- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BénaNyurga
aktív tag
-
okmaci
csendes tag
válasz
kozyadam #30687 üzenetére
Szia!
A második semmiképpen sem tud több, mint 4X annyit mint az első, nem ér meg annyit! Ahogyan a képen is láthatod, az előlap lepattintható, így a saját laptopodon levő, szintén lepattintható előlapot tudod rátenni, így teljesen ugyanúgy fog kinézni, nem látsz majd különbséget. Az ebay-en pedig meg tudod kérdezni az eladót, hogy a te gépedbe illik-e a caddy-je.
-
kozyadam
tag
válasz
kozyadam #23592 üzenetére
Idő közben annyira jutottam, hogy a HP magyar honlapján megtaláltam a TV Tuner drivert, amiben benne van az infra érzékelő is. (http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47552.exe)
Letöltöttem, fel is tettem, de jelezte, hogy fent van már. A kicsomagolással felülírta a fájlokat a C:\Program Files (x86)\HP USB DVB-T TV Tuner mappában, és a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások listájában is van egy bejegyzés, ami régi, tehát elméletileg már fent van.
Újratelepítettem, de még mindig semmi. Az elemet tavaly vettem, augusztus környékén, de mivel nem volt használva, nem hiszem, hogy lemerült volna. Még mindig szoftveres gondra gyanakszok.
Valakinek tipp esetleg?
Köszi előre is! -
-
adm
őstag
válasz
kozyadam #13521 üzenetére
én sem tudok róla, hogy pavilion-okhoz is lenne a hp update-en kívül hasonló. viszont ez biztosan csak üzleti notikkal működik, és kifejezetten nagyvállalati környezetbe ajánlják. a driver/util letöltésekhez is csak alig egy éve került be.
egyébként a vista/win7 update is használható. hétköznapi használatnál nem vesztesz semmit azokkal sem.
-
rekid
addikt
válasz
kozyadam #12774 üzenetére
smart service Egyik legkorrektebb szerviz.
-
-
-
-
válasz
kozyadam #12741 üzenetére
A HDD csere gyerekjáték, nyugodtan megcsinálhatod.
A VGA és CPU pasztázással már óvatosabban bánj, több dolog miatt:
- teljesen szét kell szedni a gépet, levenni a kijelzőt, kivenni az alaplapot
- sok helyen pattintós a műanyag burkolat, és aki először csinálja, eltörheti (de ha nem is töri el, mindenképpen úgy fogja érezni, hogy eltört; és ez nem tesz jót a vérnyomásnak)
- sajnos volt már olyan, hogy hasonló művelet után nem indult el a gép, és az gáz, mert alaplapjavítás vagy -csere lehet a dolgoból
- ha ebben az állapotban rendesen működik a géped és nem produkál hibát, nem hiszem, hogy megéri hozzányúlni, én nem tennémHa mégis nekiesel, ITT van egy jó leírás (gyári service manual), mit hogyan és milyen sorrendben kell csinálnod.
-
mrbego
aktív tag
válasz
kozyadam #12716 üzenetére
Hello
Ezt én is észrevettem a gépemnél, hogy bár 2009. áprilisában vettem, de a HP progija szerint 2008. októberében lett először a rendszer elindítva és onnan is számolja a garanciát. Valamint egy év garit ír a program is meg a honlapjuk is, és a gép alján lévő cimkén is 1 year van írva, de a számlán 2 év gari van feltüntetve. És szerintem is a számla számít.
-
-
-
válasz
kozyadam #11476 üzenetére
1, akksi ki
2, akksi alatti és egyéb bill-jelölésű csavarok ki
3, hangszórórács felpattint, ez elég bátor mutatvány
4, bill csavarok ki, bill fel, csatlakozó kihúzA takarításhoz azonban nem kell kivenni a billentyűt, elég, ha felülről kifújod sűrített levegővel. Nem árt az sem, ha nem felette eszed a sonkás szendvicset...
A gari nem vész el normális szerviznél, hacsak nem szakítod el a szalagkábelt, stb.
-
cellpeti
nagyúr
-
magua.
tag
válasz
kozyadam #11124 üzenetére
Nekem dv5.1040eh gépem van gyári 32-es vistával meg ubuntu linux-szal. Az eszközkezelőben legyen meg a "hang-, video- és játékvezérlők" között a " HP DVB-T TV Tuner". A HP oldaláról töltsd le a legfrissebb QuickPlay programot. Válaszd a tv-t, majd a telepítővarázsló futtatását. Ennek be kell keresni a csatornákat. Az antennát én felcuppantottam az ablakra (nyugatra néz), persze az időjárás is befolyásolja a vételt. A szoba közepén semmit sem vesz, ehhez komolyabb antenna kell. A digitális SD minőségben sugárzott csatornák jönnek be(RTL,TV2, Duna I-II, Euronews 3 féle nyelven), a HD-s nak csak a hangja (m1, m2).
Debrecenben a tegnap indult Pallagi adást valamint (gyengén) a tokajit (nov 1-től) lehet venni.Egy linuxos fórumon olvastam, hogy az mpeg2-4 kódolás szoftveresen megoldható, így csk TV-kben nem módosítható. Linux alatt csak egy zárt forráskódú drivert találtam, de a tunert így sem látja sajna egy program sem.
-
StArScReAm89
csendes tag
válasz
kozyadam #10800 üzenetére
Ok, de az Windows 7-en van, nekem meg Vistám van, egyébként nem csak a winamp-ban nem szól a zene, hanem ha a VLC Media Player-rel nézek videót, és közben megy a youtube-on vmi, úgy hogy még le is van pause-olva, akkor a VLC-ben sincs hangja a videónak, de ha bezárom a youtube-ot akkor meg lesz hangja...
-
Robick
tag
válasz
kozyadam #10665 üzenetére
Bocsánat, nemfogok itt sokat zavarni de nemtudtam hirtelen hol segítséget kérni.
Ha az asztali gépemre telepítem a játékot, simán fut hiba nélkül. A laptopomon meg hibát jelez. Ez a játék aminek a hibaüzenetét írtam, ez pár napig működött, de egyszercsak ezt a hibát írta ki és hiába telepítettem ujra akkoris csak ezt a hibát jelezte. Hiába törlöm le és telepítem akkor sem lehet vele játszani.
-
Mania
senior tag
válasz
kozyadam #10454 üzenetére
Kell az eredeti számla másolta...anélkül kicsi az esély arra, hogy elküldik.
De...
Tegyük fel hogy megkapod...
Ebben az esetben szerintem a HP ügyfélszolgálatán lehet igényelni....mivel elvileg a Win7 rendelödik hozzá a gépedhez.
(Dobozos esetén legalábbis a Microsoft küld kérésre 64bit-es DVD-t, OEM esetén a gyártó illetékes) -
jorden06
senior tag
válasz
kozyadam #10280 üzenetére
Ez nem alapból ilyen, hogy így írja ki a hátralévő időt?
Nekem mindig is ilyen volt Vista és W7 alatt is - azonban néha várni kell rá, hogy kiírja, szerintem gondolkozik még rajta, hogy mennyi is pontosan.
Khelben ha várok pl. 2 órát pl és lecsökken 50%-ra az akku töltése akkor a hátralévő időt is arányosan csökkenti, tehát úgy vettem észre pontosan számol teljesítmény függvényében. Persze ebből sokat levehet pl. az bill. megvilágító lámpa, ODD, wifi használat stb...
-
Khelben
nagyúr
-
SADE_RUSH
csendes tag
válasz
kozyadam #9656 üzenetére
a távirányító:
az túlzás, hogy minden működik távirányítóról, de tényleg elég sok dologra lehet használni. nekem dv5van win7tel és működik rendesen, pedig nem kellett szöszölni vele. elemet be és ENE CIR drivert fel. nálam ennyi volt a trükk.Akármennyire is hihetetlen lesz, eddig szórakoztam a távirányítóval, de nem akart működni! Most elővettem és szó nélkül megy! Nem értem én ezt!
hangfelvétel:
milyen eszközt kötöttél rá? hangfelvételt milyen programmal csinálod? a programon belül lehet állítani a hangforrást? mert nekem pl Ventrillon be lehet állítani simán, hogy a mikrofon csatiról vegye a hangot és ne a beépített mikirőlEgy Pioneer DJM600S-t kötöttem rá és mondjuk Sound Forge-al szerettem volna felvenni a hangot, de sajnos nem sikerült. Valahogy alap esetben, át tudom arra állítani, hogy másik eszköz az amit bedugok, de sajnos egyáltalán nem vette figyelembe, folyamatosan a belső mikrofonról akart felvenni!
-
-
válasz
kozyadam #9386 üzenetére
eSATA van a gépen is, de gondolom állandóra kellene neked, nem bedugdosni. Amúgy a bal oldalon az a hosszú vékony csatlakozó az expansion port. Elég drága egy port replicator, tőlem még nem rendeltek, nem is volt a kezemben. De ha akarod, megnézek egyet, mik vannak rajta.
-
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kozyadam #9235 üzenetére
Ne vedd készpénznek amit mondtam nem értek a Pavilionokhoz.
Majd egy szaki megmondja. Inkább az üzleti vonal érdekel, a sajátomban sincs most az ultrabay foglalatban semmi de amit a 2510p tulaj felvetett megmozgatta a fantáziámat. Jövőre beszerzek egy SSD-t fő meghajtónak az adapterbe meg bedobom a WD5000BEVT-et.
-
NINCS!!!
csendes tag
válasz
kozyadam #9182 üzenetére
Pár hónapos XP van fent.
Integrált videókari van benne és azt a drivert használom,amit a hp honlapról szedtem le, mert nem volt nálam a driver CD.
Nekem csak egyszer jelentkezett eddig, gondolom azért, mert mostanában hálózatról használom (egyébként bátyám vette észre). De párszor most volt használatban és nem volt gond.
Nem tudom, hány százaléknál csinálta.
Akksi és konnektor esetén nem volt rá példa. -
agyhalal
aktív tag
válasz
kozyadam #9155 üzenetére
HP Quick Launch Buttonst és a HP QuickTouch Softwaret. A tapipad függőleges görgetése néha nekem is megáll és nem tudom, hogy mitől jön vissza újra kikapcsolás, vagy újraindítás nélkül. A vízszintes görgetés aktíválását viszont nem találtam, nem úgy, mint Vista alatt.
-
agyhalal
aktív tag
válasz
kozyadam #9153 üzenetére
Én DV5-1120eh-val használom a Win 7-et. Pasziánsz megy a távirányítóval. Media Playerrel próbáltam végig az összes érintőgombot. Kivétel nélkül működött mind, ellenben a funkció billentyűkön lévő fényerősség állításával, az néha nem reagál. A távirányító szintén működött Media Playerrel.
-
válasz
kozyadam #9140 üzenetére
zsoltee10-nek egy csinos kis dv3xxx-e van, amihez a HP mini Remote Control való. Először a normál Express Card-os távval volt a gép, de aztán kicseréltük a mini remote-ra, és sajna ezzel sem megy. Van egy ismeretlen hangeszköz az eszk. kezelőben, de szerintem nem ez a probléma.
Zsolti, próbáld meg a programok közül a CIR-t eltávolítani, és a HP support oldaláról letöltött ITE CIR drivert feltelepíteni.
Ennél a kis 13-as gépnél más a hardver, mint az általános dv5-6-7 szériákban, még a touchpad sem ugyanaz.
-
kozyadam
tag
válasz
kozyadam #9133 üzenetére
leszedtem drivert. visszatettem vista x64eset és működik. action center jelzett, hogy gond van a hanggal, a kártyaolvasóval és az ujjlenyomat olvasóval, az utóbbihoz van friss ropogós Validity Inc által fejlesztett Win7 demó driver amit fel is pakoltam, a másik kettő meg figyelmen kívül hagyható.
-
hajospeti
tag
válasz
kozyadam #9131 üzenetére
Szerintem egyszerű a dolog!
Bele a vezérlőpultba és ott a hang beállításoknál van olyan, hogy kitudod választani melyik legyen az alapértelmezett lejátszás:
Dig.kimenet HDMI
Hangszóro...
Függ kettős
SPDIF
Állítsd a Hangszóró és kettős fejhallhatóra(rákatt és alul alapértelmezett)
Persze ez csak egy tipp, nem biztos, hogy ez a baj. Egy próbát megér. -
válasz
kozyadam #8934 üzenetére
Az elozo postom utan par perccel fogtam es toroltem azt a recovery particiot
es felparticionaltam a HDD-t ugy, ahogy nekem tetszik.
Ugyse la'ttam e'rtelme't ennek a recovery-nek, ha "osszeomlik" vista, akkor safe mode -> rendszervisszaallitas. De nekem me'g csak ossze se omlott soha, pedig pa'r e've ma'r vista-t haszna'lok.m1, nyertem ~8g pluszhelyet ^^
-
-
-
syler
aktív tag
válasz
kozyadam #8633 üzenetére
Igazából, én kiszedtem minden csavart, de nem kellett volna szerintem. Szóval van az a rész a billentyűzet felett, ilyen szürke amiben az érintő gombok vannak. Na az a rész pattintós, ki kell pattingatni. Az akkumulátor ki, és ott van az érintkező alatt egy vékony perem és abban van 3 kis csavar. Ezek biztosan fogják a billt. Szerintem ennyi. Ezután ki tudod szedni a billt.
-
doddencs
senior tag
válasz
kozyadam #8602 üzenetére
Vista 32bit. Mobil: Nokia N95 vmint SE W595.
Driverek.. ugye alapból a géphez kapott recovery dvd-s driverek voltak felrakva. És eddig semmi gond nem volt semmivel, a bt-szal sem.. mert ugye a wifi-vel bekapcsol a bt is, amit szinte naponta használok, és akkor jelzett volna ha vmi nem tetszik.
A tünet egy hete van, fog. sincs mitől, egyik napról a másnapra. Csak eddig nem hiányzott a bt, meg reménykedtem h. azért működik megfelelően.
A A hivatalos oldalról próbálkoztam most a driverek újrarakásával, pontosan:
- HP Bluetooth PC Card Mouse Driver
- Software Support for HP Integrated Module with Bluetooth WirelessNévben ezeknél szerepelt a bt szó, mást nem próbáltam.
remélem tudsz segíteni. thx
üdv.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kozyadam #8491 üzenetére
Hát nemtom nekem hűtőpaddal alapjáraton nem megy lejjebb a CPU 63 foknál az istenért se, anélkül meg 71 körül van. De ezt betudom annak, hogy gyenge az AMD hűtése, néztem a dv5 inteles és amds alaplapjainak a coolerét, ég és föld. Ebben az AMD-sben csak egy szaros cső van a proci felett, a VGA az meg süljön meg ott ahol van... pff :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged