- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibbah
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy HP 510-es notebook, ami nem tudom lekezeli-e a 2GB-os memóriákat vagy esetleg csak 1GB-ig támogatja őket?
Szerk.: Illetve milyen órajelig támogatja a ramokat (most 533-as van benne)
Előre is köszi a válaszokat!
-
spyduck
nagyúr
Hali!
6910p-n hol kell beállítani, h amikor kikapcsolom a gépet és lehajtom a fedelet ne lépjen készenlétibe (nem biztos, h készenléti mert a narancssárga LED világít.) . Mind a három 6910p-n ezt csinálja. Energiagazdálkodást beállítottam de nem jó. Biosban kell?
Amúgy ha csinálok egy olyat, h kihajtom utána meg lehajtom akkor kikapcsol, és ezt is csak akkor csinálja, ha úgy akarom lehajtani a tetejét mikor már kijelentkezett a windowsból. Nem tudom mennyire világos? -
mobbo
senior tag
sokra megyunk egymassal
mindenki csak kerdez
johetne mar valaki aki valaszol is -
Machos
tag
Sziasztok!
A Hp Dv5-1060eh-mon Windows Vista Ultimate van de szeretném lecserélni Xp-re!
Hogyan tudom mindezt úgy megtenni hogy ne kelljen újraformáznom a partíciókat!
Mert van egy 25 gigás partició a Vistának és egy másik amin a cuccaim vannak, és nem igazán szeretném ezeket elveszteni!
A másik fele pedig az , hogy már megpróbáltam feltenni az xp-t de bootolás után amikor illesztőket keresi, akkor kék halál!!!
Van valami ötletetek?
Előre is köszi a segítséget! -
carma217
csendes tag
Sziasztok, szeretném kikérni a véleményeteket milyen HP-t érdemesebb venni, a Compaq vagy a Pavilion a jobb választás. Nekem a Pavilion tetszik, jobb a másik annyival, hogy az ember inkább azt válassza? Köszi
-
mustad1
tag
sziasztok
compaq nx6110 hez lkellene nekem segítség
1: hol kapok tápcsatlakozót ami az alaplapon van?
2: a kijelzőből jön ki két vezeték egy fekete és egy fehér(inverter?). nah ezt nemtudom hova kell visszadugni sehol nem találom. 1 kép jól jönne!
köszönöm előre is -
mobbo
senior tag
6715s meg mindig
van valakinek itt hasonlo?
sempron procis (AMD)elinditom skype-ban a webcam es 100% a proci
ez normalis?
help
-
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
spyduck #6158 üzenetére
Amennyire rosszul kezdődött ez a gariztatási procedúra (telefonon valamit is elintézni...), ugyanúgy folytatódik.Tegnap délelőttre volt megbeszélve a futár, 3-kor felhívtam őket, hogy még most se ért ide, válasz: 5-ig megérkezhet, várjak türelmesen. Hát a helyzet, hogy még most is arra a futárra várok... Kaptam egy másik telefonszámot, akik a futárt intézik, természetesen már nem voltak ott.
-
konigzoli
csendes tag
Sziasztok!Most vettem egy 6730s tipusú notit és egy nagy gondom van vele.Vista home basic oprendszer van rajta és a f11-es ujraformázás gombot megnyomva azt irja ki hogy bootmgr hiány.Valamit letöröltem a d meghajtóról és így nem indul újra a gép.Ilyenkor mit tehetek?Ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném.
-
SeatZola
őstag
BUÉK!!!!
-
mobbo
senior tag
felraktam a vistat ujra, a recovery-bol
ez kb. delutan 4 korul volt, azota toltogetem a frissiteseket
a gep meg mindig kiba lassu, ablakvaltas 5sec, firefox betoltes 2 perc1giga ram van benne
cpumeter szerint 80% a memoria kihasznaltsaghasznalja valaki ezt a 6715s tipust 1giga rammal?
most jutottam oda hogy lejon a service pack 1 (74 update van mar fent)
-
mustad1
tag
1 RÖVIDKE TÖRTÉNET.
4 hónapja vettem egy 1020ast. a hard drive protectoin nem működött. (a saját vistámmal igen) 4 hónap és 32000!!! ft telefonálgatás után sem tudodd segíteni az ügyfélszolgálat. ígérgettek meg stb, hivnak, visszaírnak ilyenek. mindig nekem kellett hívni őket (érdekes de az utóbbi időben ha kiirta a számom a mobil akkor sohasem tudtak kapcsolni munkatársat, de ha letiltottam láss csodát). Nah 3 napja beszéltem egy kedves hp-s hölggyel, mondtam h van e lehetőség valami jogi lépésre, reklamációra. Mondta igen, és elindította az ügyet. Másnap hívott is egy emberke HP-től. Kérdezte mi a gond, én elmondtam, erre Ő mondta h látja az esetet, tudnak a hibáról a vista sp1 el nem jó a hp progija dolgoznak az ügyön, és ha kész a frissítés szól. (ebben az a szomorú ha ezt 3 hónappal ezelőtt elismerik akkor nekem rengeteg pénzt megspóroltask volna, de arra hivatkoztak h egyedi hiba, hiába mondtam h nem az mert ittis van másnak is)
nah ennyi lett volna az én kis történetem. -
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
A HP-nak van valami világgari programja? Ha igen, akkor azt hol / hogy lehetne ellenőrizni?
-
mobbo
senior tag
hello
olvasgattam de nem talaltam infot, sorry, kerdezek
ausztriaban vagyok, egy ismeros nemet nyelvu 6715s notijat probalom hasznalhato allapotba hozni (minimalis szamitogepes nemet-nyelv tudassal)
hogy kell ezen visszahozni a szuz vistat? lementettuk ami kell, johetne a brand new vista, csak hogy? biosbol?
koszi a gyors valaszt -
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
SeatZola #6159 üzenetére
Egyik este ki lett kapcsolva, másnap délután akartam bekapcsolni, bejön a HP logó és itt megáll a tudomány, lefagy mindenki. Már BIOS-ba se lép be, F9, F10, F11, egyikre se csinál semmit. Én alaplapra vagy procira tippelnék, de ilyen hibajelenséggel nem találkoztam még, szóval passz.
Futár ma délelőtt kéne jöjjön, de nem nagyon akaródzik.
-
zorgmania
csendes tag
Sziasztok,
Nekem az audio kártyával van problémám. Eddig más típusú notebookkal a Sound Forge felvételnél hallom a mikrofon-t a hangszóróban.Az NX 7400-nál nem hallatszik a hangszóróban amit a mikrofonba mondok,
a hangot ugyan rögzíti tehát nem a mikrofonnal van a gond, csak real time nem hallom,
ez nagyon zavar.Sőt így kareoke-ra sem tudom használni a gépet.
(az op rendszer: WIN XP)- Találkozott már valai ilyen problémával?
- Hardver-es gond lehet?
- egyszerűen nem képes rá az interált hangkártya?
- csak nem jól állítottam be valamit?Köszi
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
HP Pavilion gariztatásával van valakinek tapasztalata?
Másfél hetes gép sajnos megadta magát, holnap (vagyis hát ma) jön a futár érte.
Telefonban a srác azt mondta, hogy 5-7 munkanap és már nálam is lesz újra, de valahogy nem tudok ebben hinni. Olyan túl szép, hogy igaz legyen érzésem van (elvégre MO-n vagyunk).CsodaPOK.
-
dudi
senior tag
up1
6715b sütés
ha valakinek van ötlete, ossza meg bátran! köszi -
spyduck
nagyúr
válasz
Veriakilis #6154 üzenetére
véletlenül nem mobil nettel netezel?
-
Veriakilis
senior tag
válasz
spyduck #6151 üzenetére
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Dhcp
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1002
Dátum: 2008.12.21.
Idő: 19:23:15
Felhasználó: -
Számítógép: GEP1
Leírás:
A számítógép a(z) 00215C74CAFB hálózati című hálózati kártyához tartozó 192.168.1.100 IP-cím bérletét a DHCP kiszolgáló (0.0.0.0) elutasította. (A DHCP-kiszolgáló DHCPNACK üzenetet küldött)További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Veriakilis #6150 üzenetére
eseménynapló mit ír?
-
Veriakilis
senior tag
HP 550-es laptop, WIN XP SP3 van a gépen.
Minden driver rendesen fent van.
Egy két hónapig minden rendesen ment, majd mostanában időnként minden különösebb ok nélkül kékhalált dob be.Nem vírusos!
Ha több alkalmazás megy egyszerre akkor jön elő néha.
A szokásos üzenettel: Súlyos rendszerhibát észlelt az XP, és a gép károsodásának megelőzése érdekében a rendszer újraindul, stb...
Mi lehet a baja?
Ez másoknál is előjött már, mint egy tipikus hiba?A választ előre is köszönöm:
Veriakilis -
SeatZola
őstag
AZt szeretném megkérdezni, hogy a HP gépeknél hogyan lehet BIOS-t downgradelni? Feltettem az F.0F verziót és a ventik azóta folyamatosan mennek....Visszaraknám az F.0E-t. Le is töltöttem, de nem enged a rendszer downgradelni.
-
dudi
senior tag
hello!
olyan problémám van, hogy egy hp 6715b-s gép van, hogy csak úgy lefagy,attól függetlenül, hogy épp cad megy rajta, vagy csak az asztalon van. Elvileg nem melegszik túl, bár régebben jópárszor csinált olyat, hogy nem kapcsolt be egyszerűen a venti, hanem amikor elérte a 100fokot a proci, akkor lekapcsolt. Ezt sikeresen megoldottam, hogy beinduljon a venti, de azon gondolkozom, hogy lehet, hogy ez adott neki egy löketet a halál felé.
A baj, hogy semmi ötletem,hogy egyáltalán mi lehet a hibás benne. (amd tl-60, ati 1250 chipset, hátha segít) -
wolffy
aktív tag
Sziasztok,
Van egy HP 6730s típusú laptopom, amin Windows XP SP3-at használok. A BIOS-ban a SATA mód nekem AHCI-re van állítva, így az XP telepítésénél a legújabb Intel AHCI floppy driver segítségével adtam meg a szükséges driver-t.
A gond csak az, hogy az XP-t használva véletlenszerű újraindulásokat tapasztalok. Egy gyors kék halál képernyő menet közben, ahol mindenféle hexa adatok közt azt lehet olvasni, hogy valamiféle driver miatt a rendszer újraindul és megjegyzés: iastor.sys
Ugyanez a hiba Windows Vista-val nem tapasztalható, csak XP-vel. Van ötletetek a probléma orvoslására??? (BIOS-t már frissítettem és a legfrissebb driver-eket használom.) -
mustad1
tag
üdv akinek problémája volt eddig a protection smarttal megtudta oldani?
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Csehországból származó Hp pavilion dv7-1140ec notebook...(dobozos, megvan hozzá az eredeti blokk)
A gari világgarancia, hogyan, és hol tudom érvényesiteni, hogyha gond lenne vele? -
raul560
tag
válasz
spyduck #6130 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Akkor ez esetben mind 1 hogy Fujitsu Siemens vagy HP?? A Sata driver akkor mindkét esetben ugyanaz? Mert nekem van egy Integrált Xp-m a régi Fujitsu Siemens Amilo PI2515-ös laptopomhoz...
Akkor azt érdemes lenne előhalásznom valahonnan? Azzal fel tudom tenni rá?
-
bnorci71
addikt
xcbiker
az Nx 6310-nél a bios frissítés egy darabig megoldotta a kinyitáskor nem bekapcsoló képernyőt, viszont most elkezde újra
50-ől 1x nem jön screen
egyéb ötlet, vagy éljek együtt vele? -
lasa
tag
dv5-1140eh ban van modem? Mindenhol màst irnak. köxi
-
raul560
tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy ilyen laptopot. Vista van rajta de eléggé megviseli a gépet! Meg nekem az Xp jobban is tettszik. Az lenne a kérdésem, hogy ennél is gondolom van hogy bele kell integrálni azt a drivert amit ha bele integrálok akkor az xp-be akkor felismerje a winchestert, és tudja telepíteni. Ezt a folyamatot ismerem, az xp-s driverek is megvannak már csak gondolom ennél is kell és a Sata driver avagy még lehet, hogy más is.
A segítségetek előre is köszönöm!!
Üdv..
-
fradi81
veterán
hali
van nekem egy hp 530-as notebookom. Másnál is csak PIO módban működik? Így eléggé lassú, ha arról megy egy dvd film szaggat. -
törölt tag
amúgy 6735s-ben integrált a videókártya vagy lehet cserélni? ati radeon hd3200 van benne most
-
törölt tag
ja, ha kinyitom, akkor egyből van screen, felgyorsul a net. az energiatakarékosság kivan kapcsolva, tehát, ha lehajtom tetejét, akkor nem kéne csinálnia semmit, elvileg, de nem így van, hanem meghal letöltés...
nem tudom, rejtély, a billentyűzet is =) -
törölt tag
Próbaképpen visszaraktam a 2008.05 -s Biost, de a helyzet változatlan... Kezd nagyon bosszantani. Olvastam tesztet az 550-ről igaz abban 1,4 Centrino proci van, hogy az rettentő halk, lehet azt kellett volna vennem, egy árban voltak, de ehhez adtak táskát és gondoltam az 1,6-os core 2 nem lesz zajos... Tévedtem.
-
törölt tag
S a legnagyobb bajom az, hogy nem tudom ez ennél a típusnál normális vagy sem?! Ezelőtt HP 530-as volt, igaz csak Celeron 1,8-as procival, ott soha nem hallottam a ventit, csak ritkán ment.
-
törölt tag
2008.08.20-i ha jól emlékszem. Próbáljam meg frissíteni?! Mondjuk örülnék, ha nem mechanikai gond lenne...
-
törölt tag
Szóval, az előbb enable-re raktak a Fan Always on while AC power... -t s akkor folyamatosan hallani ahogy pörög a venti, most visszaraktam disable-ra, rádugtam 220-ra s halkabb ugyan, de folyamatosan nyomja ki a langyos levegőt s megy a venti. Aztán ha kihúzom a töltőt akkor vagy minden így tovább s nem áll le a venti vagy időnként leáll. Ha viszont simán aksiról üzemelve kapcsolom be, akkor mondjuk 3 percenként bekapcsol úgy egy fél percre... Nincs erre valami progi, ami állít a hűtésen meg a ventin?!
-
törölt tag
Az energiagazdálkodásnál mindent takarékosra raktam. A Biosban olyat találtam, hogy: Fan always on while AC power... Ez lenne az?! Mert ez alapból disable...
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy HP 550-es notit, 1,6 core 2 duo proci, 2 gb memória és Vista Basic. Abszolút jó gép, csak nezetésre használom, de fura, hogy a venti állandóan megy, soha nem kapcsol ki. A hangja nem vészes, de kell neki mindig pörögni?! Ez akkor van, ha hálózatra van dugva, ha aksiról megy, akkor van mikor lekapcsol a venti. Lehet ezen változtatni vagy normalizálni valahogy?! Köszi szépen.
-
czral
csendes tag
Sziasztok,
HP 6820s-es gépem van. XP-vel használom. A problémám a következő lenne:
Ha aksiról megy a gép (vagyis nem a töltőről), akkor 2-3 perc használat (winamp, böngésző, stb.) egyszer csak a képernyő elsötétül és ha éppen megy pl. winamp vagy videó akkor egy hangrészletet kezd ismételni a végtelenségig. Amikor töltőről megy, akkor semmi gond.
Ha esetleg valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, azt nagyon megköszönném.
(BIOS frissítéssel állandó kékhalált kaptam.) -
zetecR
addikt
válasz
xcbiker #6104 üzenetére
De jó...
Novatel 7.2Mbites kártyán akciósan 40e+áfáért tennének bele.
Kicsit pazarlónak tűnik ahhoz képest, hogy a T ingyen adja az USB-s modemet, sőt a notiban a SIM előkészítés is meg van.Szét kellene buharálni a W'nW sticket és beleműteni a gépbe.
Egyébként egy ilyen belső kártya tényleg jobb (hogy kényelmesebb/elegánsabb nem vitás) mint a külső USB-s társai?
Mert a mobilx a következőt írja róluk: "egyedülálló Diversity vevőt és Equlizer chipsetet tartalmaz, melyek a helyenként zavaros jeleket képesek felerősíteni a stabil vétel érdekében. A Diversity és Equalizer technológiáknak köszönhetően maximálisan élvezhetjük a mobil szélessáv erejét, függetlenül az épületek árnyékolásából vagy egyéb körülményekből adódó, gyengülő rádiójel erősségétől"Ezt a szolgáltatók által adott USB-s stickek vajon nem tudják?
-
zetecR
addikt
válasz
karesz501 #6050 üzenetére
6910p GH717 lett belőle. Gyönyörű és írtó minőségi.
Lassan megszokom az alacsony betekintési szögekből fakadó kellemetlenséget (alapvetően CRT-s vagyok), egyébként nagyon tetszik.
2GB RAM bővítéssel, spanyol Vista Businessel.
A Brain Investnél a roopant kedves eladó srác lebeszélt a Vistáról, sokkal inkább a XP prof downgradet javasolta. Viszont a Vista csodaszép!
Azon gondolkozok, hogy a vinyót kicserélem egy 32GB-s SSD-re, gondolom az tovább növelé az akkuidőt + a CHS-ben láttam nagyon olcsó (15e+áfa) belő PCI Expresses HSDPA kártyát, csak azt nem tudom, hiogy a Lenovo-féle kártya megy-e a HP notiban?
Ugyanis külföldi fórumon olvastam, hogy volt olyan Sierra-chipes WWAN kártya, amit egyszerűen nem fogadott el. (valami BIOS lockot emlegetett egy szaki)Ja, és a T-mobile-os Web'n'walk stick állandóan elveszti a netet, többször is újra kellett telepíteni, hog visszakapjam a kapcsolatot. Egyenlőre nem tudod, hogy miért.
Szóval köszi a segítséget, remélem, hogy a napi használat mellett is megmarad a pozitív szájíz.
-
bnorci71
addikt
válasz
#74459392 #6100 üzenetére
Szia!
nekem ugyan Nx6310 van de megy a letőltés sőt NHC-vel még a proci is vissza van véve 12,5% 180Hz mint egy jó kis PIAz energia ellátásnál a speciális fülön a "HA elcsukom a laptopp tetejét mit tegyen" mi van beállítva?
Szerintem csak ott kellene keresgetni
Ja és ha kinyit simán visszajön a screen?Ja a Kelleme s Ünnepeket kikaradt!
-
törölt tag
ja és további boldog karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest