X2 ZM-82 2,2 GHz; 2 GB DDR2 800MHz; 250GB SATA 5400RPM; ATi mobility Radeon HD 3200 - 256MB HyperMemory; DVD+/-RW LightScribe; n-es WiFi; Bluetooth; webcam; 6 cellás akksi /55Whr/ -
OliApa
aktív tag
válasz
tupacamaru #8708 üzenetére
Köszi Fiúk, sikerült! Még csak 2 napos a dv5 1120eh-m...
-
tupacamaru
veterán
Vista 32bit, de ha más rendszerhez kell akkor csak ki kell választani.
Download Drivers->Download Drivers->Product Series->GeForce 9M Series (Notebooks)
-
OliApa
aktív tag
Sziasztok! Honnan lehetne a legfrissebb Geforce 9200M GS drájvert letölteni? A Google sem sokat segített, elég régieket dobott ki. Vagy nincs, csak tavalyi?
-
dre@mer
csendes tag
Jut eszembe, lenne még egy kérdésem.
Veletek elő szokott fordulni olyan, hogy a touchpad scrollozós zónája nem reagál ha scrollozni akartok?
Mivel színekkel van jelölve a tálcán található ikonon, hogy az touchpad melyik része aktív, így azt is látom, hogy bár a scroll tartományban vagyok (ami aktív állapotban egy kis kék gombóccal van jelölve), mégis úgy érzékeli mintha a nem scrollos tartományban lenne az ujjam , ami zöld kis gombóccal van jelölve
Nekem egyre sűrűbben előfordul.
Ti hogyan szoktátok orvosolni a problémát, ha egyáltalán van ilyen?
Kezdjek aggódni? -
localhost
Közösségépítő
válasz
|kisbandi| #8701 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
-
|kisbandi|
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest