Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Volna egy kis probléma öcsém 6735b gépével. Néha fel fel villan egy hibajelző(gondolom én az) az érintő gombsorban(jobban nem tudom elmagyarázni). Az ikon úgy néz ki, mint egy kis lakat és a jobb alsó csücskében van egy 1-es szám. Ez milyen hibára utalhat? Pár hete szétszedtem a gépet és kitakarítottam, utána nem volt ez a hibajel. Lehetséges, hogy valamelyik csavart nem húztam meg elég erősen és az lehet a baja?
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Öcsikémnek van egy HP 6735b laptopja. Annyi kérdésem lenne, hogy hogy az istenbe lehet működésre bírni a másodlagos billentyűként berakott számokat. Játékban nem tud a consolba vele írni és így pár helyről kibaszkodják emiatt.
-
D.Orion
veterán
válasz
VaniliásRönk #8652 üzenetére
Thx, nyaralás közben rájöttem. XP van a gépen és csak az energia gazdálkodási séma lett elállítva. Visszaraktam maximális telepre és már jó is lett.
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem mindenkinek!
Nemrég vettem használtan egy HP6735b laptop-ot. Nagyon bejön a kicsike. Egyetlen egy problémám van, valamiért nem veszi vissza a proci órajelét. Mit kéne beállítanom neki? Anno amikor megvettem még aznap visszavette, de azóta nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest